Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 3.0 CSL Çizimim
OrhanOzvatan
31-05-2016, 17:51
BMW'nin efsanevi klasiklerinden biri olan 3.0 CSL'i çizmek istedim. Turing ve LeMans gibi serilerde galibiyete ulaşan 3.0 CSL, günümüz M serilerinin de dedesi olma özelliğini taşıyor :) Araçta 6 silindirli ve 200 hp civarı bir motor var. Buyurun videoya geçelim :)
Youtube ve Instagram Hesaplarımı takip ederek bana destek olabilirsiniz :heyoo:
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/orhanozvatan
Instagram: https://www.instagram.com/orhanozvatan/
BMW 3.0 CSL Çizim Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=miKZs58QJaU
jointofjah
01-06-2016, 06:04
Güzel çizim olmuş tebrik ederim
AliGizda
01-06-2016, 06:42
Gerçekten çok güzel çizim olmuş elinize sağlık.
Orhan ismini görünce şiir yazan bir amca vardı o geldi aklıma, Orhan' lar sanatsal anlamda yetenekli oluyo demek ki diye düşündürttü.
Harika, eline sağlık. Bahsettiğin sosyal medya araçlarını kullansam destek olurdum.
eline sağlık güzel çalışma gerçekten,merak ettiğim tek bir konu var,sen dahil diğer çizim yapan yerli yabancı kişiler,taslak kendin mi çiziyorsun bakarak ? yoksa çıktı tarzı bişey mi alıyorsun.. bu soruya dürüstçe bi cevap bekliyorum (:
OrhanOzvatan
01-06-2016, 17:33
Güzel çizim olmuş tebrik ederim
Gerçekten çok güzel çizim olmuş elinize sağlık.
Orhan ismini görünce şiir yazan bir amca vardı o geldi aklıma, Orhan' lar sanatsal anlamda yetenekli oluyo demek ki diye düşündürttü.
Harika, eline sağlık. Bahsettiğin sosyal medya araçlarını kullansam destek olurdum.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Sağolun :) :D
eline sağlık güzel çalışma gerçekten,merak ettiğim tek bir konu var,sen dahil diğer çizim yapan yerli yabancı kişiler,taslak kendin mi çiziyorsun bakarak ? yoksa çıktı tarzı bişey mi alıyorsun.. bu soruya dürüstçe bi cevap bekliyorum (:
Ben bakarak çıkarıyorum taslağı. Çizdiğim kağıdın gramajı yüksek olduğu arkası gözükmüyor ve kopya çekmek imkansız. Karton gibi bir kağıt çünkü. Yazıcı ile çıktı alan hiç duymadım açıkçası. Zaten alında bile farklı bi mürekkep olduğu için üzerine boya vurulduğunda renkler bozulacaktır.
Ayrıca açıklayayım: Videoda taslak çizimini görmemenizin nedeni süreyi kısaltmak maksatlıdır. Zira sadece gölge attığım kısımların bile izlenmesi düşük. Herkes hızlandırıyor izlerken :D Taslağıda eklersem sanırım herkes kaçacak.
Ellerine ve emeğine sağlık.
Video başlarken açıkcası taslak çizimi ilgili sorularım oldu. Neden konmadı? Yoksa kopya mı? falan diye. Sen açıklamayı yapmışsın bunlarla ilgili. Ancak ben reklendirilmesinden öte taslak çiziminin nasıl yapıldığını görmeyi daha çok isterdim. Birşeyler varken ortada renklendirme bana boyama gibi geliyor(bu sadece benim görüşüm tabi renksiz ve ışıklandırmasız olmaz) Buna istinaden hepsini başatan aşağıya videoya koymak ve video hızlarını ona göre ayarlamak belki videoyu daha etkili yapardı diye düşünüyorum. Videolardaki boyama kısmıda belli bir zamanda sıkıcı oluyor açıkcası.
Tekrardan ellerine sağlık. Arkası gelir umarım.
OrhanOzvatan
02-06-2016, 20:10
Ellerine ve emeğine sağlık.
Video başlarken açıkcası taslak çizimi ilgili sorularım oldu. Neden konmadı? Yoksa kopya mı? falan diye. Sen açıklamayı yapmışsın bunlarla ilgili. Ancak ben reklendirilmesinden öte taslak çiziminin nasıl yapıldığını görmeyi daha çok isterdim. Birşeyler varken ortada renklendirme bana boyama gibi geliyor(bu sadece benim görüşüm tabi renksiz ve ışıklandırmasız olmaz) Buna istinaden hepsini başatan aşağıya videoya koymak ve video hızlarını ona göre ayarlamak belki videoyu daha etkili yapardı diye düşünüyorum. Videolardaki boyama kısmıda belli bir zamanda sıkıcı oluyor açıkcası.
Tekrardan ellerine sağlık. Arkası gelir umarım.
Buyrun bu linkte taslak çizimi ile birlikte çizmiş olduğum videom var. https://www.youtube.com/watch?v=FhW9mzvcmhQ
İlginizi çekerse bunu izleyebilirsiniz.
Buyrun bu linkte taslak çizimi ile birlikte çizmiş olduğum videom var. https://www.youtube.com/watch?v=FhW9mzvcmhQ
İlginizi çekerse bunu izleyebilirsiniz.
Tasarım taslağı nasıl çiziliyor merakım paylaştığın video ile giderildi. Ellerine sağlık.
kurtlukaya
08-06-2016, 15:05
ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş :)
Muharrem C.80
08-06-2016, 15:05
Yalnız 356 da çıkardığın iş çok kaliteli çok beğendim. Belki yapıyorsundur da yinede söyliyim. Ticari olarakta işlerin baya talep görür.
aliergun
08-06-2016, 15:45
Ellerine sağlık. Özellikle porsche a saygı duydum.
OrhanOzvatan
08-06-2016, 17:10
ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş :)
Yalnız 356 da çıkardığın iş çok kaliteli çok beğendim. Belki yapıyorsundur da yinede söyliyim. Ticari olarakta işlerin baya talep görür.
Ellerine sağlık. Özellikle porsche a saygı duydum.
Tasarım taslağı nasıl çiziliyor merakım paylaştığın video ile giderildi. Ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederim :) Youtube'a ve mesajlarınızla verdiğiniz destekler için ayrıca teşekkür ederim :) Aslında sipariş olarak çizim isteği alıyorum. Ama forumda izin var mı bilmiyorum, ekstradan çizim istekleriniz için konu açabilirim. Normalde özel mesaj ile ulaşıyor isteyenler.