Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu yakasi karting pisti
Aktif olan guzel pist ve arabali yerler tavsiye bekleniyor
NakkaSss
01-06-2016, 14:24
Tuzla karting pisti hala faal durumda ise orası olabilir.
by_hayali
01-06-2016, 14:32
anadolu yakasında suan düzgün araba ve pist yok denilebilir. Avrupa yakası Davutpaşa - Volkan Isık akademi en uygun gokart tesisi bence :)
Dragos sosyal tesislerin karşısı güzel diolar :D
Anadolu yakasında boş arazi bırakmayana kadar toplu konut yapacaklar sanırım. Karting halısaha falan alayını satıp konut projesi yapıyorlar. Yakında çocuklar gençler camdan cama voleybol falan oynayacak sanırım.
carting organizasyonu olursa seve seve gelirim :)
kartal'daki karma karting mi bahsi geçen yer, orası ise gitmeyeli 3-4 yıl oldu ama gayet güzeldi o dönem için araçları da pisti de. yağmurda gazlamışlığımız vardır orada :D
Gebzedede karting pisti var.
Malesef adapazarındaki faciadan sonra karting olayı çok fazla yasal düzenleme yüzünden tadını kaybetti.
Anadolu yakasında boş arazi bırakmayana kadar toplu konut yapacaklar sanırım. Karting halısaha falan alayını satıp konut projesi yapıyorlar. Yakında çocuklar gençler camdan cama voleybol falan oynayacak sanırım.
öyle gerçektende :)
geçerken görüyorum denemek lazım
rekord2000
02-06-2016, 09:29
Aydınlı da autodrom vardı, hala duruyorsa gerçekten çok güzeldi. Gerçek pist deneyimi veriyordu.
Autodrom diorki 2 gün full doluyum randevu alın :D
dragos'da fiziksel engelliler vakfı karting pisti var. belediye ile ilgili bir bina var onu geçince mi neydi. pist çok büyük değil ama araçlar başarılı. en son koşuyolu'ndaki araçlardan sonra bunlar turbo typer
Şu an için anadolu yakasında 1 tane düzgün pist yok autodromdan başka.
Gebzedeki piste Rimo'nun elektrikli makinelerini almışlar. Çok stabil gidiyor fakat keyif yok.
PiscocuK
02-06-2016, 11:13
ooo bi deneyelim ozaman..sol kol içim acıyor resmen..
mikelazi
02-06-2016, 11:36
hiç gitmedim ama maltepe sahilde senelerdir kartig pisti var.
Yillar once gitmistim kartal pendik civarinda sahilin ust kisimlarinda kaliyordu kopruluydu. Suan ki durumunu bilmiyorum ama o zaman guzeldi :)
Yillar once gitmistim kartal pendik civarinda sahilin ust kisimlarinda kaliyordu kopruluydu. Suan ki durumunu bilmiyorum ama o zaman guzeldi :)
Kapatıldı orası malesef. Uzun pislerden biriydi hatta Tr geneline göre. =(
abiler biz gittik 5 kişi 1. ile 5. arasında 0.5sn oynuyoru :D hoş pisti zaten 17 saniyede dönüyorsun ama :D birdaha yapmak isteyen olursa bida gidelim ya
PiscocuK
03-06-2016, 12:23
Gidelim :)