Orijinalini görmek için tıklayınız : DA Corsa 1.7 DTİ vs Civic 1.6 VTİ
uluckaban
24-05-2016, 10:03
Arkadaşlar merhaba, corsa yı alalı 2 hafta civarı oldu. Henüz 1-2 araçla deneyebildik, vti da s300 beyin-headers-egzantirik-kısa şanzuman-51mm düz boru olduğunu söyledi sahibi. Benim araç eski LE corsa, tf035 turbo-downpipe-düz boru-geniş emme-dr. ecu hard yazılım var. Uzun süreli honda takipçisi olarak o spec lerde bir araba beni 3-4 boy geçer düşüncesiyle çıktım tam anlamıyla geçtik diyecek bir deneme olmadı fakat bu şekilde ki sonuç benide şaşırttı. Yol kalabalıklığından ötürü 5 i bitiremiyoruz fakat bir kaç denemede 5 te biraz açıyorum vti bırakıyor. Yorum sizin :)
Beklenmeyen sonuçtan ötürü heyecandan dolayı biraz yırtınıyoruz kuru gürültüden dolayı kusura bakmayın :D
https://www.youtube.com/watch?v=H8fdr-fBEYU
Vti ın şanzıman oranları nedir? 4,40 mı var? Egzantrik ve beyin var ama 8200 dönüyor şu an heralde.. Şöförlükle o iş değişir biraz daha :) Maşalah araçlarınıza.
vti vitesleri konya uzerınden atmıs :)
bu arada corsa da ıyı yurumus masallah deneyen araclara
AliGizda
24-05-2016, 12:57
Corsa boyundan büyük iş yapmış maşAllah, Civic sanki bir tık daha erken basıyor gibi geldi bana?
Corsa boyundan büyük iş yapmış maşAllah, Civic sanki bir tık daha erken basıyor gibi geldi bana?
Vtec altı kalıyor kardeşim bi de corsa brake boost yapmadığı için öyle algılanıyor. Corsalar şaka makinası oldu cidden. ama vti ı cidden vti yürütebilen birisi daha ileriye taşıyabilir.
Maşallah araçlara..
Vti da yağmasa bile gürlüyor namıssız, sesine kurban :)
Mr.Bilal
24-05-2016, 15:40
:bravo:
maşallah makine yürüyor ama çok tadımlık video olmuş. uzun metrajlarını bekliyoruz.
yanlış anlamayın ama bence corsada yürümüyor vtec'te ama zevkli deneme olmuş maşallah ;)
bencede ıkısıde verımlı gıtmıyor.corsadan çok anlamam ama vtı fıltre egzos lu gıbı gidişi.
uluckaban
24-05-2016, 23:02
:bravo:
maşallah makine yürüyor ama çok tadımlık video olmuş. uzun metrajlarını bekliyoruz.
Bu speclerde gitmesi gereken bir corsa gibimi değil açıklık getirelim? :)
uluckaban
24-05-2016, 23:04
Bu speclerde gitmesi gereken bir corsa gibimi değil açıklık getirelim? :)
Pardon alıntı yanlış olmuş bu mesaja istinaden yazıldı.
yanlış anlamayın ama bence corsada yürümüyor vtec'te ama zevkli deneme olmuş maşallah ;)
Mr.Bilal
24-05-2016, 23:09
Pardon alıntı yanlış olmuş bu mesaja istinaden yazıldı.
:bravo: mu geri alacaktık yoksa :)
uluckaban
25-05-2016, 08:42
:bravo: mu geri alacaktık yoksa :)
hahah est. abim :D sana özel videolar çekeceğim :D
Mr.Bilal
25-05-2016, 09:16
hahah est. abim :D sana özel videolar çekeceğim :D
hadi bakalım kendinizi ve çevrenizi tehlikeye atmadan :)
K03lu enjektorku corsayla bastim eg vti var bende basmadim zannettm isinlandi yanimdan
Corsada ama enjektor filan yok simdi gordm vti kac kisi ?
uluckaban
25-05-2016, 13:22
K03lu enjektorku corsayla bastim eg vti var bende basmadim zannettm isinlandi yanimdan ��
Corsada ama enjektor filan yok simdi gordm vti kac kisi ?
:) lrn den bahsediyorsun sanırım. vti aynı şekilde 2 kişi
:) lrn den bahsediyorsun sanırım. vti aynı şekilde 2 kişi
Lrn stock vti geciyordu.. bahsettiklerim
Cpn corsa
BK CORSA
vti vitesleri daha seri atsa 1 boy üzeri önde olur gibi tahminen, fakaaaaat corciye helal çok güzel yürümüş :)
maşşalah vti jokey diye bagırıyor resmen kazasız belasız
söylediğinin tersi olmayan
fehli
vti varsa
haftaya cuma deneyelim
corsa savaşları :D
tlgylmz106
28-05-2016, 10:03
O speclerde vti sanki daha iyi yürümeliydi, pilotaj da önemli. Her iki araca da maşallah corsalar çok değerleniyor :)
uluckaban
28-05-2016, 12:42
söylediğinin tersi olmayan
fehli
vti varsa
haftaya cuma deneyelim
corsa savaşları :D
o zaman
https://www.youtube.com/watch?v=Qvbeqh0sCfY&feature=youtu.be
arabana ayak üstü modifiyon yaptık bi teşekkür etmedin :S @uluckaban
uluckaban
28-05-2016, 14:07
arabana ayak üstü modifiyon yaptık bi teşekkür etmedin :S @uluckaban
tüm tech ailesi önünde çal keke çal dansıyla arabamı kesip biçen +5 hp lik güç sağlayan metin kardeşime teşekkürler :D kanka o an yeminle gözümde aşağıdaki video yu canlandırıyor :D
https://www.youtube.com/watch?v=IjRxGsVLn5M
MatraX_07
28-05-2016, 14:37
Maşallah corsa'ya
Şaka makinası bu corsalar
Mr.Bilal
28-05-2016, 15:02
video yu 1. mesaja ekle daha güzel olur
uluckaban
28-05-2016, 16:13
video yu 1. mesaja ekle daha güzel olur
Konu düzenlenmiyor sanırım abi bulamadım