Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000 TL Civarı Telefon Seçimi
PowerSample
14-06-2016, 17:42
Merhabalar
Artık yeni bir telefona ihtiyaç duyuyorum, en başta 1000 TL civarı bir telefon alayım desem de oda olsun buda olsun derken 2000 TL'ye kadar çıktık. :)
Yaptığım elemeler sonrasında elimde kalan modeller Lg V10, Sony Z5 Premium, Samsung S6 Edge. Samsung'u pil ömrü nedeniyle eledim sayılır. Gönlümde Z5 var. İphone almak isterdim ama düz 6 bile 2300-2400 den aşağı değil. 2. elde düşünmüyorum.
Sizden ricam ticari olmayan kredi kartıyla ne şekilde vade farksız alışveriş yapabilirim ve hangi telefonu tercih etmeliyim sorularında bana yardımcı olmanız.
Şimdiden teşekkürler.
PowerSample
14-06-2016, 17:55
düşünmeden iphone6 ;)
2000 TL'nin üstüne çıkmayı düşünmüyorum :)
Canselmo
14-06-2016, 17:56
LG G5 aldım daha 2 gün önce tavsiye ederim.
PowerSample
14-06-2016, 18:14
Lg G5'i biraz inceledim de içime sinmedi açıkcası..
Canselmo
14-06-2016, 18:17
Lg G5'i biraz inceledim de içime sinmedi açıkcası..
içinize sinmeyen hangi noktası var gerekli açıklamaları yaparım.
En yeni nesil İşlemci var üzerinde snapdragon 820 adreno 530 grafik birimi şu ana kadar üretilmen en iyi ve en güçlü işletim sistemi. Cift kamera. metal kasa. Pili 1 günü cok rahat cıkartıyor kafanzda soru işareti olmasın . Parmak izi vs saymıyorum. Cıkarabilir batarya . hızlı şarj yaklaşık 40 dakikada %80 civarına geliyor.
O paralar alınacak en mantıklı telefon g5. 2300 e tr garantili 1900-2000 arasına da ithalatcı garantili satılıyor.
PowerSample
14-06-2016, 18:21
içinize sinmeyen hangi noktası var gerekli açıklamaları yaparım.
En yeni nesil İşlemci var üzerinde snapdragon 820 adreno 530 grafik birimi şu ana kadar üretilmen en iyi ve en güçlü işletim sistemi. Cift kamera. metal kasa. Pili 1 günü cok rahat cıkartıyor kafanzda soru işareti olmasın . Parmak izi vs saymıyorum. Cıkarabilir batarya . hızlı şarj yaklaşık 40 dakikada %80 civarına geliyor.
O paralar alınacak en mantıklı telefon g5. 2300 e tr garantili 1900-2000 arasına da ithalatcı garantili satılıyor.
Yazarken biraz eksik yazmışım kusura bakmayın. Özellik olarak değil de elime aldığımda görüntüsü içime sinmedi. O nedenle özellik olarak geri düşen V10'u listeye koydum, çift ekran vs bi hayli dikkatimi çekti.
aykutsafakyaman
14-06-2016, 18:24
2000e Iphone SE var onlara da bakabilirsiniz.
onn_dear
14-06-2016, 18:45
1250 tl ye 5 bin amper gücü olan lenovo var, sarji hayvani kullanimda bile 1 bucuk gun goturuyor.
individual
14-06-2016, 18:49
2000e Iphone SE var onlara da bakabilirsiniz.
Katılıyorum o paraya se çok mantıklı.
6s plus ile aynı performansa sahip.
Alabiliyorsan note 4 al alamıyorsan note3 .
Black_Eagle
14-06-2016, 18:52
Dostum bende iphone 6s plus ve note 5 var kesinlikle iphone pismanliktir tavsiye etmem hele plus olmayanlarin pilleri yogun kullaniyorsan seni gunun ortasinda yari yolda birakir s6 edge tasarim olarak iyidir ama pili kotu o yuzden note 5 tavsiye ederim.
Ben xperia z5 compact diyorum. Özellik olarak z5 ile aynı sadece boyutu ufak, diğer mini telefonlar gibi özellikleri kısılmamış
optimus_prime
14-06-2016, 19:16
o fiyata en iyisi sony z5 chrome
Her ne kadar android ve samsung sevmesemde Note 5 i başarılı buldum, tabi bir 5S kullanıcısı olarak, parayı bulunca 6S alırım. :D
Daha 1 aylık 6+ 16 var.
2000TL'ye sıkıştığı için satıyor arkadaşım.
Thracian
14-06-2016, 20:39
Başlık '2.000 tl ye kadar iphone' olmalıydı. Çünkü arada çok kalite farkı olduğunu düşünüyorum
PowerSample
14-06-2016, 20:42
Sanırım yazdıklarımı kimse önermiyor :) Taksitli almak istediğimden 2. el düşünmüyorum.
Note serisini inceledim 5 aldığımda ithalatçı garantili oluyor. Biraz büyük telefon gerekiyor o nedenle z5 compact düşünmüyorum aynı telefonun premium'unu alabilirim.
PowerSample
14-06-2016, 20:44
Başlık '2.000 tl ye kadar iphone' olmalıydı. Çünkü arada çok kalite farkı olduğunu düşünüyorum
2 tane iphone kullandım, çok memnundum ama bu bütçe arada kaldığı için alamıyorum. Boyut nedeniyle SE modelini de düşünmüyorum.
Hepsiburada'da Note5 indirimi var.
Bu fiyata kesinlikle alınır.
Samsung Galaxy Note 5 32 GB ( (http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-5-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMNTE5GRB32)
barakuda26
14-06-2016, 22:34
Iphone 6 iyidir, 64'lük bulmaya çalışın mutlaka
cabrioleter
14-06-2016, 22:37
millet de alışkanlık olmuş iphone iphone. ios 9 ile sıçmış durumda iphone.
z5 harika bir telefon. sony alanı pişman etmez gerek şarj süresi gerek özellikleri gerek kendi uygulamarıyla. zaten stok androide çok yakın bir arayüzü var o yüzden stabilite konusunda da hiçbir sıkıntı yaşatmıyor. güncelleme desteğini ise en uzun veren markalardan biri geç verir ama kesinlikle verir..
premium için aynısını söyleyemeyeceğim ama 4k ekran olması şarj konusunda diğerlerinden pek bir farkının kalmamasını sağlıyor.
düz z5 alırsanız pişman olmazsınız.
note 5 de iyi bir seçim olacaktır onun da kolay kolay pişman edeceğini sanmam.
v10'un kullanıcı deneyimi hakkında bir bilgim yok ancak ben olsam g5 e tercih ederdim gerek tasarımı gerekse özellikleri bakımından..
Dostum oncelikle taksitli telefon satislari yasaklandi. Kimsede bu topa girmek istemiyor. Illa taksitli alicam diyorsan vatan gibi buyuk magazalar kredi cikartip o sekilde taksitlendiriyor. Senin yerinde olsam kullanim aliskanliklarini bilmiyorum ama 2000 tl ye sifir ip6 16gb bulabilirsin onu tercih ederdim, kucuk ekran dersende se guzel cihaz. Android tarafinda da o paraya note 5 oldukca guzel cihaz. Aman s6-s6edge isine girme bir avantaji yok.
hıc dusunmene gerek yok artık ıos alacaksanız 64 gb dan asagısı alınmaz 16gb hıc bırseye yetmez oldu
Suan F/P olarak lg G4 alabılırsın veya bu aralar ıphone u satıp almak ıstedıgım note 5 var gercekten note 5 alabılırsın parasını sonuna kadar hak edıyor ıthalatcı garantı ıle 1750 ye almak mumkun
Thracian
14-06-2016, 22:53
Carrefour da 2.350 iphone6.
buda.pest
14-06-2016, 22:59
Bende telefon değiştirme arefesindeyim.Konuyu baltalamadan bende soru sorayım :)
İphone 5 kullanıyorum 3 senedir,içime sinerse androide geçme taraftarıyım,sıkıldım ios dan birazcık.Android olarak tek isteğim stabil olması.Min 2 sene kullanıyorum çünkü.Hatta bu yüzden Samsung u eledim sayılır.
Htc m9 hakkında düşünceleri olan ya da kullananlar varsa yorum alabilir miyim ? Belki konuyu açan arkadaşa da yardımcı olur.
Birazcık piyasayı takip ederseniz zaten kapalı kutu 2-3 günlük faturası kesilmiş iphone 6 alabilirsiniz. Uzun süreli tüm iphone serilerini kullanmış biri olarak ve bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum.iPhone stabilitesi ile kendini ortaya koydu,böylede sürer gider. Yarın bir gün sıkışma durumunuzda çok komik zararlara hatta aldığınıza verme imkanınız bile var bunu da göz önünde bulundurursanız iyi olur.
Canselmo
14-06-2016, 23:49
Hala g5 diyorum , ayni islemcili htc10 ve samsung s7 edge exinos kullaniyor ve snapdragon daha usttun ve 2 aylik bir tel daha yine size kalmis
Ben son 5 yıldır iphone kullanıyorum (4s-5-6s) ama son 6s i almak istemiyordum. Artık bence pek bir artısı kalmadı
Alırken note5 - z5 Premium - ip6s arasında çok kaldım. Eğerki yüklü bir itunes hesabım olmasaydı kesinlikle iphone almazdım. Diğer telefonlardan fiyat/fayda oranında çok gerisinde bence.
Eger cift hatli olmasi ve 6 inc ekrani sorun olmazsa Huawei Mate 8'e bakabilirsiniz. Piyasadaki cogu telefona nal toplatir.
Sony kamera konusunu astimi? Emsallerine gore vasat cekimi vardi cunku
Androidde stabilite istiyorsan samsung tan uzak dur derim en son modelleri duzeldimi bilmiyorum.
Htc kullandim gayet iyi idi. Telefonu en az 2-3 sene kullanayim diyorsan apple. Ayrica kamerasi vs de cok iyi apple larin
Bende Z5 var banyoya felan giriyorum su geçirmeme özelliği var.
Canselmo
15-06-2016, 02:25
Sony piyasada ki bircok telfon kamerasinin sensor ureticisidir. Fakat telefon olarak stabilite ve kullanislilik isinmamsi arayuzu daha geridedir.
Samsung un arayuzu de ayni s7 edgr ust duzey telefin hafif kasmalar ufaktanda olsa hissediliyor.
Iphone tamamen kapali kutu ben android seviyorum rom atiyorum drgistiriyorm herseyi ile oynuyorum 3. Lg telefonum hic bir sekildr ne takildi ne etti o konuda sansliyim galiba.
Hala g5 diyorum , ayni islemcili htc10 ve samsung s7 edge exinos kullaniyor ve snapdragon daha usttun ve 2 aylik bir tel daha yine size kalmis
G5 de ısınma sorunu varmı ?
G2 vardı sonrasında G4 aldım 1 senedir kullanıyorum gecenlerde garantiden anakartı değişti ısınıp hemen şarjı bitiyordu ( aynı sorunu g2 de yaşamıştım ve g3 lerde de var ) lg g serisini kullanmayı çok seviyorum ama düşündürüyor artık..
LG gördüğüm kadarıyla fiyat performans konusunda g serileriyle hep önde gidiyor Türkiye'de...
g5i incelemedim ama kardeşime sony z5 premium aldım... Gayet iyi bir telefon. z2dende çok memnundum ama lg nin yazılım arayüzü daha detaylı. Arkadaşların da dediği gibi sonyler google nexuslara yakın bir temizlikte geliyor yazılım olarak...
Çocuk telefonu 8. kattan attı :) Hanıma bir g4 siparişi verdim, bende g3 var... Bende g5e geçebilirim daha sonra...
Alternatif diyorsan Huawei diyorum... Çok kaliteli telefonları var, kesinlikle mate serilerini incelemelisin...
Grimlord
15-06-2016, 04:44
Suan icin acelesi yok derseniz Eylul ayina kadar bekleyin derim, iphone 7ler gelecek. Hepsinin fiyati bi nebze daha dusecek. (apple storedaki arkadas soyledi)
AliGizda
15-06-2016, 06:53
Yerinizde olsam kesinlikle iPhone alırdım. Ürünlerinin sonuna kadar arkasında, ola ki satmaya kalktınız telefoncular havada kapıyor ve çok fazla değer kaybetmiyor. Bence Apple Store Android Market' ten daha iyi, kullanışlı. Bu gibi sebepler beni kesinlikle iPhone' a iten nedenler.
note 5 olmazsa note 4, hızlı sorunsuz sarjı iyi ekran harika.
ertantamer
15-06-2016, 08:45
o fiyatlara en mantıklı tercih ithalatcı garantili note 5 2000 tl çok ara fiyat şuanki piyasaya göre
LG G serisi G2 ile başladı ve bitti benim gözümde. Her ne kadar şuan G5 almayı düşünsem de G2 kadar keyifli kullanacağımı pek sanmıyorum.Sırf G2 tadını vermeyecek. iPhone SE bakabilirsiniz, boyutları ufak ve taksitli bulabilirsiniz bu fiyatlara. G5 düşünün derim, denemeye değer özellikleri var telefonun. Samsung kesinlikle önermiyorum, M9 düşünebilirsiniz..
Serkan_UR
15-06-2016, 09:10
Iphone,Samsung,LG kullandım bugüne kadar
Hele LG G3 de başıma kronik gelmeyen kalmadı(Ne alırsanız alın distribütör garantili olsun )
Şu anda Z5 premium kullanıyorum cihaz Hepsiburadada lg Türkiye garantili 2049 TL
Normalde HD ekran 4k destekli 4k içerikte 4k çalışıyor,Su toz geçirmez sertifikalı,Son güncelleme ve Doze dan sonra az kullanana 2 gün şarjı gider çok kullananada 1 gün yeter..Bir incele derim
LG G3 den o kadar memnum ki, bir tek benim sanirim Turkiye'de LG'nin garanti kosullari, musteri memnuniyeti ve cihazi konusinda bu kadar memnun olan.
Herkes sikayetci anladigim kadariyla LG'den.
Htc one m8 alabilirsiniz.snaırım o fiyatlara sıfırı alınabiliyor.seri hızlı kamera güzel.çift kamerası var.özellikleri saymakla bitmez.motion launch özelliğide var lg deki gibi.tek parça.pili çok iyi gider.üstün güç tasarruf moduda var.samsung alıp tuş kilidi açarken falan takılma huyu yoktur.çat çut kullan taş ggibi telefon.
Ses cikis yuksekligi ve kalitesi(kulaklik)iphone larda hemen hemen butun cihazlardan iyidir.
Kamera en iyisi degil ama ortalamanin yine ustunde ve rastgele cektiginiz her karede belli bir kalite olusturabiliyor. Mesel s6 nin kamerasi cok iyiyken slow motion videolarda ip6 kat kat fark atiyordu. Android cihazlarin cogunda bas cek ayarlari sacmalayabiliyor bu yuzden istediginiz sekilde ani yakaliyamiyabiliyorsunuz. Yani spontane cekimde apple genel anlamda daha basariliyken normal zamanda android cihazlar daha basarili kareler yakaliyor.
Androidde yeni surumde bir bug varsa sizi cihazi satmaya kadar goturebiliyor. Telefon konusmalarinin yarida kesilmesi mi dersiniz. Arka plandaki uygulamalarin durduruldu hatasi mi dersiniz ne derseniz deyin. Hata lar tabiki olanilir ama isin kotu yani adamlarin bu konuda size ne surede destek vericeklerini bilemiyorsunuz. Apple ise boyle hatalarda cok hizli guncelleme saglayabiliyor.
Uygulama ve oyun arayuz tasarimlari her zaman apple in daha basarilidir. Buda gelsitirildigi uygulama ve platformdan kaynaklaniyor. Ayni sekilde kullanim pratikligi olarakta apple bir tik yukarida.
Garanti tarafinda yine apple in bircok markadan daha iyi oldugunu dusunuyorum(ama randevu alma zorluguda buyuk bir eksi)
Evet bir iphone aldiginizca androidden daha az ozellige sahip bir cihaz aliyorsunuz ama biliyorsunuz ki her konuda ortalamanin ustunde ozellikler sunuyor. Buda kullanim deneyiminizi arttiriyor.
Tabi bunlara sahip olurken yakin ozelliklerdeki cihazlara oranla 1,5-2 kat fiyat odemeniz gerekiyor. Olaylarda bu noktada karisiyor :) tamamen tercih ve butce meselesine baglaniyor.
Serkan_UR
15-06-2016, 09:50
ilk seriler özellikle rezalet çıkmış bizde nasibimizi aldık
Kronik Kasa Çatlaması
Pil Bozulması
Kronik ekran sararması
VE son vuruş Aşırı ısınmadan anakart bozulması
Ve ithalatçı garantili cihazı tabi ki de marka imajı vs düşünmeyen ithalatçı kullanıcı hatası dedi :)
LG g4 alanlara bakıyorum birçoğu anakart arızasından servise gndermiş cihazları..Beni hayal kırıklığına uğrattı Lg ..Sorunsuz Modeller vardır yada yapacaktır ancak durum bu şimdilik
Serkan_UR
15-06-2016, 09:50
LG G3 den o kadar memnum ki, bir tek benim sanirim Turkiye'de LG'nin garanti kosullari, musteri memnuniyeti ve cihazi konusinda bu kadar memnun olan.
ilk seriler özellikle rezalet çıkmış bizde nasibimizi aldık
Kronik Kasa Çatlaması
Pil Bozulması
Kronik ekran sararması
VE son vuruş Aşırı ısınmadan anakart bozulması
Ve ithalatçı garantili cihazı tabi ki de marka imajı vs düşünmeyen ithalatçı kullanıcı hatası dedi :)
LG g4 alanlara bakıyorum birçoğu anakart arızasından servise gndermiş cihazları..Beni hayal kırıklığına uğrattı Lg ..Sorunsuz Modeller vardır yada yapacaktır ancak durum bu şimdilik
Editleyemedim pardon..
Bu fiyata eğer Iphone alınamıyorsa, aralarında en stabil olan z5 yada z5 premiumdur.
Canselmo
15-06-2016, 12:07
G5 de ısınma sorunu varmı ?
G2 vardı sonrasında G4 aldım 1 senedir kullanıyorum gecenlerde garantiden anakartı değişti ısınıp hemen şarjı bitiyordu ( aynı sorunu g2 de yaşamıştım ve g3 lerde de var ) lg g serisini kullanmayı çok seviyorum ama düşündürüyor artık..
G4 de vardi o sorun kronik olarak. G5 de su ana kadar oyle bisey yasanmadi , zaten lg turkiye garantili ise g3 u g4 u olan arkadaslarimin hepsinin parasi iade yada telefin degisimi yaptilar..
G5 i bende basta cok arada kaldim gittim vatana baktim inceledim o kadar bahsedilgi ikadar tipinin kotu olmadgini gordum 2000 tl civarina bu telefon bence nimettir. 500 600 tl ekstra ile farkli telefonlar alabilirsin ama 500 tl az para mi ?
8 aydan beri LG G4 kullanıyorum. lg nin kendi bayiisinden aldım cihazı, piyasada yaşanan sorunların birini bile yaşamadım daha çok şükür gayette memnunum telefondan. iphone den geçiş yapmıştım telefon ne kadar harika olsa da yinede bi iphone değil alışana. şuan müşterisini bulsam satıp yine iphone alırım
TheIllest
15-06-2016, 13:44
keşke tavsiye isterken cihazdan olan beklentilerinizi de belirtseydiniz
Bende telefon değiştirme arefesindeyim.Konuyu baltalamadan bende soru sorayım :)
İphone 5 kullanıyorum 3 senedir,içime sinerse androide geçme taraftarıyım,sıkıldım ios dan birazcık.Android olarak tek isteğim stabil olması.Min 2 sene kullanıyorum çünkü.Hatta bu yüzden Samsung u eledim sayılır.
Htc m9 hakkında düşünceleri olan ya da kullananlar varsa yorum alabilir miyim ? Belki konuyu açan arkadaşa da yardımcı olur.
Ön belleği ömrü hayatı boyunca temizlemessen abuk subuk boş klasörler telefonda durmaya devam eder reklam klasörleri coşar sonra samsung takılıyor kullanmayı bilmek lazım sadece.
s3 2 sene sonra s5 ve yine 2 sene sonra suan s7 edge aldım hiç biri bir kere dahil takılma sorunu yaşamadı. heleki güncel samsunglarda eskilere nazaran içinde bulunan abuk subuk programlarıda kaldırmışlar istersen samsung storede dan indiriyorsun bu sayede iyicede rahatladı telefon. ve son s6 ile değişen kasa ilede resmen çağ atladı genel iphone kullanan arkadaşların dediği plastik orası burası olayları tamamen bitirdiler
Emre-Dylan
15-06-2016, 15:28
Ön belleği ömrü hayatı boyunca temizlemessen abuk subuk boş klasörler telefonda durmaya devam eder reklam klasörleri coşar sonra samsung takılıyor kullanmayı bilmek lazım sadece.
s3 2 sene sonra s5 ve yine 2 sene sonra suan s7 edge aldım hiç biri bir kere dahil takılma sorunu yaşamadı. heleki güncel samsunglarda eskilere nazaran içinde bulunan abuk subuk programlarıda kaldırmışlar istersen samsung storede dan indiriyorsun bu sayede iyicede rahatladı telefon. ve son s6 ile değişen kasa ilede resmen çağ atladı genel iphone kullanan arkadaşların dediği plastik orası burası olayları tamamen bitirdiler
Arkadaşım almıştı 2 hafta sonra ekranda hata mı ne vermiş göndermişti garantiye kronik bir sıkıntı olmasın s7de?
Arkadaşım almıştı 2 hafta sonra ekranda hata mı ne vermiş göndermişti garantiye kronik bir sıkıntı olmasın s7de?
bendeki 7edge , denk gelmiş üretim hatası olabilir 1-1,5 ay falan oldu o tarz ekransal bir hata falan almadım hatta hiç hata almadım
bndede s7 var sımdıye kadar hıc sorun cıkarmadı cok sukur .
G4 de vardi o sorun kronik olarak. G5 de su ana kadar oyle bisey yasanmadi , zaten lg turkiye garantili ise g3 u g4 u olan arkadaslarimin hepsinin parasi iade yada telefin degisimi yaptilar..
Ben g2 ve g4 de de garanti ile sorun yaşamadım lg nin servis desteği çok iyi hatta en gec 5 gün için de sorunumu halledip telefonu verdiler. tek sıkıntı telefonun kronik sorunları.
G5 i bende basta cok arada kaldim gittim vatana baktim inceledim o kadar bahsedilgi ikadar tipinin kotu olmadgini gordum 2000 tl civarina bu telefon bence nimettir. 500 600 tl ekstra ile farkli telefonlar alabilirsin ama 500 tl az para mi ?
Anladım zaten sorun olsada bi 5-6 ay kullandıktan sonra ortaya çıkıyor, aslında ben de severek kullanıyorum çok memnunum şu ısınma sorunları dışında garantide çözüyor ama 1 hafta oraya vermek falan bana zulüm geliyor, biraz daha bekleyip yine G5 alıcam sanırım :) başka telefonları kullanmak istemiyorum. :)
6 aydır falan note4 kullanıyorum, asla samsung almam diyordum ama taksitli satış ayarladım bi yerden aldım ve çok memnunum. Tek pişmanlığım note5 almamak oldu. s7 falan da inceledim oldukça kaliteliler ancak; samsung satış sonrası hizmetlerinden genel olarak bir memnuniyetsizlik var ayrıca yazılım desteği bazı markalardaki kadar iyi değil he birde değer kaybı her androidde olduğu gibi bunda da var.
sony tamam kaliteli telefonları var ama nedense hep bir şeyler eksik gibi hissettiriyor
lg yazılım desteği bakımından çok iyi v10 çok kaba ancak g5 şık bence.
huawei inceleyin derim, çakma çin mali gibi hissettiriyor adı ama mate serileri baya baya kalitelidir.
PowerSample
16-06-2016, 12:05
Sony Z5 Premium içime sinmişti sipariş verme aşamasına geldim daha sonra pegasusta host olan bir arkadaşımın sana yurtdışından iphone 6s getireyim demesiyle işin yönü hemen değişti.. :) Yine android'e geçemeyeceğiz sanırım:)
Anladım zaten sorun olsada bi 5-6 ay kullandıktan sonra ortaya çıkıyor, aslında ben de severek kullanıyorum çok memnunum şu ısınma sorunları dışında garantide çözüyor ama 1 hafta oraya vermek falan bana zulüm geliyor, biraz daha bekleyip yine G5 alıcam sanırım :) başka telefonları kullanmak istemiyorum. :)
2. senem bitticek temmuzda bu telefonla, tek bir sorunum olmadi. Mail-Ofis Uygulamalari-Autocad her gun kullaniyorum.
Kasma-donma yasamadim, room-root herhangi bir sey yok, isinma yok.
Cok memnunum yani, ekranim cok cizikti ekran degistirmek istiyorum dedim 1,5. sene sonunda sorgusuz degistirdiler garanti kapsaminda, sebebini bilmiyorum ama sorgusuz ekrani-kasayi degistirdiler.
Sarj aletim bozuldu dedim 20. ayda yenisini verdiler eskisini alip.
2. senem bitticek temmuzda bu telefonla, tek bir sorunum olmadi. Mail-Ofis Uygulamalari-Autocad her gun kullaniyorum.
Cok memnunum yani, ekranim cok cizikti ekran degistirmek istiyorum dedim 1,5. sene sonunda sorgusuz degistirdiler garanti kapsaminda, sebebini bilmiyorum ama sorgusuz ekrani-kasayi degistirdiler.
Garantiye telefonumu verdim 15 dk sonra teslim aldim, aldiginiz bayiyr verirseniz 1 hafta beklersiniz, yetkili servise gidin direk.
Sali lenovo laptopumun ekrani kirildi ic ekrani, ayni gun verdim carsamba gunu teslim aldim.
Garantisi kotu firma yok, nereye ulasacagini bilemeyen musteri var.
LnchCntrl
16-06-2016, 13:32
Gm'de yaşadığım sıkıntılardan illallah ettim gidiyim z5 alayım dedim, iki sonra okul durumundan dolayı fazla parada vermek istemiyordum
gittim samsung j7 aldım. hem ucuz hem hızlı. 10 gündür kullanıyorum tık demedi. stg4 gırtlak yüklü kullanıyorum :D
Ben zaten servisin de bir sorun yasamadim:) iki kullandigim telefondada g2 de ekran degisti g4 de ana kart hic sorun cikartmadan isimi gorduler. Ama kronik soru yasamak istemiyorum artik.
İphone dışında aldığınız hiç bir telefon sizi uzun vadede tatmin etmeyecektir , 2 sene 5s kullandım en ufak bir sorun yaşamadım. Kasma ısınma sorunu yaşamadım. Şimdi 1 hafta önce sıfır iphone 6 aldım en az 3 sene kullanmayı düşünüyorum. Bence uzun vadede 300-400 tl sizi batırmaz
Annemede iphone se alicaz bu fiyata en mantiklisi o hemde ufak
İphone 5se ler nasıl ?
İçi iphone 6 dışı küçük. Uzun vade kullanıcam , şekil beklentim yok diyorsanız başarılı bir telefon.
burak_2885
17-06-2016, 08:42
Daha geçen ctesi doğubankta telefoncu olan tanıdığıma uğradım. Bana 2300 lira fiyat verdi iphone 6s 64GB ve 1 yıl apple garantili. 4 ay süresi var sonra pasaport kaydı yapılması gerekiyor sadece. Bence hayet mantıklı, alacaktım hatta tatile gideceğim için birsüre erteledim
Daha geçen ctesi doğubankta telefoncu olan tanıdığıma uğradım. Bana 2300 lira fiyat verdi iphone 6s 64GB ve 1 yıl apple garantili. 4 ay süresi var sonra pasaport kaydı yapılması gerekiyor sadece. Bence hayet mantıklı, alacaktım hatta tatile gideceğim için birsüre erteledim
Bu rakam fazla gibi geldi bana doğrusu
turkerrr
17-06-2016, 12:28
androidlerin en son modelini alacağıma gider 1300 e sıfır 5s alırım daha iyi.
Şimdi o eski androidler de kalmadı artık 3-5 ay sonra takılmalar kasmalar başladığı. Düzenli temizlik vs. yapıldıktan sonra tıkır tıkır çalışıyor.
Ama sıkı bir androidci iken, al-sat yapmak için zarar ettirmesin diye ip6 16gb almıştım. Aşağı yukarı 1.5 sene kadar kullandım telefonu ve çok memnun kaldım. Şimdi macbook pro alıcaz diye general mobile mini ye düştük mecburi ama model yükseltince yine muhtemelen iphone alırım.
Garanti ile derdi olmayanlar için Xiaomi Mi5 çok mantıklı seçim olur. 350-400 dollares.
Black_Eagle
17-06-2016, 13:03
androidlerin en son modelini alacağıma gider 1300 e sıfır 5s alırım daha iyi.
şu anda androidin en son modelleri değil 5s, 6s den bile üstün. Artık eski androidlerde olan kasmalar yeni telefonlarda yok. Bakın note 5 e veya s7 edge falan her yönüyle iphonedan fersah fersah üstün. Ayrıca ios 9 ile iphone 5 ler 5s ler kullanılmaz hale gelmişti takılmalardan. Bir kaç yama geldi de biraz düzelttiler. Şimdi alacağınız 5s yeni iphone ve yeni ios çıktığında hiçbir şekilde yetmez.
Emre-Dylan
17-06-2016, 13:25
G4 kullanan var mı aramızda? Kullanıcı yorumu almak istiyorum donma ısınma şarj bunlardan dolayı sorun yaşayan oldu mu? G4 olmazsa sony m5'e yöneleceğim kamera stabil şarj önemli benim için oyun oynamam bol bol forumlarda youtubeda wp de takılırım
turkerrr
17-06-2016, 13:47
şu anda androidin en son modelleri değil 5s, 6s den bile üstün. Artık eski androidlerde olan kasmalar yeni telefonlarda yok. Bakın note 5 e veya s7 edge falan her yönüyle iphonedan fersah fersah üstün. Ayrıca ios 9 ile iphone 5 ler 5s ler kullanılmaz hale gelmişti takılmalardan. Bir kaç yama geldi de biraz düzelttiler. Şimdi alacağınız 5s yeni iphone ve yeni ios çıktığında hiçbir şekilde yetmez.
Üstünlük kullanıcıya göre değişir, ben whatsapp ve bir kaç sosyal medya uygulaması haricinde telefonla çok ilgisi olmayan bir kullanıcıyım benim gibi kullanıcılara 5s bile yeterli gelecektir. iphone dan bir kere vazgeçtim birdaha aynı hatayı yapmam.
her android donmaya ve hata raporu vermeye mahkumdur. :D
exclusive
17-06-2016, 14:00
konu sahibi kusura bakmazsa ekranı kırık vodafone dan aldığım kutusu ıvır zıvırı bulunan iphone 6 plus gold renkli 1 yıl garantisi kalan telefonum kaça satılır bilen var mı
konu sahibi kusura bakmazsa ekranı kırık vodafone dan aldığım kutusu ıvır zıvırı bulunan iphone 6 plus gold renkli 1 yıl garantisi kalan telefonum kaça satılır bilen var mı
900TL ekran değişim bedeliydi en son. Buna göre pay biç telefona :(
valla ben ekranı kırık samsung s5'i değişim kampanyasıyla vodafone a verdim tam tamına 860 TL'ye :D yanımdaki arkadaşımın 5s'i vardı onada 960 verdiler, 6 plusun götür ölüsü onun 1200 eder bence :)
S7 Edge kullanıyoum bir süredir.. Pararalde de iş için İphone 5s
Öncesinde de S4, S5 kullandım.. Hanım da iphone 6 kullanıyor. Dolayısıyla elimin altında bir çok cihaz var tecrübe ettiğim..
S7 Edge ciddi anlamda efsane olmuş.. Hele kamerasına diyecek söz yok. Hanım, özellikle gece foto çektirecekse direkt elini benim telefonuma uzatıyor.
Stabilliği, performansı mükemmel..
S7 Edge ile gelen Samsung VR ise bambaşka bir dünya...
G4 kullanan var mı aramızda? Kullanıcı yorumu almak istiyorum donma ısınma şarj bunlardan dolayı sorun yaşayan oldu mu? G4 olmazsa sony m5'e yöneleceğim kamera stabil şarj önemli benim için oyun oynamam bol bol forumlarda youtubeda wp de takılırım
Ben 1 seneye yakın g4 kullanıyorum telefonun akıcılığı vs. hepsi çok güze, donma, kasma yok. Ön kamerası çok iyi g4 gibi çeken denk gelmedim diyebilirim hatta. Yukarı da yazdım ben ısınma sorunu yaşadım garantiye verdim anakart değişti (4 gün süre için de teslim aldım ) şu an sıkıntı yok.
NOTE 4 U guc tasarruf modunda yavaşlatılmış haliyle kullanıyorum deli gibi hızlı hala, eski serilerdeydi takılmalar filan, s2 s3 s4 vs.. q hd ekran yeter bir kere..
Emre-Dylan
17-06-2016, 15:09
Ben 1 seneye yakın g4 kullanıyorum telefonun akıcılığı vs. hepsi çok güze, donma, kasma yok. Ön kamerası çok iyi g4 gibi çeken denk gelmedim diyebilirim hatta. Yukarı da yazdım ben ısınma sorunu yaşadım garantiye verdim anakart değişti (4 gün süre için de teslim aldım ) şu an sıkıntı yok.
Abi rica etsem örnek bir kaç tane çektiğin fotoğraflardan koyabilir misin manzara v.b varsa çok iyi olur.
Bende g4 sipariş ettim. Hanıma verecektim ben kullanıyorum :)
İlk izlenimlerim olumlu...
Çok iyi bir Fiyat performans ürünü... 1250tl civarına paralel ithalatlar mevcut.
Bu fiyata alınabilecek en iyisi gibi duruyor...
Emre-Dylan
17-06-2016, 15:47
Çok iyi bir Fiyat performans ürünü... 1250tl civarına paralel ithalatlar mevcut.
Abi ön kamerasına baktımta netten şimdi pek iyi gibi gelmedi bana arka kamerası muhteşem. Şarj nasıl şarj en önemli husus birde çok mu büyük yav 5.5 çok büyük gibi geldi bana
Emre-Dylan
18-06-2016, 16:26
Abi güncelleyeyim ghost screen sorunu varmış sanırım halledildi mi bu sorun güncellemeyle filan? Bataryası nasıl gün boyu wp de ve forumlarda sahibinden de takılıyorum 1 günü çıkartır mı? Oyun oynamıyorum
lowfamilia
18-06-2016, 16:40
Sony Xperia M5
::ZaFeR::
18-06-2016, 16:42
G4 güzel telefon ama kronik olarak ghostscreen ve bootloop sorunu var.Geçen 27 mayıs'da g4 telefonumu garantiye verdim.Dün yeni telefonum geldi değişimden.Bakalım inşallah aynı sorunla karşılaşmam.
Emre-Dylan
18-06-2016, 17:08
G4 güzel telefon ama kronik olarak ghostscreen ve bootloop sorunu var.Geçen 27 mayıs'da g4 telefonumu garantiye verdim.Dün yeni telefonum geldi değişimden.Bakalım inşallah aynı sorunla karşılaşmam.
Şarj konusunda ne gibi bir yorum yapabilirsin abi? Kesin değişim yapıyorlar mı bu kronik sorunlardan dolayı ve ne kadarlık bir süreçte değişim yapıyorlar?
::ZaFeR::
18-06-2016, 17:40
Şarj konusunda ne gibi bir yorum yapabilirsin abi? Kesin değişim yapıyorlar mı bu kronik sorunlardan dolayı ve ne kadarlık bir süreçte değişim yapıyorlar?
Şu an Üzerinde Android 6.0 yüklü.En son çıkan güncellemeyle şarjının iyi gittiğini söyleyenler var.Bootloop olan cihazların çoğunda değişim oldu.Eskiden 10 günde alanda oldu telefonu ama benim yeni telefonu almam yaklaşık 15 iş günü sürdü.