PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara fİlm tavsiye

TALENJEKTAZİ
16-05-2016, 20:17
arkadaşlar merhaba. Ankarada önerebileceğiniz kaliteli uzun yıllar kullanabileceğim kaliteli film uygulama yeri tavsiyesi olan var mı ? çok uçuk rakamlardan bahsediliyor açıkçası

Gearbox
16-05-2016, 21:28
Uzun yıllar kullanmayı ve kaliteli işçilik diyorsanız 1 kere uğraşıp istenilen paralara çok takılmayın derim.

Benim önerim DBY Detailing olacaktır.

Gar
16-05-2016, 23:35
Bende şaşmazda doha cam film akın abiyi öneririm. İşcilik malzeme hiçbir sıkıntı yaşamadım

ProdriveSTI
17-05-2016, 00:02
Doha cam film... Akın Üçbaş

hakan308
17-05-2016, 06:56
Valla banada herkes akin dedi gittim cektirdim memnun degilim heryerde baloncuk var birde sag on yolcu cami atma yapti sehirdisindayik donuyum ugruycam akinin yanina. Dukkanindan cikmadan da ozelllikle sordum akin baloncuk olurmu diye abi olma sikinti yok dedi ama butun camlari incelesem hepsinde var. Ayriyetten on cam haric diger camlari yaninda calisan eleman cekti ben akin cekiyor zannetmistim

G.U.Z.
17-05-2016, 08:01
Daha once acilmisi var, oradan da faydalanabilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/body-works/206638-ankarada-cam-filmi-tavsiye.html?highlight=Doha

yusufcan_k
17-05-2016, 08:32
ailenin filmcisi DOHA AKIN derim :)

akn06
17-05-2016, 08:47
Valla banada herkes akin dedi gittim cektirdim memnun degilim heryerde baloncuk var birde sag on yolcu cami atma yapti sehirdisindayik donuyum ugruycam akinin yanina. Dukkanindan cikmadan da ozelllikle sordum akin baloncuk olurmu diye abi olma sikinti yok dedi ama butun camlari incelesem hepsinde var. Ayriyetten on cam haric diger camlari yaninda calisan eleman cekti ben akin cekiyor zannetmistim

Aracınızda yaşadığınız problem için beni en azından arasaydınız gözden kaçan biyer olması durumunda değişimini yaptığımızı herkes bilir keşke buralara yazmadan önce benim bilgim olsaydı mağdur olunmayan bir durumda neden buralara bu şekilde yazı yazarsınız anlamıyorum sonuçda can sıkıcı şeyler bunlar bizim gibi işini severek yapan insanlar için iyi günler...

Alican
17-05-2016, 10:47
arkadaşlar merhaba. Ankarada önerebileceğiniz kaliteli uzun yıllar kullanabileceğim kaliteli film uygulama yeri tavsiyesi olan var mı ? çok uçuk rakamlardan bahsediliyor açıkçası

Merhaba, yardımcı olabilirim isterseniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_95909515/tm.htm

TALENJEKTAZİ
17-05-2016, 16:12
Aracınızda yaşadığınız problem için beni en azından arasaydınız gözden kaçan biyer olması durumunda değişimini yaptığımızı herkes bilir keşke buralara yazmadan önce benim bilgim olsaydı mağdur olunmayan bir durumda neden buralara bu şekilde yazı yazarsınız anlamıyorum sonuçda can sıkıcı şeyler bunlar bizim gibi işini severek yapan insanlar için iyi günler...

fluence'e film çektirmeyi düşünüyorum benim için fiyat çok önemli senelik araba değiştiren adamım 300 400 filme veremem. hangi marka kullanıyosun bide fiyat verebilir misin ?

TALENJEKTAZİ
17-05-2016, 16:14
Merhaba, yardımcı olabilirim isterseniz.
Profesyonel Cam Filmi ve Kaput Koruma Filmi Ankara Boom Garage (http://forum.donanimhaber.com/m_95909515/tm.htm)

boom garage sana da ugricam aklımda ama etlik ters kaçıyo sincan Eryamana bi ara topluca gezcem bakalım

TALENJEKTAZİ
17-05-2016, 16:15
Daha once acilmisi var, oradan da faydalanabilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/body-works/206638-ankarada-cam-filmi-tavsiye.html?highlight=Doha

teşekkür ederim. ama çok az öneri var. özen ticaret bide doha önerilmiş dikkate aldım. sincan Eryaman tarafındayım var mı şaşmazda yada etimesgutta f/p yüksek olan yer ?

TALENJEKTAZİ
17-05-2016, 16:17
Uzun yıllar kullanmayı ve kaliteli işçilik diyorsanız 1 kere uğraşıp istenilen paralara çok takılmayın derim.

Benim önerim DBY Detailing olacaktır.

usta ben uzun yıllar binici değilim her sene araç değiştiriyorum eski araçlarım hep filmli gelmişti bana , bu yüzden yabancısı olduk bu konuların. çok para veremem

M_PROJECT
17-05-2016, 16:18
Doha Cam Film Akin Ucbas sorunsuz , kaliteli ve hizli .

TALENJEKTAZİ
17-05-2016, 16:27
Doha Cam Film Akin Ucbas sorunsuz , kaliteli ve hizli .

fiyatını merak ettim açıkçası

M_PROJECT
17-05-2016, 17:03
yeri sasmazda bir ugra isini gor sonra fiyat konus derim .

Simdi herkes ucuza is yapmak ister ayni zamanda kaliteli de ister , sen direk fiyat soruyorsan zaten bence Akin'a gitme , baskasina da gitme . Neden ? Kimi kimle kiyasliyorsun ? El isciligi olan islerde isciligi gormeden " ama surda bu filmi sukadara yapiyorlar " dersen adama sovsen daha iyi , adamin isciligini gor , bi ugra , konus tatmin olursan zaten yaptirirsin . Kaliteli hizmet almak boyle birseydir . Fiyat sorup , arastirip en ucuzuna gidersin 6 ay gecmeden bu sefer fiyat degil kalite sorup sorusturursun ona gidersin , sonucta maliyeti sana yansir.

Bu yaziyida yazdim ama ustune alinma bu genel olarak hepimizin yapmasi gereken bir alisveris sekli .

TALENJEKTAZİ
17-05-2016, 17:21
yeri sasmazda bir ugra isini gor sonra fiyat konus derim .

Simdi herkes ucuza is yapmak ister ayni zamanda kaliteli de ister , sen direk fiyat soruyorsan zaten bence Akin'a gitme , baskasina da gitme . Neden ? Kimi kimle kiyasliyorsun ? El isciligi olan islerde isciligi gormeden " ama surda bu filmi sukadara yapiyorlar " dersen adama sovsen daha iyi , adamin isciligini gor , bi ugra , konus tatmin olursan zaten yaptirirsin . Kaliteli hizmet almak boyle birseydir . Fiyat sorup , arastirip en ucuzuna gidersin 6 ay gecmeden bu sefer fiyat degil kalite sorup sorusturursun ona gidersin , sonucta maliyeti sana yansir.

Bu yaziyida yazdim ama ustune alinma bu genel olarak hepimizin yapmasi gereken bir alisveris sekli .

yok alınmam ama bende para önemli malesef ben ucuza düzgün kaliteli işler yaptırdım hayatımda hep. gidip parayı düşünmediğim yer olmadı malesef. ha kalitelidir 500 600 liraya ben zaten çok kaliteli 5 tane yer bulurum. ben uzun süre aynı arabaya binen adam değilim maksat kullandığım süre içinde bana zararı dokunmasın

spor yay alcam mesela ama kafamdaki markanın ucuzunu kovalıyorum çünkü kaziklanmayı sevmem :)

keşke çok para olsa da 3 5 hesabı yapmasak ama malesef hesabımı bilmek zorundayım üniversite öğrencisinin de sınırları var

M_PROJECT
17-05-2016, 17:27
Ben hesabimizi bilmeden alisveris yapalim demedim ki yanlis anlasilmasin , el emegi isin icine girdiginde kiyaslamasini fiyat degil de emek iscilik uzerinden yapilmasi gerektigini soyluyorum . Mutlaka ucuza yapan cikacaktir ama A firmasi B firmasindan ucuz demek sizi B firmasinin kazikladigi anlamina gelmez .

Bu arada yaziyorum da Akin'in fiyatlari pahali gibi anlasilmasin .:)

TALENJEKTAZİ
17-05-2016, 17:51
Ben hesabimizi bilmeden alisveris yapalim demedim ki yanlis anlasilmasin , el emegi isin icine girdiginde kiyaslamasini fiyat degil de emek iscilik uzerinden yapilmasi gerektigini soyluyorum . Mutlaka ucuza yapan cikacaktir ama A firmasi B firmasindan ucuz demek sizi B firmasinin kazikladigi anlamina gelmez .

Bu arada yaziyorum da Akin'in fiyatlari pahali gibi anlasilmasin .:)

bi yolumuz düşünce fiyat alalım bakalım sonra düşünürüz :)

hakan308
17-05-2016, 19:53

Ben akini aradim akin yapmam dedi demiyorumki sonucta ortada yapilan bir is var ve memnun olmadigimi belirttim