Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B6 Orta Havalandırma Çalışmıyor
lowfamilia
18-06-2016, 14:14
2010 passatımın teypin üstüneki tane hava kanalları çalışmıyor diğerleri sorunsuz çalışıyor o ortalar çalışmıyor. Aracın kazası yok kazası olsa havayastığı değişirken falan girişleri takmadılar dersin sorun nerde olabilir bilen varmı?
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200912/2010-volkswagen-passat-cc_600x0w.jpg
Mehmetmert
18-06-2016, 14:17
Onu yonlendiren motor ya bozulmustur yada kablosunda temassizlik olmustur.
Ariza kodu dusmutur zaten boyle birsey olduysa bir baktirsaniz yarari olur
lowfamilia
18-06-2016, 14:35
Onu yonlendiren motor ya bozulmustur yada kablosunda temassizlik olmustur.
Ariza kodu dusmutur zaten boyle birsey olduysa bir baktirsaniz yarari olur
herhangi bi arıza kodu vermedi obd bağlantısı ile baktık. sadece o ikisi çalışmıyor ortadaki zaten motoru falan pahalı birşey mi?
Motorunda sıkıntı yoksa içerdeki kapakçıkların ya dişleri sıyırmıştır yada çatlamıştır o yüzden motor çalışsada yönlendirmiyor olabilir. Astra H kasada kronik sorun,camlardaki buharı almak için az eziyet çekmedim.
lowfamilia
18-06-2016, 17:19
Motorunda sıkıntı yoksa içerdeki kapakçıkların ya dişleri sıyırmıştır yada çatlamıştır o yüzden motor çalışsada yönlendirmiyor olabilir. Astra H kasada kronik sorun,camlardaki buharı almak için az eziyet çekmedim.
aracı klimacıya mı götüreyim bu sadece araç kliması montajı ve bakımı yapan yer var oraya? servise götürmek istemiyorum.
aracı klimacıya mı götüreyim bu sadece araç kliması montajı ve bakımı yapan yer var oraya? servise götürmek istemiyorum.
İyi bir vw ustası çözer diye düşünüyorum klimacı ikinci tercih olsun bence
Eğer el işçiliğiniz iyi ise torpidoyu ve teybi sökün çıkmış soket veya tıkanmış birşey varsa gözükcektir
Sağdakinden çok çok az dudakla yaklaşınca hissedilecek kadarda olsa veriyosa arkada kapakçıkların çevirdiği iki tane dişli var onlar atmıştır,sıyırmıştır tamirinden ziyade yurt dışından almaya çalışın derim tekrarlıyor