PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Freemont nasıldır?

omR35
11-05-2016, 08:28
İyi günler, bugün babamın aracını satıyoruz, yeni araç arayışına girdik.kendisi sürekli araç değiştiren veya çok km yapan birisi değil.şuan sattığımız aracı da (grand vitara) 6 yıl kullandı.şimdi bu freemontlar ilgimizi çekti.alacağımız aracın yakıtı vergisi parçası çok pahalı olmamalı ama suv tarzı yüksek geniş büyük ve otomatik vites olmalı.sabit bir bütçe yok fakat bi araca yüz bin liradan fazla para da bağlamak istemiyor kendisi.freemontlar yakıt olarak, kullanış olarak, şanzuman olarak nasıldır? 2013 lounge düşük kmli bi freemont a 90-95 bin liralar vermek mantıklı mıdır?
veya 70-80-90-100 bin lira aralığında ağırbaşlı masrafları uçuk olmayan ne alabiliriz?
şimdiden çok teşekkürler

fore
11-05-2016, 09:23
Freemont yerine tıka basa dolu bir Sportage tercih edilebilir belki.

Yeni Qashqai var dizel otomatik.Yeni Tucson var çok şık. Freelander bulunabilir belki. Ben şahsem Freemont'u bunlardan sonra düşünürüm.

Biz uzun süre kullanıyoruz babamda kesenin ağzını açacak derseniz iş GLK'ya gider..

omR35
11-05-2016, 09:33
kesenin ağzını pek açmak istemiyor ve ağırbaşlı sade birşey olsun isyiyoruz.sportage ın görseli spor kalıyor ve nedense böyle burnu havada sportage ı uzay mekiği sanan değişik bi sahip kitlesi var gibi geliyor bana, karşılaştığım kadarıyla.qashqai ler hakkında da olumsuz şeyler duymuştum yeni kasası nasıldır bilmiyorum ama o da pek bize hitap etmiyor.glk çok gelir bize maddi anlamdan çok manevi anlamda.tucson ve freelander hiç düşünmedim inceleyeyim bir.
teşekkürler yorumunuz için

WooX
11-05-2016, 09:49
3 ay kadar freemont kullandık. Bence keyifli kaliteli bir araç zaten fiat üretmemiş aracı logo vurmuş sadece. Peşine 2013 sportage aldık, Freemontu arar olduk

K0213
11-05-2016, 10:04
Fiat'tan şaşmam! 3 günlük markaları tasarımları için yere göğe sığdıramıyoruz ama Tofaş yüzünden Fiat gibi bir devi beğenemiyoruz maalesef.
2.0 Mjet şuan jeep'lerde de kullanılan keyifli kaliteli bir motor, dizel almanı tercih ederim.

mehmet6r
11-05-2016, 10:20
Yakıtı, gidişi, konforu vs bilmem ama bana göre çok yakışıklı bir araba, ağır bir duruşu var.

Erdem K.
11-05-2016, 10:26
freemont kasa olarak çok heybetli ve tam bir jeep edasından. ama şahsen 2.elini ve malzeme kalitesini düşünerek, 90-95bin tl Fiat'a vermek istemeyeceğimden, o fiyatlara Nissan'ları (yeni Qashqai araştırırdım)...

altugkocer
11-05-2016, 10:27
Şimdi ilanlara göz gezdirdim. Bu Freemontların hepsinin iç aksamı siyah, başka opsiyonla çıkmadı mı acaba bunlar. Gri ya da bej gibi

Dragger
11-05-2016, 10:58
Biz de bir dönem düşündük, 93-94 liraya 2012 30binde sedefli beyaz bulmuştuk, en dolu versiyonu.

Sonra sizin gibi emin olamadık vazgeçtik. Fiat logosu olsa da Dodge Journey aslında. Motoru da güzel alınabilir uzun süre binilecekse.

Qashqai bence onun sınıfı bile değil, bana göre bir alt kategoride.

drago
11-05-2016, 10:58
SSangYong Rexton alırım ben olsam, hem görüntü hem kalite olarak fiyatının üstünde bir araç

kelalper
11-05-2016, 11:34
Freemont u kiralık kullandım ve gerçekten ciddi heybetli bi araba. Quashqai ile falan alakası yok. Çok üstün bir SUV. Quashqai şehiriçi düşük hızlar ve bayanlar için uygun bence. Yoksa yol dinamikleri çok çok kötü bence.

enes_srb
11-05-2016, 12:04
Kuzenim Sportage aldi 2 hafta oluyor 2014 sanirim cidden guzel arac ( dolusu icin konusuyorum ) ici fiat tan daha kaliteli duruyo bence. Kuzenim benzinli aldi dogal olarak iciyor benzini dizeli dusunulebilir. Eger spor durdugu icin kesinlikle almicam diyosaniz Tucson lara cok gozum kayiyor onu degerlendirebilirsiniz Fiat yerine

omR35
11-05-2016, 12:22
teşekkürler yardımcı olan herkese.tucsonun dizelleri 150-160 bin liralar ki o miktarlara çıksam hyundai almam.qashqai ve sportage a ısınamadım ben malesef.peder bey de freemont u beğendi şuanlık ilk seçenek o gibi görünüyor.

Biz de bir dönem düşündük, 93-94 liraya 2012 30binde sedefli beyaz bulmuştuk, en dolu versiyonu.

Sonra sizin gibi emin olamadık vazgeçtik. Fiat logosu olsa da Dodge Journey aslında. Motoru da güzel alınabilir uzun süre binilecekse.

Qashqai bence onun sınıfı bile değil, bana göre bir alt kategoride.

bizim marka takıntımız veya 100 bin lira para vericem bmw olsun mercedes olsun derdimiz de yok abi.gösteriş, ego olayları istek listemizde yok zaten.şuan da 2013 lounge beyaz veya siyah renk 15k-50k km arası araçlar var 90-95 bin liralara babamda aracı beğendi.şanzuman veya kronik bir sorun vs olayı yoksa artık freemont olarak araç arayışına başlayacağım.

MCN21
11-05-2016, 12:32
2 seneden fazladir kullaniyoruz. Yasadigimiz tek sikinti 1 defa navigasyon ekrani sapitti guncellediler. Birde farlar otomatik modda gec yaniyor. Bunlar disinda cok memnunuz oldukcada saglam :) suan satip tekrar freemont almayi dusunuyoruz yastan dolayi degistirecegiz

Dragger
11-05-2016, 12:35
Hayırlısı olsun kardeşim o zaman, fiyatına göre çok mantıklı bir araç.

BARR
11-05-2016, 12:44
Fiat Freemont = Cherokee :)

Hayırlı olsun güzel seçim. otomatik şanzıamnda yazılım ile alakalı bir sıkıntı varda Cherokee ve Freemontta servise yazılım güncellemeye gidiyordu araçlar.

Sert@ç
11-05-2016, 12:48
Dusunurseniz 2011 tiguan 2.0 tdi 4x4 dsg7 aracımı satıyorum
Sunroof hariç otomatik park,bi-xenon,f1 direksiyon vs en dolu versiyon

omR35
11-05-2016, 13:02
2 seneden fazladir kullaniyoruz. Yasadigimiz tek sikinti 1 defa navigasyon ekrani sapitti guncellediler. Birde farlar otomatik modda gec yaniyor. Bunlar disinda cok memnunuz oldukcada saglam :) suan satip tekrar freemont almayi dusunuyoruz yastan dolayi degistirecegiz
ilanı varsa sizinle de görüşebiliriz.aracı verdik bugün, freemontta da karar kıldım gibi en kısa zamanda temiz birtane bulup almam gerekiyor.

Hayırlısı olsun kardeşim o zaman, fiyatına göre çok mantıklı bir araç.
çok teşekkürler abi.

Fiat Freemont = Cherokee :)
pederde yıllardır bi chrokee hastalığı var zaten, hacimden dolayı hep erteledi.bu da ona benzediğinden sanırım akşam söyledim biraz inceledi tamam bu diyor şimdi de :)
Hayırlı olsun güzel seçim. otomatik şanzıamnda yazılım ile alakalı bir sıkıntı varda Cherokee ve Freemontta servise yazılım güncellemeye gidiyordu araçlar.
ben de olabildiğince donanım olarak dolu, km olarak düşük ve servis bakımlı olanları öne koyuyorum.öyle birşey varsa serviste hallederler heralde.

Dusunurseniz 2011 tiguan 2.0 tdi 4x4 dsg7 aracımı satıyorum
Sunroof hariç otomatik park,bi-xenon,f1 direksiyon vs en dolu versiyon
ilan varsa pmden gönderin isterseniz bi göstereyim babama

omR35
11-05-2016, 13:05
edit yok son postta bar35 nickli abimizle benim yazım birbirine girdi malesef

BARR
11-05-2016, 13:08
Benzediğinden değil yürüyen, motor, şanzıman aynı zaten. İçindeki bilgi ekranı multimedia'da aynı. Yani araçların sadece tipleri farklı. Jeep ve Fiat ortak platform-motor-şanzıman kullanıyor.

mesela Renagade lerde = 500X :)

omR35
11-05-2016, 13:19
yani alalım gitsin mi :) ben çok beğendim, beyaz veya siyah bi lounge(en dolu paket sanırım) bulursam aldırıcam hemen.
yakıtları nasıldır onu söyleyen yok.sakin kullanımda şehir içi şehir dışı kaç lt yakar acaba?

BARR
11-05-2016, 13:21
Biraz fazla yakıyor 9lt civarı, kronik bir problemini bilmiyorum şanzımanları 9 ileri işte onların kalibrasyonu ile ilgili bir sıkıntı vardı birtek onun dışında motor vs bir sıkıntı yoktu yürüyende.

Bende bir ara Cherokee bakıyordum o yüzden araştırdım.

hondafit
11-05-2016, 13:27
güzel duruyorda fiyat çok yüksek değilmi?

Erk@n
11-05-2016, 13:37
Freemont bencede çok güzel duruyor. Bir ara takip ettim ancak marka değişimi ve yeni markasının FIAT oluşu 2.elde sorular bıraktı bende. Tabi ben tam geçiş döneminde bakmıştım. Ayrıca o zamanlar sunroof lu bulmak bile zordu. Uzun süre binilecekse tercih edilebilir özelliklleride gayet iyi. Hayırlı olsun şimdiden..

orhansah
11-05-2016, 13:58
Renault Kadjar bakardım ben olsam.

omR35
11-05-2016, 14:35
Biraz fazla yakıyor 9lt civarı, kronik bir problemini bilmiyorum şanzımanları 9 ileri işte onların kalibrasyonu ile ilgili bir sıkıntı vardı birtek onun dışında motor vs bir sıkıntı yoktu yürüyende.

Bende bir ara Cherokee bakıyordum o yüzden araştırdım.
9 lt çokta fazla değil gibi bugün satıp 6 yıl kullandığımız 1.9ddıs grand vitarada 8-9 litreler yakıyor manuel olmasına rağmen

güzel duruyorda fiyat çok yüksek değilmi?
piyasaya göre çok yüksek gelmedi bana.bu paraya aynı model km ve dolulukta bi jetta passat focus zorken böyle bir araç için pek yadırgamadım.

Freemont bencede çok güzel duruyor. Bir ara takip ettim ancak marka değişimi ve yeni markasının FIAT oluşu 2.elde sorular bıraktı bende. Tabi ben tam geçiş döneminde bakmıştım. Ayrıca o zamanlar sunroof lu bulmak bile zordu. Uzun süre binilecekse tercih edilebilir özelliklleride gayet iyi. Hayırlı olsun şimdiden..
teşekkürler.sunroof u açınca güneş vuruyormuş peder bey sunroofsuz olsun zaten diyor da kullanmayacakta olsa bence en dolusu alınmalı

Renault Kadjar bakardım ben olsam.
freemont a öyle bi ısındık ki farklı araç araştırmasını bile bıraktım.kadjarı da inceleyeyim ben bir :)

turci
11-05-2016, 14:43
çok değiştiren ve çok km yapan birisi olmadığına göre dizele para bağlamayın,
TSİ Tiguan mantıklı, açılır tavana takılmayın perdeyi kapatınca güneşi kesiyor.

MCN21
11-05-2016, 15:11
ilanı varsa sizinle de görüşebiliriz.aracı verdik bugün, freemontta da karar kıldım gibi en kısa zamanda temiz birtane bulup almam gerekiyor.

Önümüzdeki aylarda koyacağız ilana :)

yakıt olarak 9 litre civarında yakıyor. O kadar büyük awd ve 2.0 bir araca göre normal bence :)

omR35
11-05-2016, 15:33
çok değiştiren ve çok km yapan birisi olmadığına göre dizele para bağlamayın,
TSİ Tiguan mantıklı, açılır tavana takılmayın perdeyi kapatınca güneşi kesiyor.
kesinlikle dizel olmalı ve az yakmalı malesef.sunroof veya cam tavan olmasa da olur peder bey için ama ben olsun istiyorum, olmuşken dolusu olsun mantığı yoksa yılda beş kez binmem arabasına :)

Önümüzdeki aylarda koyacağız ilana :)

yakıt olarak 9 litre civarında yakıyor. O kadar büyük awd ve 2.0 bir araca göre normal bence :)

önümüzdeki aylar geç malesef, satışı verdik biz biran önce almak lazım

darkmoon
11-05-2016, 16:31
freemont dodge journey dir.. yani ası özü amerikan dır.. güzel araçdır.. quasqai gibi city suv ları ile pek ilgisi yok .. gerçi journey de tam suv da denemez mpv tarzınada biraz kaçıyor bence.. neticede güzel araç alınabilinir ..

sadece unutulmaması gereken tek şey iç plastik aksamı iyi değil o fiyatlara en azından insan daha kaliteli bir şeyler bekliyor birde fiatta olsa freemontların ikinci eli pek iyi değil..

Ome_RS
11-05-2016, 16:44
Piyasa algısına karşın fiyatları yüksek bence. Hakkıdır ama bizim memlekette o arabaya o para çok.
Benim düğün zamanı kayınpeder kiralamıştı biraz bakmıştım güzel araçtı. onlarda uzun yolda vs çok beğenmişlerdi.
Alıp uzun seneler binilecekse alınır ama 1-2 yıl sonra değişikliğe gidilecekse biraz zarar ettirir.

AykutB.
11-05-2016, 17:04
2010 başında dodge journey almıştık. 3 yıl kadar kullandık iç kalitesi çok düşüktü ve yalıtıma dair hiç birşey yoktu araçta :) fiata baktım iç kalitesini arttırmışlar kaliteli olmuş araç. Ama yolda sürmediğim için yalıtımı bilmiyorum almadan önce test sürüşü yapın mutlaka. Bizdeki 2.0 tdi 6 ileri dsg idi passat motoru 140 hp olandan. Ortalama 11 litre yakıyordu. Ama araç ciddi büyük diğer tavsiye edilen araçlardan kesinlikle büyük.

alperaslann
11-05-2016, 17:25
Tucson düşünülmez mi? Bence daha mantıklı gibi :)

_driver_
11-05-2016, 18:22
Kadjar bakardım yerinizde olsam bu aralar çok turulan bir araç

Focus4171
11-05-2016, 18:38
Benimde duyduğum fakat hiç görmediğim bir araç. Merak edip şimdi baktım satılıklardan. 2014 0 KM. araçlar kalmış daha satılmamış. Araç çok güzel duruyor fakat hiç mantıklı gözükmüyor bence. Diğer sayılan araçların hepsi daha cezbedici aynı kategoride olmasalarda :) Yeni Tiguan'da bakın bence otomatik zorunlu değilse. Fiyatları fena değil.

jRMix
11-05-2016, 18:58
Zamanında benimde baktığım ve güzel bulduğum bir araç. Binme fırsatım olmadı ama bir test sürüşüne çıkılıp tercih edilebilir. Fiat algısı nasıl olur bilemiyorum ama zaten araç Dodge'nin. Logo Fiat ama fiat'ında geçmişi bilmem kaça dayanıyor :)

omR35
11-05-2016, 19:37
bana çokta fazla gelmedi fiyatları ama bilemedim.2014 sıfırları var 150 bin lira gibi fiyatlara demekki 2016 sıfırı olsa 170 binden aşağı olmayacak.şuanda sıfır üretimi olupta o paralar olan aracın 2013 ünü 90-95 arasına almak çokta mantıksız gibi değil.fiat dediğimiz marka da elinde kalır, son sahibi olursun denilecek bir marka değil ama işte bizim insanımız fiat denilince punto linea dan ibaret olarak görüp al pazarlamacıya ver binsin markası imajı var malesef, fiatsa değmez, etmez düşüncesi yüzünden yıllarca satmayacak bile olsak benim bile içime kurt düştü.qasqai tiguan tucson vs bu aracın yanında basit kalıyor gibi geliyor bana nedense.neyse ben peder beye seçenekleri sunayım o istediğini alsın eniyisi.freemont alırım sonra bi sorun çıkar değer kaybeder ben arada kalmayayım :)

leader_T
11-05-2016, 21:40
Benim hoşlanmadığım bir araç. Fiyatını hak etmiyor bence. Şirketimizde var. Şantiye sahasında Fiat ın battığı yerde süper b hiç takılmadan geçti. Fiat için araç çağırmak durumunda kaldık.

SNCKTR
11-05-2016, 21:43
yaklaşık 1 sene once kazalı bir freemontun motor içi tesisatını kliması tamir etmiştim amma çok petek vardı ön tarafta sıvı olarak ne kullandılarsa bir soğutucu koymuşlar :D :D yalnız dikkatimi çeken jel aküsüydü serviste 4.5k para istemişlerdi adama herhangi bir akü markasıda 600+ tl fiyat çekmişti ve aküyü sökmek için
ya tamponu yada davlumbazı sökmek gerekiyordu :) :)

darkmoon
11-05-2016, 22:02
Benim hoşlanmadığım bir araç. Fiyatını hak etmiyor bence. Şirketimizde var. Şantiye sahasında Fiat ın battığı yerde süper b hiç takılmadan geçti. Fiat için araç çağırmak durumunda kaldık.

Aynen bundan dedim bence tam bir suv değil diye mpv tarzı da var araçda suv niyetine alınmamalı arazide ama kalabalık aile için biraz outdoorda sanırım sıkıntı çıkartmaz..

UNAL
12-05-2016, 00:29
Hem biraz daha az yaksın hem vergisi uygun olsun hem de babanızla birlikte size de hitap etsin isterseniz B crossover olarak renegade 1.6 mj multi air güzel bir seçenek gibi.

SGTI
12-05-2016, 00:32
Biz 1 seneye yakin kullandik o paraya alinabilecek en mantikli suvdur.
Cok yakmaz rahattir 7 kisilik donanimi guzeldir vs.ama sanzimani hic hos degil.Biz yazilim yaptirdik cok atarli guzel gitmeye basladi.Ama sanzimani keyifsiz cok sagir tepkileri.Gundelikde sorun yok fakat performansli kullanmaya calisirsaniz amerikan otomatigi edasinda

Sert@ç
12-05-2016, 01:25
ilan varsa pmden gönderin isterseniz bi göstereyim babama

Ilanı daha bugün açtım açıkcası başka araba aldığım için acil satmam gerekiyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-bayandan-garantili-kazasiz-boyasiz-dizel-otomatik-4x4-tiguan-299563857/detay/

omR35
12-05-2016, 18:49
yaklaşık 1 sene once kazalı bir freemontun motor içi tesisatını kliması tamir etmiştim amma çok petek vardı ön tarafta sıvı olarak ne kullandılarsa bir soğutucu koymuşlar :D :D yalnız dikkatimi çeken jel aküsüydü serviste 4.5k para istemişlerdi adama herhangi bir akü markasıda 600+ tl fiyat çekmişti ve aküyü sökmek için
aküsü de değişim işçilik ücreti de yüksek fiyatlı yani anladığım kadarıyla.

Hem biraz daha az yaksın hem vergisi uygun olsun hem de babanızla birlikte size de hitap etsin isterseniz B crossover olarak renegade 1.6 mj multi air güzel bir seçenek gibi.
ben yılda iki üç kez max binerim arabasına o da beraber biryere gidecek oluruz kısa mesafe o kadar.o yüzden benim beğenmem pek önemli değil :) renegade yi gösterdim tipini hiç beğenmedi ve küçük geldi malesef.

Biz 1 seneye yakin kullandik o paraya alinabilecek en mantikli suvdur.
Cok yakmaz rahattir 7 kisilik donanimi guzeldir vs.ama sanzimani hic hos degil.Biz yazilim yaptirdik cok atarli guzel gitmeye basladi.Ama sanzimani keyifsiz cok sagir tepkileri.Gundelikde sorun yok fakat performansli kullanmaya calisirsaniz amerikan otomatigi edasinda
performans beklentimiz hiç yok.pek kalabalıkta binilmeyecek araca ama büyük olması, yerden yüksek olması, az yakması, parça fiyatı düşük, kronik sorunu olmaması gerekiyor bize :)

Ilanı daha bugün açtım açıkcası başka araba aldığım için acil satmam gerekiyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-bayandan-garantili-kazasiz-boyasiz-dizel-otomatik-4x4-tiguan-299563857/detay/
göstereyim bir, düşünecek olursa irtibata geçerim

TarikS
16-05-2016, 04:44
AVIS'te var 1-2 gün kiralayıp bakabilirsiniz, günlüğü 260 TL'ye falan geliyor indirimle. Geçen sene 7 kişi Çeşme'ye haftasonu için gidip gelmek için kiralamıştım. Yakıt olarak ne tasarrruflu ne müsrif, Çeşme'ye 1 depoda gidemedik İzmir çıkışı fullemem gerekmişti depoyu :D Ortalama 9.5-10 gibiydi ama 7 kişi olduğumuzu unutmamak lazım, benden ayrı +350kg gibi düşünürsek. Gidiş falan eh, boşken fena değil, 7 kişiyken yeteri kadar gidiyordu. 150 HP az bence çünkü boş ağırlığı bile 2 ton falan zaten. Şanzıman çalışmasında beni geren bir durum yoktu, Alpine ses sistemli geliyor olması lazım hepsinin, o da güzeldi. Genel olarak ben sevmiştim, fiyat olarak sınıfında uygunsa eğer alınıp mutlu mesut binilir.

immortalboss
16-05-2016, 09:40
Öncelikle araçların birini gidip incelemenizi öneririm.Gerçekten heybetli bir araç.Ben de Doblo alırken incelemiştim bayağı.Tam ağır başlı suv diyebiliriz.Gidişini bilmiyorum.Çok da performanslı olması beklenmez zaten bir suvdan.Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Mutlu Değerli
16-05-2016, 14:18
SUV'larda favorim; Fx35, Freemont.. Gerisi ya lüks ya da dandik geliyor bana

16EC813
16-05-2016, 15:08
SUV'larda favorim; Fx35, Freemont.. Gerisi ya lüks ya da dandik geliyor bana

Bu fx35 leri bende çok beğeniyom ne motor var bunlarda ??

OrcunInce
16-05-2016, 15:38
qashqai ile freemont çok farklı suv'lar. qashqai'nin üretiliş amacı şehir içinde kadınlara hitap etmesi. Freemont biraz daha testesteron içeriyor.

EOZDAG
16-05-2016, 16:09
Bence yüksek, geniş, ağır ve 4çeker olmasından ötürü bu sınıfta alacağınız araçlar normal bineklerden çok yakacak ve sürüş dinamikleri daha kötü olacak. Madem kullanıcı olarak bunların altına giriyorsunuz araçta sizin için iyi kötü araziye girebilmeli yağmur kar çamur dinlememeli o yüzden 2.el freelander veya glk fakat ikiside şehir içinde 12-13 lt. belki kullanıma bağlı olarak daha fazla yakar 2.2 dizel olduğu için vergileride bir üst dilimden olacak, e biri land rover biri mercedes bakımlarıda az biraz yukarda olacak sanayidede servistede ve son olarak yaktığı kadar gitmeyecek eğer bunları göz önüne alıyorsanız arazi aracı olarak daha öncede önerildiği gibi glk ve freelander hem işinizi görecektir hemde küçük çaplı offroad gezileri, kış sporları gibi yeni hobilere sahip olmanıza ön ayak olacaktır.

Mutlu Değerli
17-05-2016, 11:07
Bu fx35 leri bende çok beðeniyom ne motor var bunlarda ??

abi 350z'nin suv unu düşün :) motor sanzuman direksiyona kadar aynilar... fx te sevmedgim olay %90ı fwd. fwd suvmu olur diye soverim ara ara.. US spec olanlar 4x4, fx45 var bi de o da v8 ne motor var bilmiorum..

Soyle siyah bi fx35 jantlar gunmetal, full gtr egzoz sistemi yapip senfoniyi dinleyesim var :D

HarunToprak
17-05-2016, 16:36
FİAT bayi çalışanıyım elimizde 2014 sıfır bir araç var stockta eğer düşünürsen 130.000 TL gibi bir rakama verebiliyoruz şuan

dragstar
17-05-2016, 19:54
benimde merak ettiğim bir araba

220T
17-05-2016, 20:04

Bu yorum dikkate alınmalı.:)