Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza sonrası olay yerini terk etme
Arkadaşlar abiler öncelikle biliyorsunuzdur motosikletimle giderken bana çarpıp kaçtılar bende başka bir araca çarptım.Motosikletin başında arkadaşım bekledi benim yaralarım olduğu için direk eve gittim ve polis gelip tutanak tuttu.Çarptığım aracın sahibi motosikletli kişiyi başka bir araç sıkıştırdığı için aracıma çarptı şeklinde ifade vermiş fakat bu gün çarptığım aracın sahibi kaskodan yaptırdım size dava açıcaklarmış diye bir şeyler söyledi.Araştırdığım kadarıyla bana dava açılıyormuş fakat benim sigortam bu ücreti karşılıyormuş.
İşin içinden tam olarak çıkamadım bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.Diğer türlü 20.000 ve 25.000 lira arasında ödeme yapmam gerekicek.
canozgur106
10-06-2016, 19:46
Eray geçmiş olsun kardeşim..Sigorta şirketinin avukatıyla irtibata geçmeyi dene sende avukat tutup bu yolla devam et
Senin sigortana rücu ederler sonuçta sende mağdursun..çarptığın vatandaşında senin lehine ifade vermesi şahit olması işini kolaylaştırır.eğer böyle bir olayda bile sizin cebinizden para çıkacaksa zorunlu! Trafik sigortasının anlamı ne? Ama siz yine de arkadaşında söylediği gibi sigorta kaza işlerini takip eden bi avukata danışın derim..
Bu kadar uzun mu bi işler ya...Sigortacımı aradım senlik bi durum yok kaza tutanağının tutulduğu karakola git orda işlerini hallet tutanağı ver tekrar işlem hallolur dediler. Avukat falan gircek mi işin içine
turkerrr
11-06-2016, 09:22
Çok geçmiş olsun.
Tutanak olay yeri terk olarak mı tutuldu ? Yoksa bekleyen arkadaşınız kendisini şoför olarak yazdırdı mı ?
Olay yeri terk olarak tutuldu ise hastaneye değilde eve gittiysen, trafik sigortan ödeme yapmaz ne yazık ki. Hastaneye gittiğinde trafik kazası sebebi ile geldiğini de belirtip hastane polisine ifade vermen gerekiyor.
İlk etapta avukatlık olmazsın, sana bir yazı gelecek şu kadar parayı şu güne kadar ödeyin diye eğer ödemezsen davalık olursun. Ödemeden önce ilgili şirketin rucü servisi ile görüşüp tutara peşin indirimi veya taksit yaptırabilirsin acentesi olduğum şirketlerden biri ise ödeme kolaylığı sağlatmaya çalışabilirim yazı geldiğinde pm atabilirsin.
Leader01
12-06-2016, 01:22
anladığım kadarıyla sürücü firar olarak tutanak düzenlenmiş
Olay yerini terkedip eve gitmen senin için dezavantaj oluşturabilir, hastaneye gidip hatane polisine bi tutanak tuttursaydın alkolune falan kandan baksalardı sigortan ödeyebilirdi diye düşünüyorum, işin ehli arkadaşlar daha net cevap verirler, geçmiş olsun
Sürücü firar olarak geçti malesef eve gittim kimisi sıkıntı çıkmaz diyo ama bakalım
Sadık Özyer
12-06-2016, 02:28
Hastaneye gitmen daha doğru olurdu , geçmiş olsun.
Leader01
12-06-2016, 18:59
Sürücü firar olduğu için alman bayağı zor görünüyor, araştırmaya verilebilir dosyanız