Orijinalini görmek için tıklayınız : 50bin TL ye kadar araba tavsiyesi (2016 yaz günceli)
Merhaba herkese :)
Bir yerden beklediğim bir miktar para var, o bekleye dursun ben bu süreçte 50bin tlye kadar geçiş arabası bakıyorum. 52ye kadar esneyebilirim. Piyasayı hiç bilmiyorum, şimdiye kadar hiç ikinci el araba almadım, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiye kadar içime sinen arabalar 1.2TSI ların geneli oldu. Öncelikle boş paket Leon ve Golfe zorluyorum kendimi.
Tek şartım boyasız, kazasız, değişensiz olması :) piyasa öyle gerektiriyor sanırım. Çok büyük zararlar etmek istemiyorum, kar peşinde değilim, işimi görsün yeterli :icon_tup:
benzin mi dizel mi bu paralara dızel ıstedınmı eskı kasa benzn ıstedınmı yenı kasa oluyor.
benzin mi dizel mi bu paralara dızel ıstedınmı eskı kasa benzn ıstedınmı yenı kasa oluyor.
farketmez, hacmide farketmez ama 1.6 atmosferik olmasın :)
bende daha yenı aldım mk2 dızel leon dsg 50 bine tek parca boyalı tavsıye ederım.
optimus_prime
16-06-2016, 00:25
zaten en güzel aracı bulmussun 1.2 tsi leon o paralara ideal leonun boşu golfun boşundan daha donanımlı en azından
Golf 6 1.6 tdi tavsiye edebilirim jettalara bakablirsin
Astra j kasalarda var
ahmetbaha-drs
16-06-2016, 01:22
Beetle ve ya Megane Coupe'de bakabilirsin.
Gökhan Bilgin
16-06-2016, 01:40
Mk2 leon fr alabilirsin o paraya düşük kilometre hatasız tabi ilanlardan zor olur
Beetle ve ya Megane Coupe'de bakabilirsin.
4 yıldır beetle kullanıyorum bütün motor seçeneklerine ve donanımlarına bindim
en boşu dahil hasar kayıtsız 52 bine beetle bulursanız bana bi 10 tane ayırın
ferhatcam
16-06-2016, 19:34
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-piril-piril...boyasiz-309598406/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bayandan-orjinal-boyasiz-307091983/detay
Mehmetmert
16-06-2016, 20:56
Geçiş arabası olcaksa 1.2TSI midline Golf alır keyfime bakardım :)
Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin. Gozum biraz mini ye gider gibi oldu sonra vazgectim :) ds3 ile fabia vrs ede aklim kayiyor tutuyorum kendimi :)
1.2tsi lara gelince enteresan bir durum var tüm modelleri ayni fiyat bandinda !! Piyasanin berbat olusundan heralde?
Golfun direksiyon simidinde dugme olmayisi rahatsiz ediyor, leonda fr olmayinca ibizamsı duruyor, jettayi o motor kaldirmaz gibi, kimse yanlis anlamasin ama kendimi beetlein icinde yakistiramiyorum, polo ve fiat 500de oldugu gibi...
Korollacı
17-06-2016, 01:41
korolla zaman sedan genıs araba. satmak ıstedıgın zaman da anında elınden cıkartısın ceyrek altın gıbı zarr ettırmez. suan kampanyada 52 bın tlye sıfır km 1,3 lıfe paket alırsın.
Mehmetmert
17-06-2016, 01:58
Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin. Gozum biraz mini ye gider gibi oldu sonra vazgectim :) ds3 ile fabia vrs ede aklim kayiyor tutuyorum kendimi :)
1.2tsi lara gelince enteresan bir durum var tüm modelleri ayni fiyat bandinda !! Piyasanin berbat olusundan heralde?
Golfun direksiyon simidinde dugme olmayisi rahatsiz ediyor, leonda fr olmayinca ibizamsı duruyor, jettayi o motor kaldirmaz gibi, kimse yanlis anlamasin ama kendimi beetlein icinde yakistiramiyorum, polo ve fiat 500de oldugu gibi...
-Yani midline tamam muhteşem durmuyor ama fiyat olarak güzel bir bandda,model yüksek,garantili + ikinci el olarak hemen elden kolaylıkla çıkar.
-Direksiyon dert ise: direksiyon tuş takımı
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-7-fonksiyonel-direksiyon-tus-takimi-276021087/
-270 liraya bunu bitirirsiniz,200 liraya canget...alınıcak.max 100 lirada kodlama ve montaj desek biter.Ama işte uğraşmak size kalmış böyle böyle sonu yok.Onun bir üstü comfort,comfortla uğraşan highlineyi doldurucak...vs
-Bende tuş var ama ses kısma açma için teybi kullanıyorum hep öyle dha kullanışlı,yol bilgisayarını ben tuştan yapıyorum.Midlinedede silecek kolundan sadece 3 cm uzaktan yapılıyor o kadar.
-Bir diğer önerimde dizel temiz golf6 bakılabilir
oyunbozan
17-06-2016, 03:51
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-kusursuz-temizlikte-dizel-coupe-son-indirim-302107064/detay)
Midline golf sene 2016 da kesinlikle binilecek araba değil, böyle bir boşluk olamaz şaka gibi şirket araçları bile daha donanımlı benim son tercihim bile olamaz. Hoş comfortline olanı da boş ama neyse :) her ne kadar yol tutuş vs olarak vasat olsada leon bu konuda daha mantıklı zaten sürüş keyfi yol tutuş vs arayan adam leon golf vs bakmaz orasıda ayrı bir konu tabi, siz biraz daha kriter belirleyin kendinize bence ona göre tavsiyede bulunalım hayırlısı olsun..
alfa romeo mito düşünülebilir.
taylaner
17-06-2016, 07:41
Belki tek parça boyalı falan 2012 2013 Scirocco'ya binilebilir 50 Bin'in altına
Grimlord
17-06-2016, 07:48
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-208-allure-komple-forged-stage-3-full-plusfull-302413123/detay
cok keyif verir bence, farkli bir alternatif olsun
-Direksiyon dugmelerinin olmayisi sadece gorselde can sıkıyor. Ugrasmasi dert degil ama kesin olur mu dusununce olmasi mantikli durmuyor. Tuslarin islevi ayni sekilde olur mu biliyor musunuz?
Megane 3C oneren arkadas imzama bakabilir :)
Midline ile highline arasinda "iç gorseli" bakiminda ne farklar var?
Alfaci arkadasa selam :)
Scirocco lara meganeim varken ezeli rakibimdi pek hoslasmiyoduk :)
1.6THP demeyin zor tutuyorum zaten kendimi :) satislar ne durumda thp de? Rczler duruyor bir iki tane takip ediyorum ds3 ayni sekilde ama 208 daha keyifli sanki
Aslinda tam olarak kriterim yeni olmasi yani yeni teknoloji son kasa modeller ilk tercihim. C segmentine zorluyorum kendimi. B segmentinin en dolusunu almak yerine en bos ve ya en bosun bir ustu modellere cikmaya calisiyorum.
ahmetbaha-drs
19-06-2016, 23:52
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/217717-satilik-hatasiz-boyasiz-tramersiz-37000km-2011-citroen-ds3-1-6-thp.html
Güzel bir seçenek olabilir anlaşabilirsen.
Polo 1.2 Tsı bakabilirsiniz, yakıtı gidişi güzel arabadır.