Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 118i Test Sürüşü / Eski mekanik his var mı hala ?
https://www.youtube.com/watch?v=erquHpAhSao
Merhaba Arkadaşlar , Galipin eski Cupra'sını hatırlayan bizim ilk test sürüşümüz videomuzu hatırlayacaktır 30.06.2015 tarihinde ilk videomuzu çekmeye başladık.
Bu forumdan da bana destek veren ve şu an 21bin takipciye ulaşmamda bana yardımcı olan herkese önce teşekkür etmek istiyorum.
Keyifli ve epey eğlenceli bir inceleme olduğunu olduğunu düşünüyorum Teşekkür ederim.
Siz 118i nasıl bulduınuz eski cupraya nazaran :)
atakanakdeniz
17-06-2016, 10:02
Galipin istegi dsg tsi rwd kirmizi 1.18 i
Guzel inceleme olmus, ama 1.7 basan cuprayla stok 118 i kiyaslamak acimasiz olmus.
Galipin istegi dsg tsi rwd kirmizi 1.18 i
Hahahahaha :)
Cupra ile segmenti ve üretim amacı farklı, karşılaştırılması yanlış bence ama bu kez düzgün Türkçesi olan ve arabayı tanıyan sahibi olunca çok güzel bir bmw inceleme videosu olmuş. Jant önerisi istenmiş f30 un ön 8" -arka 8.5" styling 400 jantları çok yakışır buna. Elinize sağlık.
i-vtec07
18-06-2016, 12:25
Cevat eline sağlık :) bu arkadaş la yaptığınız incelemeler güzel oluyo :)
Mehmetmert
18-06-2016, 12:50
Dün gece yatarken izleyim dedim uyuya kalmışım,şimdi uyanınca izledim bayağı bayağı güzel olmuş :)
Galip reisle akmış gitmiş zaten test
118i , 2015 ilk gelen seri 4 silindir olarak geldi.sonrasında gelenler 3 silindir olarak gelmeye devam ediyor.
118i , 2015 ilk gelen seri 4 silindir olarak geldi.sonrasında gelenler 3 silindir olarak gelmeye devam ediyor.
Aynen öyle yeni nesilde beygir de epey düştü
Erdem K.
07-07-2016, 16:34
videolar gittikce guzellesiyor
araca da masallah...
videolar gittikce guzellesiyor
araca da masallah...
Teşekkür ederim , Galip şu an Amerikada , dönünce çok güzel videolar var aklımızda :)