Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw e90 lci 320d box hakkında
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kelleners-sport-performans-kit-bmw-e90-320d-powerbox-chip-tuning-281342937/detay
aracım 320d 184 hp n47 kodlu motora sahip linkteki arkadaşla telefonla görüştük fiyat konusunda anlaştık.
kelleners firmasına mail attım montaj hakkında bilgi istedim box üretimini durduklarını söylediler bizim de içimize bir şüphe düştü daha önce bu marka box kullanan sıkıntı yaşayan varmı veya kelleners firması ile ilgili bil gi sahibi olan?
Firma hakkında hiç bir bilgim yok ama, bir arkadaşım f30'da n13 motorda racechip kullanıyor gayet memnun.Bildiğim kadarıyla epc box'ında feedbackleri iyi
Destek anlamında daha çok kaynak,yardım bulabileceğiniz markalar daha uyguna varken, içinize şüphe düşüren birşeyle hiç uğraşmayın bence
neden box ? yazılım daha mantıklı değil mi ?
aslında yazılımda olabilir ama Konyada yazılım hakkında tecrübeli arkadaşlar olmadığı için box'a yöneldik
O rakamlara istanbula gider gelinir yazılımda yapılır diye düşünüyorum..
aslında yazılımda olabilir ama Konyada yazılım hakkında tecrübeli arkadaşlar olmadığı için box'a yöneldik
bayiler devamlı olarak dolaşıyorlar zaten. ayrıca ankara oldukça yakın size. bütün firmaların bayileri ordalar. remaps firmasının da merkezi orda.
box ile alakalı sorun yaşayan kişi çok fazla. yakıt basıncına müdahale ettiği için araç her seferinde aynı gitmiyor veya enjektörlerde sorun olabiliyor gibi bir çok sorun okudum bu güne kadar. o fiyatın yarı parasına yazılım yapılır. ankaraya gidip gezmiş olursunuz.
box ile alakalı sorun yaşayan kişi çok fazla. yakıt basıncına müdahale ettiği için araç her seferinde aynı gitmiyor veya enjektörlerde sorun olabiliyor gibi bir çok sorun okudum bu güne kadar. o fiyatın yarı parasına yazılım yapılır. ankaraya gidip gezmiş olursunuz.
yazılım için ankarada hangi firmayı tavsiye edersiniz veya hangi markaya yazılım yaptıralım
yazılım için ankarada hangi firmayı tavsiye edersiniz veya hangi markaya yazılım yaptıralım
Yazılım ıcın yardımcı olurum ılgılenırsenız Ankara da
BMW dizelde box hiç sorun yapmıyor. sıfır aldığım 320d'ye takmıştım 2 sene kullandım yaklaşık 60,000km sonrasında da yazılım yaptırmıştım ki box kalsaymış daha rahatmış.
BMW dizelde box hiç sorun yapmıyor. sıfır aldığım 320d'ye takmıştım 2 sene kullandım yaklaşık 60,000km sonrasında da yazılım yaptırmıştım ki box kalsaymış daha rahatmış.
box takıp enjektor bozan 3-4 araç bılıyorum
sız yıne sanslıymıssınız :)
box takıp enjektor bozan 3-4 araç bılıyorum
sız yıne sanslıymıssınız :)
Box'ın markası da önemli ancak box dizellerde ve özellikle bmw'de sorunsuz, benim de halen kullandığını bildiğim kişiler var.
Wankel Batu
13-05-2016, 18:48
box icin racechip tercih edin , almanya da motor icin garanti veriyorlar
wiesmann
13-05-2016, 20:19
mertcan' ın da çalıştığı remaps' i öneririm ben çok memnunum sen istesende aracına zarar verecek bir şey yapmazlar gayet makul insanlar ;)
Box sonrasi piston eriten cok arac var malesef
bugün box un montajını yaptık çok iyi bi performans yakaladık durumu takip edecez olmazsa yazılıma yönelecez
Sadık Özyer
14-05-2016, 14:07
Hak yolu varken b*k yolu tercih etmek gibi birşey yazılım varken box kullanmak , hemde o fiyata. Yazılım hem daha çok güç veriyor hemde arıza riski daha az müdahale edemediğiniz için. o paraya dp filtre belki cooler bile yapılır.
*** yolu dediğine göre kesin bir aracın piston kırdı, enjektör kesti yada pompası arızalandı. 320d 184ps'de box'ın motora zarar verdiğini görmedim. Kişisel tecrüben varsa paylaş da bilelim hangi BMW motor yemiş hangi box ile.
E90 larda yazılım bir süre sonra(5-10 bin km) sıkıntı yapabiliyor. . 90-100 km lerde ani yüklenmede Hafif titreme ve 2. Viteste ilk Basışta uğultu şeklinde kendini gösteriyor genelde. Ayrıca yüksek süratte limp mod denilen Aracın kendini korumaya alması da başka Araçlarda gördüğüm bir Hadise. Kullanıp hiç sorun yaşamadan 100 bin km gittim diyen de var.
Fakat şunu belirtmem Lazım, yazılım Arabanın kaderini Değiştiriyor. Video çekmiştim zamanında
https://youtu.be/G20yk6pHcwo
Limp Mode bmw için özel bir durum değil. Fazla basınç açılırsa araç kendini korumaya alır. Yazılım yapmak kolay iş değil. Düzgün yapılan yazılımla yıllarca sorunsuz araç kullanmak mümkün