Orijinalini görmek için tıklayınız : The Makina | Peugeot 208 T16 R5
Buğra A.
26-05-2016, 18:02
Peugeot Türkiye katkılarıyla hazırlanan #themakina 9.bölümünde; Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez ikilisini konuk ettik ve yarıştıkları Peugeot 208 T16 R5 makinesini inceledik.
Lütfen; videoyu izledikten sonra beğenmeyi, yorum yapmayı ve paylaşmayı SAKIN UNUTMAYIN!
Not : ***** internet portalından ayrıldığım için kendi YouTube kanalımda paylaşımlarıma devam edeceğim. Abone olmayı unutmayın.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim!
http://www.youtube.com/watch?v=nP5c72ymlcs
video yine kaliteli olmuş emeğinize sağlık. Yağız Avcı da her kulvarda gazlamayı seven efendi ve iyi bir pilot, video için iyi bir tercih olmuş.
hayırlısı olsun başkan neden ayrıldın ? özel değilse .
Çekim izlenebilirlik herzamanki gibi harika.Ama bir 208 kullanıcısı olarak motor modifkasyonu olarak nasıl bir uygulama var bilmek isterdim.Bilgi olarak biraz eksik kalmış sanki.
_driver_
26-05-2016, 19:09
Yine çok kaliteli ve farklı bir çalışma olmuş elinize sağlık Buğra
çekim çok güzel ayrıca ben ilk defa bu kadar hızlı bir ralli izledim Türkiyede ***** hep palıoları filan görüyoruz :D
Başarılarının devamını diliyorum yolunuz açık olsun inşallah.
Seninle bi deneme sürüsü bekledim valla
lowfamilia
27-05-2016, 00:45
izledik, beğendik, yorum attık facebooktada paylaştık :D artık şu techturkeyin arabalarını tanıt sağlam the makinalar var forumda :)
Buğra TR de çekilmiş en güzel otomobil videosu oldu bence bu :)
Emeklerine, ekipmanına sağlık. Devamı gelsin, hep destek tam destek sana :)
erdemköksal
27-05-2016, 08:37
Yine eğlenceli bir video olmuş tebrikler. Arkadaşlarda merak etmiştir belki motor içi yapılan yada yürürde yapılan değişimleri anlatmakmı istemediler? yoksa detaya girmek mi istemediniz. ayrıca sondaki o 200 ile geçti ama muhabbeti iyiydi :D
mannerboy
27-05-2016, 08:43
Çekim izlenebilirlik herzamanki gibi harika.Ama bir 208 kullanıcısı olarak motor modifkasyonu olarak nasıl bir uygulama var bilmek isterdim.Bilgi olarak biraz eksik kalmış sanki.
sokak modifiyesi değil tabikide :) dp dv stage2 yazılım vs vs şanzuman dog box ve sıralı bu tip araçlar mac 200 tane falan üretilir etap için
dragstar
27-05-2016, 09:26
çok eğlenceli ve güzel video olmuş, etapdaki gazlama videoları biraz daha fazla olsa iyi olurdu bence
individual
27-05-2016, 09:33
Buğra çok güzel bir video olmuş yine eline sağlık.
Bence diğer bmw 220D gibi araç tanıtımı çekmek için bir mail adresi ver istersen.
Aracının videosunu tanıtımını yapmak isteyenler sana ulaşabilir tabi nasıl bir yol izlersin bilemedim.
AliDogukan
27-05-2016, 12:24
Abi sen bu işi yapıyorsun ya,müthişti,zevkle izledim.Türkiye'de video edit mevzusunda senden iyisi yok zannedersem.
Buğra A.
27-05-2016, 12:39
video yine kaliteli olmuş emeğinize sağlık. Yağız Avcı da her kulvarda gazlamayı seven efendi ve iyi bir pilot, video için iyi bir tercih olmuş.
teşekkür ederim. Yağız'ı senelerdir tanırım, bilirim. mütevaziliğinden ödün verdiğini hiçbir zaman görmedim :)
hayırlısı olsun başkan neden ayrıldın ? özel değilse .
teşekkür ederim. bana özel kalsın :)
teşekkür ederim. eksik çok nokta var aslında, haklısın. bahane vermek istemiyorum fakat gerçekten 2 saat gibi kısa bir sürede çektik maalesef :)
Yine çok kaliteli ve farklı bir çalışma olmuş elinize sağlık Buğra
Başarılarının devamını diliyorum yolunuz açık olsun inşallah.
çok eğlenceli ve güzel video olmuş, etapdaki gazlama videoları biraz daha fazla olsa iyi olurdu bence
teşekkür ederim.
çekim çok güzel ayrıca ben ilk defa bu kadar hızlı bir ralli izledim Türkiyede ***** hep palıoları filan görüyoruz :D
:D teşekkür ederim. Yağız harcanıyor bu ülkede, ciddiyim. bu adamın WRC kovalaması lazım.
Seninle bi deneme sürüsü bekledim valla ��
aslında yaptık. ama anlamadığım şekilde, otomobile bindiğim an ve başlama anının videosu kayıt olmamış, neden bilmiyorum. heralde çok heyecanlandım, kayıta girmeyi unuttuk ya da başka bir şey oldu, bilmiyorum.
izledik, beğendik, yorum attık facebooktada paylaştık :D artık şu techturkeyin arabalarını tanıt sağlam the makinalar var forumda :)
çok teşekkür ederim. var zamanı, yakındır :)
Buğra TR de çekilmiş en güzel otomobil videosu oldu bence bu :)
Emeklerine, ekipmanına sağlık. Devamı gelsin, hep destek tam destek sana :)
teşekkür ederim. layık olabiliyorsam ne mutlu bana :) Allah razı olsun.
Yine eğlenceli bir video olmuş tebrikler. Arkadaşlarda merak etmiştir belki motor içi yapılan yada yürürde yapılan değişimleri anlatmakmı istemediler? yoksa detaya girmek mi istemediniz. ayrıca sondaki o 200 ile geçti ama muhabbeti iyiydi :D
teşekkür ederim. yukarıda belirttim ama bir kez daha belirteyim. çok kısa bir zamanımız vardı, ***** aracın km başı masrafı 77 euro'cuk :) gerçi ne olursa olsun bahane yapmamak lazım.
Buğra çok güzel bir video olmuş yine eline sağlık.
Bence diğer bmw 220D gibi araç tanıtımı çekmek için bir mail adresi ver istersen.
Aracının videosunu tanıtımını yapmak isteyenler sana ulaşabilir tabi nasıl bir yol izlersin bilemedim.
teşekkür ederim. v-log için önceliği çevremdeki arkadaşlarıma veriyorum şimdilik, gerçi the makina'da öyle aslında ama... yakında zaten kısa kısa herkesi çekmeye başlayacağım için duyan gelir, bir şekilde ulaşır diye düşünüyorum :)
Buğra A.
27-05-2016, 12:40
Abi sen bu işi yapıyorsun ya,müthişti,zevkle izledim.Türkiye'de video edit mevzusunda senden iyisi yok zannedersem.
estafrullah, Allah razı olsun. layık olabiliyorsam ne mutlu bana. teşekkür ederim.
sokak modifiyesi değil tabikide :) dp dv stage2 yazılım vs vs şanzuman dog box ve sıralı bu tip araçlar mac 200 tane falan üretilir etap için
Onun bende farkındayım.Buğra gerekli açıklamayı yapmış zaten.
And çok bozdu kendini
ilk önce üstüne toz kondurmadığı murat ı kovdu
sonra her konuştuğunda kendisine çılgınlar gibi kahkaha attıran kurumsallığını bozduğunu söyleyip muhip reisi kovdu
şimdide sayesinde milyon milyon izlenme kazandıran yaptığı işleri öve öve bitiremiyen buğrayı..
doğan kabak bi çıka geldi kabak tadı verdi hakkaten.
hondafit
27-05-2016, 14:22
küfürsüz olmasına pek alışkın değiliz olmamış :D
Tr de bu işi hakkıyla yapan tek adamsın.
Emeğine sağlık
Tema güzel, muhabbet güzel - beğenmeyeni gondiklesinler.
Ellerine sağlık kardeşim.
Yanlış anlaşılmasın ama otoparkta ilk gördüğümde kendi kendime keşke kendi kanalında açsaydı demiştim biz senin videolarını halka yakınlığınla gerçekçiliğinle sevdik başarılarının devamını dilerim :D Tüm videolar gibi bu da çok güzel olmuş eline sağlık :)
arabasızadam
27-05-2016, 17:32
Eline sağlık güzel olmuş,ben daha çok yol araçlarının videolarını daha çok seviyorum,bi ara C7 vette videosu gelicekti iptal mi oldu.
Buğra A.
27-05-2016, 18:01
küfürsüz olmasına pek alışkın değiliz olmamış :D
bu sefer ki kurumsal bir proje :)
Tr de bu işi hakkıyla yapan tek adamsın.
Emeğine sağlık
Tema güzel, muhabbet güzel - beğenmeyeni gondiklesinler.
Ellerine sağlık kardeşim.
Yanlış anlaşılmasın ama otoparkta ilk gördüğümde kendi kendime keşke kendi kanalında açsaydı demiştim biz senin videolarını halka yakınlığınla gerçekçiliğinle sevdik başarılarının devamını dilerim :D Tüm videolar gibi bu da çok güzel olmuş eline sağlık :)
teşekkür ederim.
Eline sağlık güzel olmuş,ben daha çok yol araçlarının videolarını daha çok seviyorum,bi ara C7 vette videosu gelicekti iptal mi oldu.
teşekkür ederim. Z06'in vakit sıkıntısı var şu an için, o yüzden çekemedim. sahibi, müsait bir vaktinde ayarlamaya çalışacakmış.