Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsng batarya değişimi hakkında
erhanaytac
05-06-2016, 19:34
Arkadaşlar merhaba note 4 kullanıyorum, uzun zamandır şarjı çok az gitmeye başladı yüzde 30 da filan kapanıyor. Batarya değişimi yapıcam ama böyle bişeyle karşılaştım bilgisi olan var mı ?
SAMSUNG (http://www.samsung.com/tr/support/batarya.html)
ertantamer
05-06-2016, 19:49
Note 3 kullanırken bende bataryadan yana sıkıntı yaşadım garantiden değiştirdiler bataryayı garantiniz varsa sizde servise göndermeyi deneyin
erhanaytac
05-06-2016, 19:56
Cihazla birlikte mi gonderiliyor peki tek batarya gonderemiyoruz galiba dimi ?
Gerekli evraklarla cihazı 1 gün bırakıyorsun. Yalnız backup alın herşey siliniyor.
erhanaytac
05-06-2016, 20:39
Hadi ya iste bu cok kotu oldu yeni pil almak en mantiklisi degisim yapacaklari da mechul zaten tesekkurler arkadaslar
SULTANOGLU
05-06-2016, 20:44
Aynen cihazi gotur samsung a degistiriyorlar bende de 15% sarj kalinca kapaniyordu. Bide essek gibi.hizli bitiyordu. Goturdum degistirdim. Telwfon onlarda kaldi hersey silindi.
Eğer bataryada şişme varsa ve ellerinde batarya varsa anında değiştiriyorlar. Yalnız Samsung'un yetkili servisine gidin hem telefon satan hem de servis hizmeti verenlere gitmeyin onlarda telefonu bırakmak zorunda kalırsınız. Dediğim sadece Samsung cihazların servisiyle ilgilenen yerler. Ben de S3 varken bataryada şişme vardı anında değiştirmişlerdi.
erhanaytac
05-06-2016, 21:08
şişme yok ama yüzde 30 da 15 de kapanıyor kafasına göre ve dediğiniz gibi çok çabuk bitiyor günde 2 kez dolduruyorum yinede yetmiyor servise uğramakta fayda var . Telefon kalırsa sıkıntı yedekleme bütün herşeyi geri getirmiyor diye biliyorum ayarlar vs.
Bende de note4 var, sarj son dönemde az gitmeye başlamıştı.
Garanti vardı fakat samsung servisinde bankadan beter kuyruk olunca, üstüne telefonu birkaç gün esir aldıklarını görünce gittim samsung bayisinden 100 liraya sıfır batarya aldım, 2. bataryayı da powerbank gibi full dolu arabaya koyuyorum acil durumda kullanıyorum mis gibi oldu. 100 lira için ne oraya telefon bırakmaya değer ne uğraşmaya benim fikrim...
bnm bataryamda az gıdıyordu.bı gun hıc sarj olmadı.mecbur backup alamadan garantıye goturdum.sarj soketı degıstı. yazılım yenılendı.
pil değişirler dedim ama değişmediler.
şimdi sarjım sorunsuz ani düşme yok.1gün yetiyor.
vaktın varsa servise bırak bı bakım yapsınlar derim ben.
erhanaytac
06-06-2016, 08:15
Kesinlikle 100 lira için onca uğraşa değmez. Vaktim olmuyor ve telefon sürekli lazım bana mobil şubedir vs. Daha önce vermiştim servise bu problem yeni yeni başlıyordu ekranı çatlak olduğu için hiç bir işlem yapılamadı dediler geri verdiler 1 hafta boşu boşuna yattı cihaz orda. Servis olarak samsungu başarısız buluyorum özel şirketlere yaptırıyorlar onlarda doğru düzgün yapmıyorlar sizin cihazı verdiğiniz servis değişim yapmamış mesela başka bir servis değişim yapabiliyor
aynı şekilde 2 hafta önce note 4 üme yeni batarya aldım. 20 lerde kapanan telefonu kendine geldi, şimdi 1 e kadar kullanabiliyorum. Yalnız bence asıl sıkıntı uygulamalarda, ben bildiğim için birşey demiyorum. Örneğin happn tindr, döviz uygulamaları vs sürekli bilgi alışverişi yapıyor, konum kontorlü yapıyo, ciddi anlamda batarya yiyor. modern telefonlarda sürekli elinizdeyse power bank şart, telefonu aldıktan 1 hafta sonra powersaving moduna soktum. daha da çıkarmadım 1 küsür sene oldu galiba :D