Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayne Hakkında
muratburunce
28-05-2016, 10:40
DÜn bir arkadaşım aracına muayne yaptırmaya gitti ankara pursaklar tüv'e aracında lpg tankı altında yanmaz elyaf sargı olmadığı için geri yollamışlar yeni çıktı bu kanun fln demişler öyle bir durum yaşayan varmı cidden çıktımı öyle birşey yani lpg tankı altında bu tür bir elyaf sargı gibi bir parça olmayan milyonlarca araç vardır benim tahminim ilk defa duydum
Milyonlarca araç sahibi koyacak demek ki bundan sonra abi. :D Birde kızmazsan "muayne" değil "muayene"
muratburunce
28-05-2016, 10:45
Milyonlarca araç sahibi koyacak demek ki bundan sonra abi. :D Birde kızmazsan "muayne" değil "muayene"
bence milyonlarca araç sahibine koyacaklar gibi geliyor :) cepten yazdım idare edin yazım yanlışlarını
Acaba Hangı zatı muhteremın cebı dolacak bu yanmaz elyaf mevzusu ıle :soru:
phoenixs
28-05-2016, 11:40
Bu muayene istasyonları iyice b.kunu çıkardı.Oraya kadar gelmişiz paramızı ödemişiz hepimiz insanız idare etse ne olacak.Arkadaşlar gördüğünüz hataları vs hemen bimer e şikayet edelim.Paramızla rezil olmayalım.
muratburunce
28-05-2016, 12:04
öyle birşey varsa eğer geçmiş olsun cümleten keşke lpg sisteminde standart hale getirselerdi ilk başta
gemsazr9
28-05-2016, 12:12
zaten yıllardır vardı bu uygulama eskiden sızdırmazlık zorunlu iken mühendisler odası istiyordu tuvtürk yeni uyanmış o zaman .
Perşembe günü muayene yeniledim, öyle bir zorunlukluktan kalmadım.
muratburunce
30-05-2016, 10:21
zaten yıllardır vardı bu uygulama eskiden sızdırmazlık zorunlu iken mühendisler odası istiyordu tuvtürk yeni uyanmış o zaman .
bende yıllardır aracı muayneye götürdüm hiç sormadılar hiçde bahseden olmadı ilk defa duydum şaşırdım arkadaş bahsedince
Perşembe günü muayene yeniledim, öyle bir zorunlukluktan kalmadım.
arkadaşa elyaf sargı yanı sıra lpg tank bağlantı borularına kadar sargı yaptırmışlar memurun yaptırımımı acaba anlamadım