Orijinalini görmek için tıklayınız : aracıma yeni motor bulamıyorum lütfen bi yardım
araç 99 subaru forester sturbo motor kodu 10103ab080
arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce ağabim sağolsun aracı 1 ay boyunca yağsız kullanmış ve sonunda motor cortlamış ve araç 3 aydır yatıyor eskişehirdeki serviste. 3 aydır sağda solda motor aranıyor yok japonyayı aradık orada yokmuş yok şuradada yokmuş diye diye 3 ay aracı yatırdılar istanbulda cadde motor ve yerkayıda aradım ellerinde bulunmadıklarını belirttiler yarında bayturu arıyacam ancak bu adamlar bi sonuca ulaşamıyacaklar gibime geliyor bu motoru sağdan soldan kendi imkanlarımla bulmam getirtmem mümkünmü acaba....
yada beyin değişimide yapılarak daha üst modellerin motorunu takmak mümkün olurmu mesela son kasaların 2.5cc 225hp güç üreten motorlarından takmak mümkün olurmu olursa beyin dışında ne gibi değişiklikler gerekir???
yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Elbette swap mümkün hatta orjinal makina almak yerine daha sağlam makina alabilirsiniz hem de daha uygun fiyata. Aracınız otomatik vites mi ?
Aracınızın stock motor kodu : Ej205
Orjinal beyin yerine standalone a geçebilir , total 10-12bin dolara 350-400hp aralığında bir forester a binebilirsiniz :)
DogukanB
20-11-2008, 20:01
Öncelikle geçmiş olsun. Baytur ile ilgineceğine yerde subaru motoru ara şansın daha çok olur. Ö.m gönderdim bu arada.:)
Elbette swap mümkün hatta orjinal makina almak yerine daha sağlam makina alabilirsiniz hem de daha uygun fiyata. Aracınız otomatik vites mi ?
Aracınızın stock motor kodu : Ej205
Orjinal beyin yerine standalone a geçebilir , total 10-12bin dolara 350-400hp aralığında bir forester a binebilirsiniz :)
yok 350 400 hp gibi bir ihtiyacım yok sağol :D
swap mümkün diyorsunuz peki bu motoru ve beyini getirtebileceğim bir internet adresi yada istanbulda herhangi bir bayi mevcutmu acaba
ve bu swapla ilgili bir sorum olacak motoru yerine oturtmak için kaputun içinde değişikliğe ihtiyaç olurmu turbonun değişmesi egzos sisteminin değişmesi gerekirmi? maliyet tahmini nekadar olur?
aracım manuel şanzuman
Tork garaj'la yada Arıcan Subaru'yla falan görüştünüzmü???
Tork garaj'la yada Arıcan Subaru'yla falan görüştünüzmü???
hayır görüşmedim internet adresleri yada tel noları varsa sevinirim
yusufcan_k
20-11-2008, 21:04
TORK GARAJ
tel: 0312 - 278 5017
mail: torkgaraj@gmail.com
adres: Oto Sanayi Sitesi, 59. SOKAK NO:4/D-3, Şaşmaz / Ankara
ARICAN SUBARU
Adres :ŞAŞMAZ OTO SAN.SİT. 8 CAD. 41 SOK. NO:8
Tel : 0312 278 25 09
2.Tel:0312 278 03 45
TORK GARAJ
tel: 0312 - 278 5017
mail: torkgaraj@gmail.com
adres: Oto Sanayi Sitesi, 59. SOKAK NO:4/D-3, Şaşmaz / Ankara
ARICAN SUBARU
Adres :ŞAŞMAZ OTO SAN.SİT. 8 CAD. 41 SOK. NO:8
Tel : 0312 278 25 09
2.Tel:0312 278 03 45
sağol arkadaşım
mechanıcer
20-11-2008, 21:10
ıkıtellıde honda cıkma parca satan bı yer var onun onunde yatıyor bı tane tavanı falan dumduz pert froster bı ararım senın ıcın ıstersen yarın
ıkıtellıde honda cıkma parca satan bı yer var onun onunde yatıyor bı tane tavanı falan dumduz pert froster bı ararım senın ıcın ıstersen yarın
motor kilometresi kaç onuda öğrenirsen onagöre bi karar verebilirim motorun sıfır olmasını istiyorumda bulamazsak artık fazla yol yapmamış bi motor kabulum olu eyvallah
mechanıcer
20-11-2008, 23:05
ok yarın sorarım
Tork her türlü yardımıcı olur...
Pek isteyeceğini sanmasamda Ej22 blokta var sıfırdan toplanmaya hazır , parcalarıda mevcut ama maliyeti biraz fazla olacaktır. Standart motoru Tork garajda , Istanbul'dan Hobby Garaj Doğan Usta'da sağlayabilir..
Pek isteyeceğini sanmasamda Ej22 blokta var sıfırdan toplanmaya hazır , parcalarıda mevcut ama maliyeti biraz fazla olacaktır. Standart motoru Tork garajda , Istanbul'dan Hobby Garaj Doğan Usta'da sağlayabilir..
bu hobby garageın nosu varsa çok iyi olur arkadaşım sağol
mechanıcer
21-11-2008, 14:51
arkadasım ıkıtellıdekı aracın motorunu sordum hazır var ellerınde. ara konus ıstersen honda dan arkadaslar yonlendırdı dersen anlarlar.
ıkıtellı ataturk oto sanayı sıtesı 3,kısım 10 uncu sokak ( HAS TICARET ) BIROL BEY
TEL : 0535 253 58 96
DETAYLARI ONDAN ALABILIRSIN
arkadaşlar torg garageda bi motor buldum 1200 kmde imprezadan çıkma olduğunu söylediler içi farklı parçalardan toplanmıs parçaların listesini aldım ve bu parçaların orjinalinden çok daha iyi olduğunu söylediler bide siz göz atın listeyi aşşaya yazıyorum
stı crank
eagle kol
cosvort ana kol yatağı
mahle piston segman
coswort yağ pompası
fiyat 5500 ytl
sizin ihtiyacinizi fazlasiyla gorur :)