Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracıma ufak bir dokunuş: Fitil Paket
Antalya'dan selamlar arkadaşlar, seat ibiza 2011 aracıma yaptığım ufak dokunuş için yorumlarınızı almak istiyorum, fitil kırmızı şerit döşeyip servis kılıfı taktırdım.
http://i.hizliresim.com/4l0y6A.jpg
http://i.hizliresim.com/J23bPJ.jpg
http://i.hizliresim.com/OME4Q4.jpg
Senin hoşuna gittiyse gerisi teferruat ama fotolarda oyuncak araba gibi olmuş, güzel mi? değil mi? bilemedim.
Benim tercih edeceğim bir uygulama değil belkide ondan. :)
Hakkaten bilmediğimden soruyorum. Bu servis kılıfının esprisi nedir? Arabayı sanayiden çıkaramıyoruz/çıkarmıyoruz ya da yüklüyoruz gibi bir anlam mı katıyor? Çok görmeye başladımda
Hakkaten bilmediğimden soruyorum. Bu servis kılıfının esprisi nedir? Arabayı sanayiden çıkaramıyoruz/çıkarmıyoruz ya da yüklüyoruz gibi bir anlam mı katıyor? Çok görmeye başladımda
Koltuk kirlenmedi, ossurulmadı gibisinden birşey diye duymuştum. Seata masallah kazasız belasız..
turkerrr
11-06-2016, 10:51
sadece teyp etrafında olsa daha iyi olabilir.
Ben görüntü olarak güzel göründüğü için yaptım
Ben fabrika çıkışı spec seviyorum
Servis kılıfları çok basit göstermiş
fitiller de arap yağı bol bulmuş misali fazla.
her yere koymak yerine havalandırmanın üzerindeki torpido kısmında tek çizgi daha güzel durur kanımca
Ben anlamadim simdi
Araci surekli o kiliflarlami kullaniyosunuz yoksa sadece park halinde mi oyle duruyor
Yok surekli kullaniyorsaniz yapmayin etmeyin oyle moda mi olurmus allah askina..
Kırmızı şeritleri beğendim ben.
Servis kılıfı denilen zamazingo ise bildiğimiz hurç. Kabarık elbiseleri temiz tutmak için kullanılır genelde. Maliyeti 5-10 liradır en fazla. Üzerine logo basılıp koltuğa göre diktirilince oluyor size ''servis kılıfı''.
Kirli elbiseyle araç kullananlar için, aracında ufaktan mal taşıyanlar için faydalı. Onun haricinde gereksiz buluyorum.
Beğenmedim ama zevkine saygı duyuyorum
Fitiller aşırıya kaçmış tek bir tane uzansa torpido boyunca daha hoş olucaktır ,kılıflarda olmamış
Teyp ve hava üfleçlerinin etrafında olsa yeterliymiş bence :)
iyi bari kimse fitil paket mevzusuna takılmamış yanlış anlaşılmaya müsait bir tanımlama olmuş :D
Seritler biraz fazla olmus gibi. Bence torpido ustu ve klima kontrol unitesinin ustundeki disindakileri sokersen daha guzel durabilir. Kiliflarin moda olusunu hayatim boyunca anlayamadim...
Zevk meseledir kimse bişey diyemez ama bu servis kılıfı var fitiller fiorınolar da bile var artık o yüzden beğenmedim şahsen
asscutter
11-06-2016, 12:03
kılıflar harbi iyi durmuyo sırf bu değil hiçbi araba şahsi fikrim
Kılıflar çok kötü göstermiş. Şeritleri beğendim.
huseyinturk
11-06-2016, 12:24
iyi bari kimse fitil paket mevzusuna takılmamış yanlış anlaşılmaya müsait bir tanımlama olmuş :D
Koltuğa bişeymi koymuşlar diye konuya girdim, koymuşlat :-D
Maşallah araca