Orijinalini görmek için tıklayınız : 208GTİ vs Polo GTİ vs Seat bocanegra
dün gece eve giderken yolda tanımadığım bir grup genç beni durdurup "abi deneme yapalım mı" dediler :D
araçların setuplarını dahi konuşmadık benim için amaç eğlenceli vakit geçirmekti. sadece ben de yazılım olmadığını söyledim. onların verdiği tepkiye göre sanırım onların araçlarında yazılım olduğunu anladım. çok da önemli değil dediğim gibi amaç güzel vakit geçirmekti.
seat ve polo da egzoz olduğu kesin, seslerini de açıkçası beğendim:icon_tup:
208: stage3 setup ancak oem yazılım. doktordan randevu alıcaz :D
bir ara kendimi kaptırmışım yorumlar için kusura bakmayın :hahaha:
https://www.youtube.com/watch?v=NUc3r0roBzQ
208 alma hayalleri kurduğum bir araç. Keza sizin aracınız da maşallah çok güzel gidiyor. Fakat e-5 de 2-3 şeritli yolda 50 metre ilerinizde kamyon varken rollinge kalkışmak pek sağlıklı bir hareket değil :) çayırovadan otobana bağlantı yolunu kullansaydınız keşke. Ama güzel eğlenmişsiniz vag grubuyla pejo candır :D
e-5 in hareketli saatlerine denk gelmissiniz ama keyifli denemeler olmus.
i-vtec07
08-06-2016, 08:21
Maşallah :) bi polocu olarak tebrik ederim abi :D
gti var gti var diyip kaçıyorum ahahah :D
10.lincoln
08-06-2016, 11:47
208i beğendim hep performansını merak ediyordum.
maşallah güzel yürüyor.
kazasız sürüşler..
Abi guzel denemeler olmus ucu de gercekten guzel arabalar :)
NakkaSss
08-06-2016, 12:05
Maşallah sizde go pro hazır bekliyormuşsunuz :D Güzel deneme olmuş maşallah araçlara.
maşallhh camere heran kayıtta olması güzell
208 Cooler egzoz sonrası kendine gelmiş ali belli yani
Yazılımı kim yapacak ?
güzel denemelerde trafik varken hiç sağlıklı değil keşke uygun açık biryerde ve kamera daha iyi bir görüntü olsaymış :)
Yazılım işleri bittikten sonra haberleşelim. denemek istediğim bir araba 208 gtı
PiscocuK
08-06-2016, 16:47
ya adamı bir geçtim stage3 yapmış arabasını yaaa NC NC NC tamam gel geçmicem kanka :)
maşallah şimdiki haline bakılırsa nal toplarım ben geriden geriden :D
ERkut 205
08-06-2016, 17:54
208 güzel gitmiş. Kadranda 200 olduğunu izlerken anlamıyorsun bile.
Yazılım sonrası cadde için yeterli bir güç olacağı kesin.
Hepinize teşekkür ederim, programsız bir etkinlik olduğundan tam istediğimiz gibi olmadı. Ama keyifli oldu benim için . diğer araç sahipleri de düzgün kişilerdi, çamura yatmadan dostane gazladılar
208 alma hayalleri kurduğum bir araç. Keza sizin aracınız da maşallah çok güzel gidiyor. Fakat e-5 de 2-3 şeritli yolda 50 metre ilerinizde kamyon varken rollinge kalkışmak pek sağlıklı bir hareket değil :) çayırovadan otobana bağlantı yolunu kullansaydınız keşke. Ama güzel eğlenmişsiniz vag grubuyla pejo candır :D
Teşekkürler, dediğim gibi tamamen plansız oldu, saat 00.30 ve haftaiçi olmasına rağmen yolların durumu *****. 3 şeritli yolda 2 şerit boş bulmak çoğu zaman bizler için büyük fırsat oluyor.
e-5 in hareketli saatlerine denk gelmissiniz ama keyifli denemeler olmus.
Saat 00.30 :) maalesef artık E5 i saat 03.00 – 06.00 arasında ancak boş bulabiliyoruz kalan 21 saat iptal.
Maşallah :) bi polocu olarak tebrik ederim abi :D
gti var gti var diyip kaçıyorum ahahah :D
hahahaa çok haklısın ne polo gti lar var, 8sn koşan arkadaşlarımız var sizleri seviyor, hepinizi tebrik ediyoruz.:icon_tup:
208i beğendim hep performansını merak ediyordum.
maşallah güzel yürüyor.
kazasız sürüşler..
teşekkürler, herkese kazasız keyifli sürüşler
Abi guzel denemeler olmus ucu de gercekten guzel arabalar :)
Ben seat ın performansını özellikle merak ediyordum, beklediğim gibi araçlar güzel yürüyor.
Maşallah sizde go pro hazır bekliyormuşsunuz :D Güzel deneme olmuş maşallah araçlara.
:D aslında araçta go pro yok, güzel bir telefon tutucu var ön camda. Cep tel de yanımdaydı güzel çekim oldu. teşekkürler
maşallhh camere heran kayıtta olması güzell
Normal kullanımda bile çoğu zaman kayıt yapıyorum, teşekkürler
208 Cooler egzoz sonrası kendine gelmiş ali belli yani
Yazılımı kim yapacak ?
Tufan merhaba, nasılsın
Evet aracı yavaş yavaş istediğim seviyeye getirdim, iş yoğunluğu dolayısıyla biraz uzadı ama geç olsun iyi olsun fark etmez. Yazılım henüz net değil araştırmaya devam ediyorum. Etuners ile bir daha görüşeceğim ancak bizim gruptan 2 GTİ arkadaşım stage1 ve stage2 olarak yaptırdı pek memnun kalmadılar, bir arkadaşım özellikle RSA yı öneriyor. TMG Tolga yine arkadaşım, tabi bir de Özgün ile tekrar görüşeceğim artık yakın zamanda yapmak istiyorum yazılım olmadan çok gazlamak bu setup için iyi olmayabilir.
güzel denemelerde trafik varken hiç sağlıklı değil keşke uygun açık biryerde ve kamera daha iyi bir görüntü olsaymış :)
Trafik konusunda haklısın, ***** İstanbul un durumu artık 3. köprü ve bağlantı yolları bittikten sonra biraz umutluyum :)
Kamera aslında HD kalitesinde 1080P çekim yaptı ancak youtube e eklerken ***** çok fazla yer tutrmasın diye youtube kendisi boyutu değiştiriyor o yuzden biraz kalite düştü
Yazılım işleri bittikten sonra haberleşelim. denemek istediğim bir araba 208 gtı
Tabiki, dostane olarak deneriz. benim için geçmek geçilmek değil keyif almak önemli. Sizde hangi araç var
ya adamı bir geçtim stage3 yapmış arabasını yaaa NC NC NC tamam gel geçmicem kanka :)
maşallah şimdiki haline bakılırsa nal toplarım ben geriden geriden :D
hahahaa yau Emre seninle çıktığımızda bir sen bir ben geçtim. Güzel bir akşam oldu ama yenişemeden eve döndük. Sonrasında ikimizde hedef büyüttük ben aracı stage3 yaptım. Senin hedeflerin daha büyük typer alıyorsun :)
sağol kardeşim en kısa zamanda görüşelim kahveleri ben ısmarlıyorum
208 güzel gitmiş. Kadranda 200 olduğunu izlerken anlamıyorsun bile.
Yazılım sonrası cadde için yeterli bir güç olacağı kesin.
Teşekkürler. Yazılım sonrasında inşaallah güzel sonuç bekliyoruz
10.lincoln
09-06-2016, 01:14
ben de fn2 ile deneyebilirim düşünürseniz istanbuldayım.
16-17 sn arası ölçtüm videolardan 100-200 yazılımdan sonra daha düşer sanırım.
tayreep_john
09-06-2016, 12:42
maşallah yazılımdan sonrasını merak ettim gti ın :) 13 saniye gibi süreler çıkar heralde ??
Maşallah tsi ler duman olmuş
ali kulup
09-06-2016, 18:35
Maşallah ali abi
kelalper
09-06-2016, 18:48
stock turbo cupralar stg 2 ile 10 saniye civarında koşuyorlar şu anda. Yazılımdan sonra onlarla deneyin bence.
ben de fn2 ile deneyebilirim düşünürseniz istanbuldayım.
16-17 sn arası ölçtüm videolardan 100-200 yazılımdan sonra daha düşer sanırım.
Torque den aldığımız verilere göre 16.50 elimizde var ancak dbs ne göre ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum. Yazılımı inşaallah haftaya yapıyoruz sonrasında haberleşelim.
teşekkürler
maşallah yazılımdan sonrasını merak ettim gti ın :) 13 saniye gibi süreler çıkar heralde ??
Aksilik olmazsa biraz daha altını bekliyoruz, inşaallah sağlıklı bir şekilde
Maşallah tsi ler duman olmuş
THP de bizim TSİ da bizim :)
Tatlı rekabet, bizde her zaman dostluk kazanır
Maşallah ali abi
Sağ ol Ali, daha iyilerini senden bekliyoruz
stock turbo cupralar stg 2 ile 10 saniye civarında koşuyorlar şu anda. Yazılımdan sonra onlarla deneyin bence.
Evet yazılım sonrası merak ediyorum bende
stage2 cupra biraz zorlar sanırım ama denemek isterim açıkçası
gti daha denk olur görüşündeyim:)
Tabiki, dostane olarak deneriz. benim için geçmek geçilmek değil keyif almak önemli. Sizde hangi araç var
Tabi kide dostane olmalı. Polo GTI Stage3 benim araç.