Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Civic Type-R FK-2 Pist Ring den sonra..
Evel olaylı Ring videosundan sonra arkadaşlar diğer pistleride bi görelim demişler tabi buradaki araç ne cage li nede sökük bildiğiniz cadde hali
https://www.youtube.com/watch?v=KeewmTWRh7Y
Polemik olucak bi video :)
Ring zamanı ıcın hala Development car dıyor....
Bırde neden her vıtes atısında cok fazla tahlıye sesı gelıyor? Standartında yoktu bu ses...
Farklı neler var merak ettım....
Guzel reklam olmus....
Çuflama sesi bana da çok geldi ama belki de mikrofonu konumlandırdıkları yerle alakalı olabilir. sallıyorum tamamen..
Çuflama sesi bana da çok geldi ama belki de mikrofonu konumlandırdıkları yerle alakalı olabilir. sallıyorum tamamen..
iyi yakalmışsın. cam acıkken ince mi tıslama geliyor. cam kapalıyken zerre gelmiyor.
kaputta go pro fln varsa sesi yüksek alabilir
" ince bi tıslama " geliyor diyecektim.
sol çamurlukta go pro varsa, çamurluk havalandırmasından sesi alıyordur
Videoların tamamını koyucaklar inşallah bende onu merak ediyorum, şu güzelim arabanın reklamı böyle yapılması cidden çok garip. Koy tüm videoları çatır çatır rakiplerini rahatsız et iyice :)
Suzuka nerede? Adamların kendi evinde en hızlı FWD rekoru Renaultta :)
Ya kesinlikle fanboy falan değilim tarafsız bir göz olarak yaptıkları reklamın karşılığını veremediklerini düşünüyorum.
ProdriveSTI
15-06-2016, 00:07
Megane 4 RS / Trophy çıksa da ortalık şenlense.
rebeloghy
15-06-2016, 00:08
Honda'nın şu aktifliğini çok takdir ediyorum. Şimdi birileri yazar, MRS çıkmamış o piste de işte meydanı boş bulup kendi kendilerine rekor yaparlar falan diye. Ne olursa olsun, güzel bir mücadele içindeler ve diğer markaları da monotonluktan çok daha eğlenceli bir yöne çekecektir bu aktivitelerin sonunda diyorum.
Ya kesinlikle fanboy falan değilim tarafsız bir göz olarak yaptıkları reklamın karşılığını veremediklerini düşünüyorum.
Bunu biraz daha açabilir misin merak ettim hangi açıdan karşılığını veremiyor ?
Reklamda en hızlı fwdyiz şahaneyiz diyor da araç aslında o kadar iyi değil diye mi düşünüyorsun yani benim anladığım.
Bu tahlıye sesı kesınlıkle bızım kullandıklarımızdan boyle gelmıyor arkadaslar...
Ayrıca ornek sure verılen araclara bakın? Gerek yok kı o lısteye...
Ve ring suresını neden tekrarlamıyorlar? Development car dıyıp ısın ıcınden sıyrılıyorlar,yanlıs.
Mehmetmert
15-06-2016, 01:08
Ring suresini tartismaya bence gerek yok Golf koydu gecti rekora...
Videodaki cafcuf sesine gelince sanki bilgisayar ortaminda,sekil olsun diye eklenmis gibi geldi bana
rebeloghy
15-06-2016, 01:16
Videodaki cafcuf sesine gelince sanki bilgisayar ortaminda,sekil olsun diye eklenmis gibi geldi bana
Mehmet'e katılıyorum ses efekti gibi daha çok
Daha iyisi gelebilir,sorun yok. Belki Honda pist odakli versiyonla ileriyede tasiyabilir ancak resmi bir sure sart....
İlla rekor olmak zorunda degil.
Tahliye sesi bastan banada yapay geldi ama macaristan pistindekiler oyke degil gibi...
kelalper
15-06-2016, 05:57
turbo tahliye sesi bana da yüksek geldi. Ya basınç yüksek ya da ses efekti var. Tek hotlap atılacak uzun düzlüklü pistlerde Civic Megane dan hızlı olabilir 35 hp güç farkından dolayı. Buna kimse ııh demiyor zaten. Ama er meydanı Ringdir arkadaşlar. Bütün tiplerdeki virajlara sahiptir. Normal yol versiyonu type R ın Nurburgring i şişmeden bitirmesine imkan yok. İstanbul parktaki canı arabanın 2 tur. O da eder yaklaşık 5 dakika.Ki diyorum hızlı bir pilotla o 5 dakika bile dayanmaz. Bütün markaların arabalarını test ettikleri yerin Ring olmasının nedeni de budur. Bütün koşullar var arabayı test etmek için. Diğer pistler Civic in rekor kırması için daha cazip. 1.30 luk 2 dakikalık pistler hep.
sesin motordan gelmediği çok bariz, sanki bir multimedya programı gibi araç içinden hoparlörden geliyor gibi, başka araçlarda da görmüştüm, gaz pedal tepkisi vs ekrandan seçtiğiniz araca göre hoparlörlerden ses geliyordu. Ben videoyu beğendim reklam vs. bilmem ama yabancı aksiyon filminden kesit gibi olmuş. Güzel ve başarılı bir araba bence.
istanbul Park'taki rekourunu s.klememişler resmi olarak başka aracın süresi olmadığı için :D
NakkaSss
15-06-2016, 08:10
Mikrofon kesinlikle kabin içinde motor sesinden belli. Çufflama sanal mı gerçek mi orası tartışılır ama bende katılıyorum ring olayına. Madem en hızlı fwd benim diyorsan kafan rahat şekilde çıkarsın ring e prodüksüyonunu kurarsın alırsın kaydını adını yazdırırsın en tepeye. Adamlar kabul ediyor development car olduğunu biz hala kabul etmedik.. Bu tarz çekişmeler elbette çok zevkli megane 4 thropy' den öte ben asıl CLIO R.S. 16' nın pist sonuçlarını bekliyorum ortada type-r falan kalmayabilir..
initial-D
15-06-2016, 11:02
ben basınç açıldığını düşünmüyorum,sesleri kaput altından alıp güzelce temizleyerek eklemişler bence videoya. "please type-r" videosundaki seslerin gerçek fk2 olmadığı gibi bunda da oynama var
basınç açıldığını düşünmememe sebep spa da ki sürenin videosunda ilk virajdan sonra stock type-r videolarındakinden 1 daniye kadar daha hızlı 60-170 yapması (bayır aşağı) ve eau rogue çıkışında 160-200 ünün stock type-r videosundakine göre çok kötü olması(bayır yıkarı olduğundan)
tam pist videoları yayınlanmaya başladı 10 dk önce
initial-D
15-06-2016, 11:08
şimdi baktım monzadaki hızlanmalarıda 0-290 videosundakilerle kıyaslanabilir.pist videosundakini gps hızı sayarsk aynı gibi
Honda'nın şu aktifliğini çok takdir ediyorum. Şimdi birileri yazar, MRS çıkmamış o piste de işte meydanı boş bulup kendi kendilerine rekor yaparlar falan diye. Ne olursa olsun, güzel bir mücadele içindeler ve diğer markaları da monotonluktan çok daha eğlenceli bir yöne çekecektir bu aktivitelerin sonunda diyorum.
Bunu biraz daha açabilir misin merak ettim hangi açıdan karşılığını veremiyor ?
Reklamda en hızlı fwdyiz şahaneyiz diyor da araç aslında o kadar iyi değil diye mi düşünüyorsun yani benim anladığım.
Aynen öyle diyorum ring ring diye telefonumuza bi mesaj gelmediği kaldı reklamlarında muazzam reklamlar yapıldı.Araç ortaya çıktı ring rekoru unofficial dendi günler geçti yok açıklanıcak yok o yok bu.Zeki halk gününde rekoru kırınca gurur yapıldı rekoru geçebilmek için pist kapatıldı falan.
Böyle biraz sınıfını geçemeyen öğrencinin zengin babasıyla geçmesi gibi oldu bana göre.
Dipnot : Bakın tekrar söylüyorum araca kötü demiyorum yürümüyo demiyorum fanboylar taşlamasın şimdi söylemek istediğim şey istedikleri gibi olmadı bence
Burak Demirci
16-06-2016, 14:36
araba kımsenın yürümüyor şişiyor demesiyle zaten kötülencek bir araba değil kım ne derse desın suan sıfır spor araba ılgı cekıcı birşeyler almak istesem golf leon megane Peugeot hepsine bak tek en basıtınden görseli en ıyı olan araba bana typer geliyor içide motoruda yürüyenıde frenlerine kadar güzel araç. yayınlamışlar tam süreli pist videolarınıda suankı pıyasada tartışılmıcak derecede farklı tek araba
coolvtec
16-06-2016, 15:05
şişme sorunu çözümlenemeyecek bir şey mi ki?
şişme sorunu çözümlenemeyecek bir şey mi ki?
Çözümlenebilecek birşey aslında. Ama yolda kullanılacak pist aracı sloganıyla üretilip standart haliyle bile pistte şişmesi normal olmayan birşey. Pistte araç niye şişer ya soğutmaları yetersizdir ya da fabrikasyon bile olsa uzun soluklu basınç gördüğünde kendini kısmak zorunda kalıyordur çünkü üst limitlerdedir olması gerekenden belki piyasaya standardı 310 hp değilde 290 hp olarak çıksa bunlar olmayacaktı. Başına gelen bu zaten. Freni yol tutuşu sürüş hissiyatı mükemmel bir araç aslında. Çözülür ve keyifle binilir bence.
https://www.youtube.com/watch?v=tfvUPzUeVv0&feature=youtu.be
oem valve sesi bu kadar, bu arada.
Mehmetmert
16-06-2016, 20:55
-Bayağı tokmuş orjinal sesi :)
-Videodaki kesinlikle bilgisayar efekti ya,üstündeki turboyu dibine kadar basınç açsınlar+Dumpvalve veya Blow off taksalar bile videodaki gibi bir efekt gelmez
-Bunların kullandığı programı kim yazdıysa ayağı gazdan çekince çaf çuf diye efekt ekliyor.Öyle ses çıkması için min gt30 boyunda bir turbo lazım herhalde
ilovevti
17-06-2016, 10:35
dün bir sitede haber görmüştüm typer ring rekorunu golften aldı diye ama tıklamadım belki yakında haber yayılır gerçeklik payı varsa görürüz :) yeni typer gidiş olarak iyi hoş ama gözümde iç mekan ve ön tasarım olarak çok itici
TaypıR piyasası +10.000TL.
ben beğendim videoları. Adamların uğraşmaları da hoş bir şey. Nihayetinde 160 TL ye alınabilen bir araç ve rekortmen sayılabilir. Fiyat performansı çok iyi. Bugün mücadele ettiği diğer markalardaki araçlar sınırlı üretim veya aşırı yüksek fiyatlara sahip.
İşin temelinde golf ringde 5 saniye tokatladı diye 160 liraya typer yerine 2 katı ödeme yapıp golf alacak adam tanımıyorum ben. ( 2 katı farazi)
Trance-R
17-06-2016, 12:59
şişme sorununda, Mühendislik hatası var bence.
Heleki, Japonlarda bunların yaşanması... neyse, yükleneceği zaman, tuner'lar araç soğutması ile ilgili bayağı emek harcayacaklar belli oldu :)
fakat araç, görsel anlamda ; kendi klasmanındaki araçlara göre bayağı dikkat çekiyor.
Commander696
17-06-2016, 21:42
Golfün ne olduğuda meçhul daha baska piste süresi yok aracın.
Golf uzerine cok calisilmis bir arac ve bir cok yerde suresi gelicektir...
Frankfirt fuarinda konusmustum,bu rekor kiran versiyonuda saticaklar...