Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkswagen Scirocco 2015 | İnceleme ve Yazılım Öncesi Yapılanlar
mstyvz91
06-06-2016, 17:59
https://www.youtube.com/watch?v=SM1XQFUgD0Y
İyi Akşamlar TechTurkey :) Sinematik çekimini yaptığımız Makyajlı Scirocco'nun incelemesini sonunda bitirdik :)
Bu inceleme de POV kullanmadım. İncelemeler POV mu olsun yoksa bu şekilde mi olsun?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Geliştirebilir elinize sağlık. Eleştirim konuşmalar ve tonlamalar çok yapmacık geldi.
rain man
07-06-2016, 20:18
Sinematik denmişken nuri bilge ceylan filmi gibi olmuş :) Gelişeceği kesin. Özellikle geçişlere ve cümle seçimlerine çok daha dikkat etmek gerek, daha az cümlelerde takılmak vs gibi :)
mstyvz91
07-06-2016, 21:08
Sinematik denmişken nuri bilge ceylan filmi gibi olmuş :) Gelişeceği kesin. Özellikle geçişlere ve cümle seçimlerine çok daha dikkat etmek gerek, daha az cümlelerde takılmak vs gibi :)
Geliştirebilir elinize sağlık. Eleştirim konuşmalar ve tonlamalar çok yapmacık geldi.
Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Haklısınız kamera karşısı heyecanı mevcut. zamanla daha doğal halime döneceğimi düşünüyorum :)
Nuri Bilge Can filmleri bir başka :)