Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıralan telefondan foto kurtarma yardım

i-vtec07
30-05-2016, 21:03
İyi akşamlar

Bugün samsung e5 telefonumun ekranı kırıldı. Arka kısım dada hafif hasar var. Ekran hiç açılmıyo sıfır görüntü ama
telefon açılıyo gibi .

Bundan fotoları nasıl kurtarıcam.?

Dip not:samsung accuant Vs gibi yerlerde yedekleme yapmadım yaptıysamda hatırlamıyorum. Ve ekranda kilit vardı simge şeklinde ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ler

BahadırALTUN
30-05-2016, 21:42
ben listedeki programlardan mobilzen ile kişileri ve fotoğrafları almıştım zamanında. Deneyin isterseniz.

10 Apps To Connect Your Computer To Android Devices - Hongkiat (http://www.hongkiat.com/blog/apps-switch-control-pc-android/)

i-vtec07
31-05-2016, 07:57
Telefon hiç açılmıyor artık. Varmı yardımcı olabilecek ? Aramızda telefoncu varsa gönderedebilirim

Berkan
31-05-2016, 08:12
açılsaydı baglantı kablosuyla bilgisayara baglayıp rahatça alabilirdin tıpkı usb içinden resimleri almak gibiydi

i-vtec07
31-05-2016, 08:23
açılsaydı baglantı kablosuyla bilgisayara baglayıp rahatça alabilirdin tıpkı usb içinden resimleri almak gibiydi

Açılsada ekranda desen kilidi olunca pc görmüyo abi :(

Volkann
31-05-2016, 08:26
samsungda malesef olmuyor o ben geçen yıl s4 le kapı kapı gezdim 1 telefoncu bile yaparım demedi.

i-vtec07
31-05-2016, 08:35
samsungda malesef olmuyor o ben geçen yıl s4 le kapı kapı gezdim 1 telefoncu bile yaparım demedi.

Tüm foto lar falan gittimi yani abi ? Aklıma bi kaç dk lık idareden bi ekran taksalarda o şekilde veriler kurtulur gibi geldi ama kim uğraşır tanıdık lazım anca

immortalboss
31-05-2016, 08:37
Ben de usb girişi demek için konuya girmiştim ama telefon gitmiş tamamen.Geçmiş olsun.

onursumer
31-05-2016, 09:06
Tüm foto lar falan gittimi yani abi ? Aklıma bi kaç dk lık idareden bi ekran taksalarda o şekilde veriler kurtulur gibi geldi ama kim uğraşır tanıdık lazım anca

eğer telefondan mhl kablo ile goruntu alınabilme şansı varsa dokunmatiğin çalışıp çalışmadığına bağlı olarak şifreyi kaldırabilirsin

i-vtec07
31-05-2016, 09:37
Işin kötü yani şuan telefon acılmıyo abi

_driver_
31-05-2016, 10:32
Sd kart var ise ondan kurtarmayı deneyebilirsiniz

KÖROĞLU
31-05-2016, 10:37
Telefonun board'una zarar geldiyse zor. Arka kamera üst kısımda board komple, o kısımda fiziksel hasar var ise işin zor.

Kayıt yeri anladığım kadarıyla dahili hafıza. Maalesef hiç bir telefoncu sana 5 dk lık ekran takmaz, ancak elinde hurda var ise ekranı takar onuda 5 dk lığına takmaz.

En mantıklı çözüm, ekran alıp taktırmak. Cihaz şarj alıyor mu ? Hasarı nedir bunu incelemek lazım.

Ama kameranın olduğu bölgede ezilme/kırılma/yamulma var ise pek umutlu olma derim.

Kadyr
31-05-2016, 10:44
suya düşüp bozulan xperia dan resimleri kurtarmıştı telefoncu.yapan telefoncu illaki vardır ordada

KÖROĞLU
31-05-2016, 12:53
suya düşüp bozulan xperia dan resimleri kurtarmıştı telefoncu.yapan telefoncu illaki vardır ordada

Sıvı teması biraz şans işi. Kuratarılan da oluyor çöpe giden de. Arkadaşın durumu anladığım kadarıyla biraz daha fiziksel hasar ile ilgili. Umarım yapılır.

sweap07
31-05-2016, 13:00

FLUE ile temizleyince acılıyor

i-vtec07
31-05-2016, 14:03
Telefonun board'una zarar geldiyse zor. Arka kamera üst kısımda board komple, o kısımda fiziksel hasar var ise işin zor.

Kayıt yeri anladığım kadarıyla dahili hafıza. Maalesef hiç bir telefoncu sana 5 dk lık ekran takmaz, ancak elinde hurda var ise ekranı takar onuda 5 dk lığına takmaz.

En mantıklı çözüm, ekran alıp taktırmak. Cihaz şarj alıyor mu ? Hasarı nedir bunu incelemek lazım.

Ama kameranın olduğu bölgede ezilme/kırılma/yamulma var ise pek umutlu olma derim.

Orada hiç bi hasar yok abi .ekranın en alt köşede ve onun arka kısmında biraz hasar var .ama arka tarafta sadece kapak kısminda.Ekran konusunda evet haklısın anca tanıdık yapar onu. Telefon sarj aliyo sanırım. hem adaptor hem batarya kısmı hafif ısınıyo

sweap07
31-05-2016, 14:10
Orada hiç bi hasar yok abi .ekranın en alt köşede ve onun arka kısmında biraz hasar var .ama arka tarafta sadece kapak kısminda.Ekran konusunda evet haklısın anca tanıdık yapar onu. Telefon sarj aliyo sanırım. hem adaptor hem batarya kısmı hafif ısınıyo

telefon calısıyordun fakat ekranda problem oldugu ıcın acılmıyo bazen telefoncular bılır jeak dıye kucu kbıse var ona takıp cıkarınca acılıyor telefon fırınlı cıhazlar ozellıkle

i-vtec07
31-05-2016, 14:13
telefon calısıyordun fakat ekranda problem oldugu ıcın acılmıyo bazen telefoncular bılır jeak dıye kucu kbıse var ona takıp cıkarınca acılıyor telefon fırınlı cıhazlar ozellıkle

Bu dolascam kanka telefoncuları dün doğu garajında 2-3 yere sordumda onlar köntör yüklemekten başka bişey bilmiyolar

i-vtec07
31-05-2016, 14:17
http://i66.tinypic.com/2rwnteb.jpg
http://i64.tinypic.com/ws5wrd.jpg

krando
31-05-2016, 17:05
Ben telefon arızasında özel mesaj ile web sitesini gönderdiğim yerden destek aldım oldukça da memnun kaldım. En azından telefon ile görüşüp bilgi almanızı öneririm.

i-vtec07
31-05-2016, 17:23
Ben telefon arızasında özel mesaj ile web sitesini gönderdiğim yerden destek aldım oldukça da memnun kaldım. En azından telefon ile görüşüp bilgi almanızı öneririm.

Teşekkür ederim abi aricam

ice
31-05-2016, 17:55
Bu sitede bursada yaşayan bir arkadaş var ismi yada nicki aklımda değil. Senin telefonundan daha kötü durumda ki telefonda ki tüm resim ve bilgileri kurtardı. Sanırım ismi kırık su hasarlı telefonları alırım diye ilanı var sitede ben ordan ulaştım.

i-vtec07
31-05-2016, 18:06
Bu sitede bursada yaşayan bir arkadaş var ismi yada nicki aklımda değil. Senin telefonundan daha kötü durumda ki telefonda ki tüm resim ve bilgileri kurtardı. Sanırım ismi kırık su hasarlı telefonları alırım diye ilanı var sitede ben ordan ulaştım.

İyi olur aslında abi hem paramız yabancıya gitmez