Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 1.2 Comfortline - Polo Blue GT
Öncelikle merhabalar. Bu iki araçtan birini sıfır olarak alıp (bir tanıdık vasıtasıyla biraz extra indirimli) bir kaç ay içinde tekrar satma durumum var. Gönlüm Polo GT' den yana (alınırsa cam tavan ve 4 kapı olacak) ama bu aracın 2. el piyasası nasıldır bilemedim. Yani satmam zor olur mu zarar eder miyim diye çekiniyorum. Diğer seçenek ise 1.2 Comfortline Golf. Bu aracı alırsam sanırım satması daha kolay olur diye düşünüyorum. Bu iki araç arasında ikilemde kaldım. Okuyup cevap veren olursa şimdiden teşekkürler...
mehmet6r
26-05-2016, 10:50
Satış işi kısmet ama golfun piyasasının hızlı olduğu ***** hele hele blue gt ye göre daha önce satılması kuvvetle muhtemel. Ama gönül BlueGT gidiyor, akıl golf.
Geçen yıl takip ettiğim bluegt ilanları uzun süre satılmamıştı. Gerçi gti piyasasını baz alıp sıfıra yakın fiyat istiyorlar, bu da bir etken. Fakat Golf her türlü daha rahat satılır.
vallahi blue gt müthiş bir araç özelliklerine göre ama satılması neredeyse imkansıza yakın hal alıyor aylarca sürüyor kimse yaklaşmıyor. tavsiye etmiyorum