Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : E34 beyin tamiri için yardım

Kagan_KOÇAK
14-06-2016, 21:26
Merhaba arkadaşlar
1991 model vanossuz e34 aracım var.Geçenlerde kaput dibindeki tahliye kanalları tıkanmış.Beyinin olduğu kısım su dolmuş ve beyin su içinde kalmış.Biz beyini söküp temizledik ama araç çalışmadı.Şimdi merak ettiğim su giren beyni tamir ettirebilirmiyiz.Perşembe günü istanbul anadolu yakasında olucam tamiri için yardımcı olabilicek biri lazım veya uygun fiyatlı çıkma bir beyin arıyorum.Bu arada yine aynı beyinden takıp aracı çalıştırdık ama tekleme yaptı yani uyum sağlamadıı bunun gibi bir problemin olmaması lazım.Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Kagan_KOÇAK
15-06-2016, 14:38
Güncel diyelim yardımcı olabilicek kimse yok mu ?

suayipozmen
15-06-2016, 15:11
araçta bulunan beyin ms40.0 siemens mi?
Çıkma taktığınız beyin otomatikten çıkma ya da vanoslu ms40.1 olabilir mi?

aroglu
15-06-2016, 15:33
Araçlar aynı değil ama referans olması açısından yazıyorum. 1.7 dti aracım var bende beyin problemi yaşadım. Mazot almıştı . Su iletken olduğu için su giren beyinden hayır gelmediğini söylüyor beyinciler.

Kagan_KOÇAK
15-06-2016, 15:43
Araçlar aynı değil ama referans olması açısından yazıyorum. 1.7 dti aracım var bende beyin problemi yaşadım. Mazot almıştı . Su iletken olduğu için su giren beyinden hayır gelmediğini söylüyor beyinciler.

Bende öyle biliyorum ama,şimdi birkaç yerden edindiğim bilgiye göre su giren beynin tamiri mümkünmüş,ama onu yapacak ustayı bulmak lazım işte :(

araçta bulunan beyin ms40.0 siemens mi?
Çıkma taktığınız beyin otomatikten çıkma ya da vanoslu ms40.1 olabilir mi?

Araçta bulunan beyin bosch 405 kodlu beyin,bizim taktığımızda birebir aynısıydı ama neyden söküldüğü hakkında hiçbir bilgim yok ben 525 ten söküldüğünü düşünüyorum çünkü usta enjektörler fazla yakıt çektiği için tekleme yapıyor demişti.