Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat 500 gitti yeni sevgilim 500 C geliyor. (Expertiz hk. yardım)

Draniela
23-05-2016, 15:24
Arkadaşlar herkese merhaba.

500 aracımı bugün itibari ile satmış bulunmaktayım. 7 aylık birlikteliğimizin sonuna geldik.

Tam gönlüme göre istediğim renklerde cabrio buldum hem modeli yükseltiyorum hem de km yi düşürüyorum füme renk bordo tente kırmızı deri koltuklar :)
Yarın bahsi geçen 500 cabrioyu almaya gidiyorum. İstanbul Samandra'da buluşacağız.

Önerileriniz var mı? Tentesinde bakmamız gereken bir durum gibi ? Mesela benzinlikte yıkamaya girip yakından olmamak şartıyla su tutturacağım kaçırıp kaçırmadığını görmek amaçlı. İlk defa tecrübe ediniyorum. Expertiz yaptıracağım orada nereye gitmek lazım yine önerilerinizle gitmek isterim.

Not: Bir de lip önerisi alayım hazır başlık açmışken. Öncekine astra lip takmıştım vallahi kasislerde çapraz geçerken bile sürtüyordu bu defa ne takayım ? :) Aldığım gibi arabayı basacağım şimdiden heyecanı tuttu 1 hafta önce kapora yatırdım o gün bu gün uyuyamıyorum :D

Not2: Plakayı vermeyecektim aynı ilçelerde plaka değişikliği olmuyormuş gül gibi plakam kaldı :( :ofk::ofk::ofk:

enesy
23-05-2016, 15:26
Semih delirttin beni de kendini de ya :)

Sabır olm sabır yarın gel alırız ekspertizini de yaparız :)

Draniela
23-05-2016, 15:27
Bu arada çok enteresan bir şey oldu arabanın ruhu mu nedir anlamadım çok yıkadım temizledim okşadım diye seviyor sanırım beni. Zaten plakayı değiştiremeyeceğimi duyunca acayip keyfim kaçtı satıştan. Arabayı sattıktan sonra araba çalışmadı akü bitti :D

Draniela
23-05-2016, 15:27
Semih delirttin beni de kendini de ya :)

Sabır olm sabır yarın gel alırız ekspertizini de yaparız :)

Bi alt lip alırım senden :D :D

Uyuyamıyorum ya ikizler burcu olmanın verdiği sıkıntılar :D