Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköy civari notebook servisi
Shadow_Dancer
14-05-2016, 22:08
Bilgisayarim son zamanlarda takilmaya basladi, bugun reboot edecekken iyi *** ettim :) icinde kizimin fotograflari var D klasöründe.. Markasi asus, acaba guvenilir bi servis tanidigi olan ya da tavsiye edecek birileri var midir? Batarya , ssd hard disk gibi ihtiyaclarimda var..
Simdiden tesekkurler
Takipteyim. Benim eski 8 yillik Toshiba'nin besleyicisi arizalandi. Beylikduzunde bir servis 250 TL dedi, laptopun calisir hali para etmez halbuki, yaptirmadim :)
Su anda yatiyor dolapta, uygun fiyatli olursa bende yaptirmak istiyorum.
asmisinsan
14-05-2016, 22:29
Takilmalar falan varsa hardiskte bad sektor olabilir veya zamanla fan tozlandigi icin asiri isinmadan kaynaklana bilir
Şirinevler otobüs durağının arkasında yeşil bir bina var. Toyak iş merkezi. Onun en alt katında "Bilgisayar hastanesi" var, Emrullah abi yardımcı olur. Hizmeti iyidir ve ekonomiktir. Tomruk fotokopiden Emir gönderdi derseniz daha da ilgilenir.
Saygılarımla
Shadow_Dancer
15-05-2016, 09:09
Sagol dostum tesekkurler..
63owen63
15-05-2016, 12:01
güngörende bizim forumdan bilal salcıoglu da var, hala vermediysen, pm atayım numarasını Soner abi.
onursumer
15-05-2016, 13:59
ne gibi sorunlar var pc de sadece disk sorunumu ?
Shadow_Dancer
15-05-2016, 16:01
güngörende bizim forumdan bilal salcıoglu da var, hala vermediysen, pm atayım numarasını Soner abi.
Valla iyi olur kardesim bugun pazar diye bise yapamadim
ne gibi sorunlar var pc de sadece disk sorunumu ?
Onur senden aldigim asusta cikti problem, reboot yapayim derken elime yuzume bulastirdim. Kitlendi acilmiyor simdi, hazir servise vermisken ssd hd, ram alip taktirayim diyorum.. Bi el atsan hic fena olmaz.. Mevcut hard diskteki fotolarida kurtarmam lazım