Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.0tdı passat dsg neler yapılabilir önerileriniz
pashaboy
17-06-2016, 09:59
B6 kasa 140lık passat aracımın alt devirleri çok sönük kalıyo gibi bu aracın performansını Nasıl arttırabilirim,km 255.000 de yakıtı makul olduğundan ve çok yol yaptığımdan satmak istemiyorum memnunum araçtan ama biraz daha keyifli olsun istiyorum önerileriniz benim için önemli teşekkürler
LnchCntrl
17-06-2016, 10:48
Sadece yazılım ile eminim ki tatmin edecektir. Alt devirlerde turbo devrede olmadığı için hantallık söz konusu yazılımdan sonra altlar biraz daha iyileşir fakat üstler bomba olur :)
yazılım+ dpf iptali (katalizörde olabilir bilmiyorum) dpf yada kat artık hangisi varsa iptal edip (zira 255k km'de zaten ömrünü tamamlamışlardır) soft güzel bir yazılım ile binilir.
Hatta dizel araçta egryi iptal ettikten sonra emme manifoldunu söküp temizlemenizi tavsiye ederim.
Bence emme manifoldu katalizör ve egr temizliği şart ondan sonra yıne yetmezse yazılım yaparsınız.Duman sorun olmazsa egr ve katı iptalde edebilirsiniz