Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköy, Zeytinburnu,Yenibosna konaklama
Bakırköy, zeytinburnu, yenibosna, florya civarında eğitim süresince konaklamak için apart, kiralık daire kısa dönemli 2 ay süreli bir yere ihtiyacımız vardır,yardımcı olabilecek yönlendirebilecek kişiler var ise yardımlarınızı bekleriz.
onursumer
19-05-2016, 16:44
belirlediğiniz bir fiyat varmı çok fazla otel var fiyat teklifi almakta fayda var ozellikle booking.com vs bakabilirsiniz
onun dışında sahibinden.com da çok fazla ataköy bakırkoy günlük haftalık kiralık daireler var
Ucuza yer arıyorsan Şirinevler, biraz pahalı ama site içinde temiz olsun diyorsan Ataköy'de günlük kiralık veya sadece aylık kiralık verilen daireler var. Zeytinburnu'na sakın gitme kardeşim, dünyadaki her ırk var o semtte berbat bir yer, Florya ise çok pahalıdır, bence sana en uygun yer Ataköy, hem toplu ulaşıma da yakın.
Kadıköy'de olsa idin yardımcı olurdum Hotelim ve Apartlarım mevcut idi. Zaten burası berbat kokuyor hiç tavsiye etmiyorum.
Ben zeytinburnunda oturuyorum 1100 tl altinda kiralik daire yok. Yanliz kalicaksaniz buyuk ihtimal bu fiyatlarada eli ayagi duzgun yer bulamazsiniz. Arkadasin dedigi gibi amerika gibi oldu burasi her irktan insan var. Bence sirinevlerde ogrenci icin daireler var. Su anda bi arkadas 750tl ye oturuyor. Aranirsa 750 1000ncivarina sirinevlerde daire bulabilirsin. Bakirkoy atakoy bunlardan bi tik daha pahali ama daha elittir.
Shadow_Dancer
19-05-2016, 18:31
Kabin memuru mu oluyorsun?
Kabin memuru mu oluyorsun?
Kuzenim olacak, onun için bakıyoruz.
Size tavsiyem Halkalı Bosphorus'tan ev tutsun kuzeniniz, ileride host olunca da orada ikamet etmeye devam etsin.
İleride bana çok dua eder. :allaalla:
optimus_prime
19-05-2016, 20:09
bütün thy halkalı da siz de ordan bakın en azından site içi başka yer yok yakınlarda soyak aparts falan nispeten daha ucuz
Bakırköy, zeytinburnu, yenibosna, florya civarında eğitim süresince konaklamak için apart, kiralık daire kısa dönemli 2 ay süreli bir yere ihtiyacımız vardır,yardımcı olabilecek yönlendirebilecek kişiler var ise yardımlarınızı bekleriz.
airbnb e bakın derim, illa ki çıkar bir şeyler..
Zeytinburnunda oturuyorum burda dogdum büyüdüm fakat şuan zeytinburnu görebiliceginiz en pislik yer diyebilirim insanlar vs her ırk var ailem dolaşamaz oldu açıkcası sokaklarda, fiyatlarda bizim fırsatçı ev sahiplerimiz yüzünden 1200 1300tl'ye giriş kat daireler mevcut
Zeytinburnundayım bende. Burayı seçmesin ev bakarken. Yolda Türk görünce sarılası geliyor insanın hemşerim diye. :) Kiralar da pahalı biraz.
SinanAdalı
22-05-2016, 07:08
Bende zeytinburnunda doğdum büyüdüm.. Irktaki bu çeşitlilik ezelden vardı zaten. Şimdi böyle söyleyenlere şaşırıyorum. Neyse konudan sapmayalım.. Madem kabin memuru olacak bence halkalı taraflarına bakmak daha iyi olacaktır ***** sonrası içinde devamlılık önemli. Kolay gelsin.