Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklete Çarpıp kaçma İzmir Ford taurus
Abilerim herkese iyi günler.Dün gece karşıyaka'da lacivert bir ford taurus bana çarpıp kaçtı.Plakası 35 DL XXX.Malesef tam göremedik, kesinlikle dövme para isteme vs gibi bi amacım yok sadece nasıl bir insanlik bu sorgulamak istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Büyük ihtimal babasının arabası en azından ulaşmak istiyorum.Araç zaten çok fazla olmayan bir araç gözünüze çarparsa veya biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.Bu arada bacağımda 5 dikiş omzumda çıkma oldu maddi hasar önemli değil. Yazım hataları için özür dilerim.
Zaman ayırdığınız için teşekkürler...
lowfamilia
02-06-2016, 17:35
kardeşim çok geçmiş olsun polise gidip güzergah üzerinden mobeseleri sorgulatmayı deneyebilirsin.
geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur. İrtibat için numaranı konuya yazarsan iyi olur hızlı bildirim olarak. Ve ya pm atarmısın bana
Ülkemiz insanı, motorsikletlerde de can taşındığını ve motorsikletin de araba gibi motorlu bir taşıt olduğunu ve karayollarını ortak kullandıklarını kavrayabilecek kültürel gelişmişlik seviyesine ulaşamadı ne yazık ki.
Büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
araç bundan mı ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-taurus-1998-koldan-vites-304151418/detay
Aynen araç aynısının laciverti 05465711993 numaram ilgilenen herkese çok teşekkür ederim
Bencede polise gidip şikayetci olun. Kacinca kurtuldugunu zannetmesin. Herkes yaptiginin cezasini çekmeli diye dusunuyorum.
Cok gecmis olsun.
Bencede polise gidip şikayetci olun. Kacinca kurtuldugunu zannetmesin. Herkes yaptiginin cezasini çekmeli diye dusunuyorum.
Cok gecmis olsun.
Açıkcası bu tip durumlarda polisin adalet sistemizin pek işe yaradığını sanmıyorum dün polis gelmeden hastaneye geçtim arkadaşımı motorun başında bıraktım.Park halinde bir transporter'a zarar vermişim.Ne biliyim onun çarpıp kaçmadığını falan filan demiş.Zaten işin cezasında da değilim benim görüşüm cezalandırmak falan değil sadece konuşmak istiyorum.Hatta babasıda olabilir bi bulabilsem içim rahatlıycak.Yani herşeyde vardır bir hayır kafasındayım ben o kan akacakmış o para bana ödetilecekmiş fakat bu tarzda olması canımı sıktı beklemek ve yardım etmek varken neden kaçmak nedir bu kaçmak yani... Bana adam gibi deseki ehliyetim yok alkollüyüm ben üstüne gidicek biriside değilim kesinlikle ihtiyacım yok ama beni arabaya bindirip hastaneye götürse ben o adamdan şikayetçi olmayı bırak dostum yaparım sevinirim iyi insanlarda var diye. Umarım derdimi açıklamışımdır birazda olsa utanmasını istiyorum.
turboman
02-06-2016, 18:35
kardeşim geçmiş olsun sen iyi niyetini elden bırakma ama bu o çocukları sayısı trafikte belli bi yüzdede olduğu için sen yinede davandan vazgeçme bak dikiş atıldı diyosun ya daha kötü olsaydın onun için hakkını ara bence.
Açıkcası bu tip durumlarda polisin adalet sistemizin pek işe yaradığını sanmıyorum dün polis gelmeden hastaneye geçtim arkadaşımı motorun başında bıraktım.Park halinde bir transporter'a zarar vermişim.Ne biliyim onun çarpıp kaçmadığını falan filan demiş.Zaten işin cezasında da değilim benim görüşüm cezalandırmak falan değil sadece konuşmak istiyorum.Hatta babasıda olabilir bi bulabilsem içim rahatlıycak.Yani herşeyde vardır bir hayır kafasındayım ben o kan akacakmış o para bana ödetilecekmiş fakat bu tarzda olması canımı sıktı beklemek ve yardım etmek varken neden kaçmak nedir bu kaçmak yani... Bana adam gibi deseki ehliyetim yok alkollüyüm ben üstüne gidicek biriside değilim kesinlikle ihtiyacım yok ama beni arabaya bindirip hastaneye götürse ben o adamdan şikayetçi olmayı bırak dostum yaparım sevinirim iyi insanlarda var diye. Umarım derdimi açıklamışımdır birazda olsa utanmasını istiyorum.
Onu bırak da hadi sen diyelim iç kanama geçiriyorsun.Belki şoktasın o an,bilincin kayıp belki de hastaneye 1 dakika geç gitsen can vereceksin.Yani bunu neden düşünmez insan (?) Öyle bir durumda kaçıp gitsem acaba adama bir şey oldu mu öldü mü diye kendimi yerim vicdan azabından başımı yastığa koyamam.Yazık günahtır hepimizin başına gelebilir maddi olsun,ağır kazalar olsun lütfen kaza yerinden uzaklaşmayalım.Küçüklerimize bunu belletelim.
merttepe
02-06-2016, 19:21
Carptigi kisinin sorumlulugunu alamayacak kadar korkarkmis. Motorluya carpip kaciyor birde, adam oldurmeye tesebbus bu. Yarin gider baskasina carpar kacar. Bence polise sikayet edin.
Gelmiş, geçmiş olsun. Neyseki önemli birşeyin yok sanırım.
Kesinlikle gidip şikayetçi olmasın ama sen ucuz kurtulmuş olabilirsin, yarın öbürgün bu vatandaşın başka birine çarpmayacağı ve onun senin gibi ucuz atlatacağının garantisi yok. Şikayetçi ol ki yaptığı hatanın farkına varsın, başkasınında başını yakmasın. Geçmiş olsun tekrardan.
Eğer şikayetçi olmazsanız çarpıp kaçılabildiğini bunun alışkanlık haline gelebileceğini düşünenlerdenim.
Geçmiş olsun, yanlış anlama ama vuranı bulursan muhtemelen beklediğin gibi bir tepkiyle karşılaşmayacak, kavga edecek duruma geleceksin.
Geçmiş olsun, yanlış anlama ama vuranı bulursan muhtemelen beklediğin gibi bir tepkiyle karşılaşmayacak, kavga edecek duruma geleceksin.
Büyük ihtimal babasıyla konuşurum kavgaya karşı bi adamım yanımda 3 motorlu daha vardı bostanlıda harley toplantısından çıktıktan sonra oldu göndermedim kimseyi ha ama zorlarsa şansını benim sakinliğimi kullanırsa döverim ne yalan söyliyim.Ama kesinlikle amacım bu değil bence etkili bi konuşma yeter ona tehdite dayağa gerek yok.Bu arada nasıl oluyosa mobeselerimiz bakımdaymış göstermediler bişi...
Büyük ihtimal babasıyla konuşurum kavgaya karşı bi adamım yanımda 3 motorlu daha vardı bostanlıda harley toplantısından çıktıktan sonra oldu göndermedim kimseyi ha ama zorlarsa şansını benim sakinliğimi kullanırsa döverim ne yalan söyliyim.Ama kesinlikle amacım bu değil bence etkili bi konuşma yeter ona tehdite dayağa gerek yok.Bu arada nasıl oluyosa mobeselerimiz bakımdaymış göstermediler bişi...
geçmiş olsun,şikayetçi oldunuz mu ?
geçmiş olsun,şikayetçi oldunuz mu ?
Bu gün oldum pek sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama motosikletimde 11.000 lira masraf var :) İşin tuzu biberi oldu, insanlar gerçekten çok değişik yada ben iyi niyetliyim barışçılım diye bana denk geliyo bilmiyorum herneyse arkadaşlarım abilerim kesinlikle tavsiyem İzmir gibi bi şehirde dahi bu tarz olaylar oluyorsa motosiklete binerken gerçekten baya dikkatli olalım.Maddi açısı olmasa bile allah korusun hayatımızı kaybetmeye bile gidebilir iş malesef...
Geçmiş olsun. Trafikte falan denk gelirse not alırız plakayı, daha çabuk ulaşırsın. Dünya küçük, İzmir daha küçük.
Geçmiş olsun. Trafikte falan denk gelirse not alırız plakayı, daha çabuk ulaşırsın. Dünya küçük, İzmir daha küçük.
Teşekkür ederim abi şu an bostanlıda takılıyorum zaten umarım denk gelirim iyi geceler gerçekten beni çok mutlu ediyorsunuz ilgilenmenizle herkese gerçekten teşekkür ederim
Leader01
05-06-2016, 14:42
Plakanın 35 DL kısmını doğru aldığınıza emin misiniz ? baktırdım 35 DL olarak herhangi bir taurus marka araç yok
livaneli
05-06-2016, 15:23
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
34btr1907
05-06-2016, 15:31
savcılıga sıkayet et dr raporun ile,ertesi gun kameralardan bulsunlar adamı,madem sen sopalamak için aramıyorsun mahkemede sorarsın zaten sen nasıl ınsansın dıye ,bırak o uğraşsın.
Öncelikle geçmiş olsun.
2 3 hafta kadar önce Buca Eğitim Fakültesi sokağında mavi taurus gördüm, 4 5 kişi doluşmuş geziyorlardı, ama plakaya bakmadım tek harfini bile hatırlamıyorum.
Zaten az var görürsem mutlaka ararım.
camsemih
05-06-2016, 19:36
Eray geçmiş olsun öncelikle verilmiş sadakan varmış. instagramda facebookta ford taurus türkiye olarak araç fotoğraflarına baktım fakat bahsettiğin araca yakın bir araç göremedim, üstteki yorumada dayanarak bucada 2-3 arkadaşa haber verdim gördüklerinde haber vericekler bende sizi bilgilendiririm. Asile selam
Çok teşekkürler herkese cidden görürseniz haber verirseniz çok sevinirim.Polise gerekli şikayeti yaptık bakalım plakanın DL çıkmaması garip oldu gerçi plakayı asil görmüş olayın şokuyla yanlış görmüş olabilir ama araç lacivert tonlarında ford taurus tamamen orjinal.Aleykümselam Semih uğra bi gün yanımıza teşekkür ederim sanada.
individual
06-06-2016, 15:54
Motorsikletli arkadaşlara hep söylüyorum cin malı falan demeyin bir tane action cam alın.Ve her zaman kaskı takmadan önce kayda girin.Bu durumlarda çok çok çok yardımcı oluyor kamera kaydı.
Geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur yapan kişi.
Motorsikletli arkadaşlara hep söylüyorum cin malı falan demeyin bir tane action cam alın.Ve her zaman kaskı takmadan önce kayda girin.Bu durumlarda çok çok çok yardımcı oluyor kamera kaydı.
Geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur yapan kişi.
Kesinlikle katılıyorum bi kamera şart.8.950 euro net masraf şu an sadece yedek parça olarak bakalım devamı işçilik vs. gözden kaçanlar gelicek.
Net olarak söyliyim çarpınca kaçmayın gerçekten yapmayın bunu insan hayatı için en önce ama gerçekten net olarak söylüyorum bu günki konuşulanlar ve masraftan sonra bulunca gerçekten döverim.Yapmazdım ama bu gün ben insanlara gece uyuyamamıştır içinde bişi vardır dedikçe insanların saçmalama umursamamıştır bile hatta sabahına arkadaşlarına şöyle böyle yapıştırdım vs diye anlatmasından bahsettiklerinden dolayı iyice işkillendim ve cidden acımasızca geliyo bu durum.Gerçekten nefret ettiğim olmak istemediğim şekilde kinleniyorum nefret bağlıyorum kendimi enayi yerine koymaktan, polislerin umursamamasından, ailemin motosiklet konusunda baskısından ya elin kolun kopsaydı vs... İnsanlar bunu hiç bir şekilde düşünmüyor ve gerçekten abilerim arkadaşlarım net olarak söyliyim ya kamera takın yada yakalayıp polis gelmeden önce dövün bizim milletin bakış açısı ders çıkarma şekli gerçekten böyle bu gün kimle karşılaşsam serviste aynı muhabbet açıldı.