Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen Saxo Vts
The_Benx
21-11-2008, 01:43
2000 model model saxo vts
yapılan işlemler: superchips, simota racing air intake, kapak taşlama, ince conta, port polish, kat iptali düz boru,hks hi power son susturucu, klima iptali :P
henüz uygulamadığım vitrinde duran pt52 egzantriklerim :s 10 aralıkta askere gidiyorum şimdilik bu kadar yapabildim .. askerliğim bittikten sonra ilk arabamla yoluma devam edicem kaportasını duruşunu hiç beğenmesemde yinede ilk arabam işte birde şuan üzerinde 13' teneke jantlar var ((: .. teşekkürler
http://img211.imageshack.us/img211/1594/1023897uy0.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/4315/1023896sm8.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/4140/1023895nr6.jpg
bu araç alpinestar fatih abinin ordaki saxo mu???
takendisi bro
The_Benx
21-11-2008, 01:58
evet malesef kendisi fatih abinin üwey arabası :S
takendisi bro
kendimi muhtar gibi hissettim bide plaka ezberliyebilsem :D
The_Benx
21-11-2008, 02:02
plakaya gerek yok yaw enkaz saxo diince herkesler tanıyor ((:
takendisi bro
ibrahim abi ne zaman deniyoruz arabaları ?
plakaya gerek yok yaw enkaz saxo diince herkesler tanıyor ((:
ibrahim abi ne zaman deniyoruz arabaları ?
buyur burdanyak canım benim ben artık oişlerle ilgilenmiyorum burda senle deneyecek çok kişivar
The_Benx
21-11-2008, 02:09
buyur burdanyak canım benim ben artık oişlerle ilgilenmiyorum burda senle deneyecek çok kişivar
abi jübileni benle yapsan boynuz kulagı geçmişmi geçmemişmi ona baksak .. askere gitmeme 20 gün kaldı doğru düzgün kimseyle deneyemedim askere hiç roll yapmadan gitmek istemiyorum ...
vtecburhan
21-11-2008, 07:11
kazasız belasız kardesım
PROMINENT
21-11-2008, 20:17
ralli videoda görmdüm sanırım seni..
hoşgeldin1 (ayrı ayrı yazmim şimdi)
2 güle güle kullan..
3 hayırlıs tezkereler...
döndükten sora hemen bi vts tamponu :) maşallah ayrıyetten hayırlı tezkereler.
Maaşallah :) senine anlaşmış olsaydık Saxo yerine Vtec konusunu açıcaktın kısmet değilmiş :) kazasız belasız şimdiden hayırlı tezkereler
kendimi muhtar gibi hissettim bide plaka ezberliyebilsem :D
çayı püskürttüm laptopa direk :D
H22Power
21-11-2008, 20:48
üffff modifiye araba:) denemek isterim aracımla:) tekrar hoşgeldin ferdiii
çayı püskürttüm laptopa direk :D
Bişi oldumu laptop a :D
neuspeed_mert
21-11-2008, 21:55
kanka hoşgeldin =:-)
The_Benx
22-11-2008, 02:08
kazasız belasız kardesım
amin ecmain cemil cümlemizle birlikte inşallah ...
Kazasız belasız..
hep birlikte hep birlikte ..
ralli videoda görmdüm sanırım seni..
hoşgeldin1 (ayrı ayrı yazmim şimdi)
2 güle güle kullan..
3 hayırlıs tezkereler...
1 hoşbuldum
2 sagolaasın yaww
3 yine sagol ((:
döndükten sora hemen bi vts tamponu :) maşallah ayrıyetten hayırlı tezkereler.
Vts tamponu sanırım gitmeden alıcam bilmiorum her an herşey olabilir ((: iyi dileklerin icinde ayriyetten sagolasın
Maaşallah :) senine anlaşmış olsaydık Saxo yerine Vtec konusunu açıcaktın kısmet değilmiş :) kazasız belasız şimdiden hayırlı tezkereler
sorma abi ukte oldu içime 2 gece uyumadımda sabahlara kadar bekledim seni o kadarda ağladıydım bi anlaşamadık başkasına o kadar göz yaşı döksem hayrına werirdi :P nasip kısmet o zamanın sartları el vermedi vtec için önümüze bakıyoruz artık ((: teşekkür ederim abi sagolasın herşey icin..
üffff modifiye araba:) denemek isterim aracımla:) tekrar hoşgeldin ferdiii
mustaffaaa dc siz kn siz günlerinde en dişli rakibine yasık ediosun kırılıyorum ama ((: sen denemek iste her parcası kırılıp kopana kadar deneyeyim ama nolur bana bidaha 1. vitesten 2.vitese geçiş dersi verme ((: hoş gördük ulu bilge yüce arkadaşım benm..
kanka hoşgeldin =:-)
hoş gördük mertim hoş gördük ;)
vts tamponu şart buaraca ve bı komple boya ve jantlara el atabılırsın... bu aracı yenımı aldın zamanında bakmıstım buna omu acaba
İntegra 8819
22-11-2008, 11:10
Kazasız belasız ;)
connectfun
22-11-2008, 16:32
kazasız belasız surusler arkadasım hayırlısı olsun
bu arada hayırlı teskereler biran önce git gel belki o zmana kadar bende kendi aracıma binerim birlikte rolling yaparız ;)
hayırlı olsun kazasız belasız..hayırlı teskereler bir de tabiki..
The_Benx
23-11-2008, 05:01
vts tamponu şart buaraca ve bı komple boya ve jantlara el atabılırsın... bu aracı yenımı aldın zamanında bakmıstım buna omu acaba
ya tamponu vts tamponu diye aldım sadece dili eksik eski tamponun dilini takarım diye düşündüm 2 saxo yan yana gelince farkına vardım tamponun acelesi yok simdilik hatta suan tampon bile yok ustunde .. arac daha boyanalı 2 ay bilemedim 3 ay olsun ama boyacının azizliğine uğradım çok pişman oldum boyattıgım icin aracı sıfırdan komple yapıcam askerden gelince aslında maxi istiyorum ama bilgi birikimim yok en kötü ihtimal full orjinal toplıycam ... jant konusuna gelince bi abimde 14' oz war fakat inat etti vermiyor bir ikna edersem onları takıcam ...aracı baharda aldım Tj aldım TJ devam ediorum budur herhalde ..
Kazasız belasız ;)
hep birlikte kazasız belasız cezasız...
kazasız belasız surusler arkadasım hayırlısı olsun
bu arada hayırlı teskereler biran önce git gel belki o zmana kadar bende kendi aracıma binerim birlikte rolling yaparız ;)
inşallah arkadasım darısı basına Allah çok daha güzellerini sana nasip etsin inşallah eyw ..
Hayırlı olsun. Yeni boyanmış diyorsun ama bence aracın kaporta boya açısından iyi bir ustanın elinden geçmesi gerekiyor. Tezkere sonrası inşallah istediklerini uygularsın. Kazasız belasız.
Ali Sadi Peker
30-12-2008, 17:51
Maşallah..