Orijinalini görmek için tıklayınız : muayene için koltuk kiralanması
arkadaşlar merhaba,
vito aracım var ön koltuk tekli ikili olması gerekiyor. anadolu yakasında muayene için koltuk kiralayabileceğimiz bir yer varmıdır bildiğiniz?
haftaya muayene var büyük ihtimal kalıcak muayeneden.
aposport
31-05-2016, 12:29
benim bravo nun koltuk oluyorsa söküp vereyim :D
Mass rent a car var taksim de .
Onlarda vito nun her çeşidi var.
Yardım istesen yardım ederler ama kaç para alırlar bilemedim.
Genelde dizayncılar falan hep bağcılar tarafında hatta satışta var takas olarak.
önceliğim anadolu yakasında kiralama yapmak maliyeti satış ile aynı değilse tabi.baktık olmuyor tekliyi verip ikili koltuk alıcaz artık.
AliDogukan
31-05-2016, 15:24
Abi büyük ihtimal değil banko muayeneden bırakırlar.3 kez ruhsat yenilettim bu mevzu yüzünden.
2li koltuk tekli koltuğun konforunu asla vermez onun için kiralık veya emanet koltuk bulmak daha mantıklı bence.Bu aracı kiralayanlarla bir görüş derim kendim söküp takacağım hemen burda alyanım malzemem var dersen hayır diyeceklerini sanmıyorum.
150 tl dedi bir yer ama karşıda tabi. bir kaç galeriye soracağım vitosu bol olan belki kabul eden olur.
AliDogukan
31-05-2016, 15:55
Vip koltuk satanları ara abi elinde vip koltuk olan esnafın standart koltuk da yüzde 90 vardır.
Örnek ilan koyuyorum aşağı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-9-plus1-nakisli-bentley-emitasyon-koltuklar-287380648/detay
buldum pendikte bir yer dizayn işi aradım var koltuk dedi 100 tl ye hallederiz dedi :)
istersen satayım diyoda dediğin gibi 2 li koltuk tekli gibi rahat olmaz sırtı dik olur ağrıtır.
Çalışkan ı ara alt kaynarca da yeri.
Evimin yakininda dizaynci varmis ilanlardan buldum 100 tl ye hallettik 2 sene sikintimiz yok saolun arkadaslar