PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya hakkında yardım

hndcrx
11-05-2016, 23:43
Arkadaşlar aracımla pizzacı tarzı motora çarptım:(
Kaputun uc tarafı fotodaki gibi ezildi.Şimdi yaptıracam ama şöyle bir sorun var ki ben arabamı sedefli boyatmıştım(yani orjinal kodunda boyanın içine sedef karıştırarak).Şimdi aynı şekilde yapsam tutar mı bilmiyorum yani o zaman boyatırken ne kadar bir sedef atıldı,sedef az mı gelir çok mu gelir ayar nasıl yapılacak bilmiyorum.

Yapan ustam tutar diyor (zaten kaporta boyası daha yeni sayılır) ama ya tutmazsa diye de düşünmeden edemiyorum.
Sizce baştan mı boyatsam arabayı.Kaput-tampon harici kaportalık biseyi yok ki zaten düzeltme olayı da olmayacak 0 kaput 0 tampon alacam.

Nasıl bir yol izlesem bilemedim.

http://i63.tinypic.com/zn8t8z.jpg

RedELite
12-05-2016, 07:28
Müdür ben İstanbul Kagıthane'de ikamet ediyorum. Benim 206 Cabriom'da suan kaporta boyada boyanıyor benim boya kaportacıma götür arabanı Gözün kapalı teslim et cıktıgında arac en ufak bi boya kaporta yapılmıs bu arabaya diye anlamayacaksınız bile birebir tuttururlar.. :)

Emrecan-R
12-05-2016, 07:42
Abi bunun icin 0 kaputmu alcaksın?

srkns
12-05-2016, 07:43
Müdür ben İstanbul Kagıthane'de ikamet ediyorum. Benim 206 Cabriom'da suan kaporta boyada boyanıyor benim boya kaportacıma götür arabanı Gözün kapalı teslim et cıktıgında arac en ufak bi boya kaporta yapılmıs bu arabaya diye anlamayacaksınız bile birebir tuttururlar.. :)

altın boya mı ? peugeot diyince o geldi direkt aklıma

Strich Acht
12-05-2016, 07:51
Bazı boyacılar özel karışımların formülünü kayıt altına alıyor, kaydı olup eğer formülünü alırsanız işi bilen herhangi bir boyacı yapabilir.

RedELite
12-05-2016, 08:52
altın boya mı ? peugeot diyince o geldi direkt aklıma

Hayır Kardesler oto kaporta boya müdür altın usta boya fatih taraflarında bildigim kadarıyla. Bu İstanbul Kagıthane'de.

onurc
12-05-2016, 08:55
Komik gelecek ama,deneme yanılma yöntemi ile tutturulabilir belki rengi ?

hndcrx
12-05-2016, 23:53
Bazı boyacılar özel karışımların formülünü kayıt altına alıyor, kaydı olup eğer formülünü alırsanız işi bilen herhangi bir boyacı yapabilir.

bunu bi sorayım belki kayıt altına almışlardır.
gerçi kayıt altına alsa kaydı var derdi.

Bir de bi cihaz varmış boya kodunu veren ama ne derece doğru bilmiyorum sadece duydum araştırmadım.

hndcrx
12-05-2016, 23:54
Komik gelecek ama,deneme yanılma yöntemi ile tutturulabilir belki rengi ?

o bayağı zor olur sanırım.