Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu nasıl bir testtir yahu :)
Orcun_Simsek
03-06-2016, 23:26
Arkadaşlar verildiyse affola. Az önce baba için e200 araştırırken dikkatimi çekti. Çok beğendim.
Part 1 : https://www.youtube.com/watch?v=-bIV_hHPAFQ&feature=related
Part 2 : https://www.youtube.com/watch?v=tRKhKKdXIl4&feature=related
Part 3 : https://www.youtube.com/watch?v=dn19Qj5jtf4&feature=related
Part 4 : https://www.youtube.com/watch?v=kTedyrdAzV0 ( Favorim bu :) )
O değilde w124 ün o iç döşemeyle o şipidak! la ankara da kemiksiz 35 lirası var :D
testler çok efsane bi başladınmı bırakamıyosun :))
turboman
03-06-2016, 23:57
baştaki karıda kemal sunal kafası var hem vuruyo hem özür diliyo enteresan ahahaa...
Orcun_Simsek
04-06-2016, 00:07
Adamlar kaput altına dinamit yerleştiriyor , içine el bombası bırakıyor ve topla vuruyor ama o nasıl bir silecekse hala çalışıyor :D Hayran kaldım :)
darkmoon
04-06-2016, 02:07
çok eski bir test discoverde izlemişdim yıllar önce.. benzer bir testin aynı aracın kırmızı ile km testi vardı.. adam tek yağla avrupayı falan geziyordu baya yol yapdı..
Boşuna demiyoruz ne varsa eskilerde var.. şu işlencenin çeyreğine yeni merdeslerin hiç biri dayanmaz..
rekord2000
04-06-2016, 11:50
Tiff needle, vicki butler, jason plato tarafından çılgın ve iyi testler yapılırdı eskiden. Keşke aynı seviyede yeni programları çekilse de izlesek.
Wankel Batu
04-06-2016, 12:08
o yillar da yapilan alman otomobillerinin cogu gercekten bu saglamliktaydi , bende zamaninda 2001 model bora ile bi test yapmistim :D
darkmoon
04-06-2016, 14:37
arkadaşda yeni kasa var geçen yağmurda tem yan yolda derin bir su birikintisinden geçdik ekranda direk park assist bilmenenme ışığı yandı.. aracı sağa çekdik yeniden aç kapat gitti sonra geri aynı ikaz ışığı yandı servise gittik arka tamponun içinde park sensörlerini kontrol eden beyinmi ne varmış o su almış...
altı üstü bir su birikitisinden geçiyorsun. o bile sıkıntı.. kaldıki böyle işkencelere dayanıcak yeni nesil araç yok direk orası burası arıza ışıkları sensör erorleri system engine ışıkları araç yakar kendini kapatır..
coolvtec
04-06-2016, 17:17
benzer bir test toyota pickup ve bir honda scooter için yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
rekord2000
04-06-2016, 22:13
benzer bir test toyota pickup ve bir honda scooter için yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Toyota hılux top gear testi efsanedir zaten. Araba resmen ölümsüz çıktı rıza baba :)
darkmoon
04-06-2016, 22:45
honda nın scooter değil mopediydi apartmanın en üst katından yere atmışlardı.. apartman herhalde 6-7 kat vardı.. adam çalıştırmışdı motor çalışmışdı..
immortalboss
05-06-2016, 07:56
honda nın scooter değil mopediydi apartmanın en üst katından yere atmışlardı.. apartman herhalde 6-7 kat vardı.. adam çalıştırmışdı motor çalışmışdı..
Honda c90 için yapılmıştı o test.Hatta kızartma yağı koyuyorlardı.
Forumda bu tarz bi test videoları konusu olsa beğendiğimiz, akılda kalan testleri orada paylaşsak hiç fena olmaz gibi..
videoda suzuka blue s2k mı vardı ne :D
onurdestan
05-06-2016, 13:41
cuma günü 86 model 230e aldım araba 479 binde ilk sahibinden motoru saat gibi çalışıyor enteresan arabalar
cuma günü 86 model 230e aldým araba 479 binde ilk sahibinden motoru saat gibi çalýþýyor enteresan arabalar
Herhalde forumda satın alınan en yüksek kmli araç.
Aslında yıl hesabı yapınca yılda 16 bin km normal.
Peki alırken ne gibi bakımlar yaptınız iyi cesaret bu kmlerde.
Kazasız belasız kullanın.
onurdestan
05-06-2016, 20:36
Herhalde forumda satın alınan en yüksek kmli araç.
Aslında yıl hesabı yapınca yılda 16 bin km normal.
Peki alırken ne gibi bakımlar yaptınız iyi cesaret bu kmlerde.
Kazasız belasız kullanın.
aslında ilanda bu yaştaki arabaların %80-90 ı bu km lerde sadece benim arabanın km sini geri çekmemişler :) arabada lpg yok hiç bağlanmamış aldığım abi 60 larında ilk sahibi ve bakımını sürekli yaptırmış bu yüzden arabaya kendim baktım kullandım aldım zaten kendini belli ediyor. noterden sonra arabaya bindim giderken dar bi yerde geri çevirmem gerekiyodu arabayı manevra sırasında tam sağ yaptım atladı hemen sonuna kadar dayama pompayı zorluyosun diye gülümsedim tamam abi deyip çevirdim :) böyle olunca bu arabalara hiç bir şey olmuyor
initial-D
06-06-2016, 01:54
videoda suzuka blue s2k mı vardı ne :D
videodaki ablamız vicki butler hendersonun kendi otomobili o s2000