PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa Romeo Giulietta Test Sürüşü / italyan Tasarımı

asit
20-06-2016, 08:33
https://www.youtube.com/watch?v=VamYPOOb6nE

Herkese Merhaba Arkadaşlar , Foruma da üye olan arkadaşım Berkay ile Alfa Romeo Giulietta inceledik ,

Konu ettimiz konular özet geçersem Motor , Kronik sorunlar , bu motorun modifiye ne kadar açık olduğu ve yakıt durumu ...

Forumumuza üye olan Özdemir arkadaşımızdan da bahsetik kendisi bu motor ile epey ulaşıp çok güzel verilere ulaşmıştı.

Umarım hoşunuza gider , beğendiyseniz videoyu yenilerini kaçırmamak için abonne olmanızı tavsiye ederim :)

AliGizda
20-06-2016, 11:36
Bende düğünden sonra almayı düşünüyodum gerçekten güzel bir çekim olmuş. Güzel bilgiler içeriyor.

Bi 307 değil ama yinede güzel olmuş :D

Jön Türk
20-06-2016, 12:10
1.4 TB 170 + prins lpg + otomatik :) Ben çok memnundum herkese de tavsiye ederim.

aykutsafakyaman
20-06-2016, 12:10
Ulan Berkay illa bi apaçilik yapıcaksın videonun sonundaki hareketler nedir hahahahaha :) Çekim güzel olmuş elinize sağlık :)

Seven7
20-06-2016, 12:48
Elinize sağlık. Güzel olmuş.

Fakat ben yine aynı eleştiriyi yapacağım izninizle. 15 dakikalık videoda bırakın arabanın detaylarını, arabanın arkasını göremedik. Araçların çekimlerini biraz daha arttırmalısınız. Siz yine konuşun, konuşmalar gayet akıcı onda problem yok ama sizi görmeden de dinleyebiliriz. :)

Umarım yanlış anlaşılmamıştır, her geçen video bir öncekine göre daha iyi oluyor. Başarılar.

BARR
20-06-2016, 13:47
Berkay olmasa güzel video olurmuş. Menemen dolmuşçusu seni :D

HG6161
20-06-2016, 15:12
Güzel bir çekim olmuş tebrik ederim, kullanan arkadaşımız giu hakkında gayet bilgili sevindirdi.

Ti jantları nokta atışı olmuş bir Alfistinin elinin değdiği belli ama keşke biraz gösterseydiniz detaya inseydiniz..

ozoozo
20-06-2016, 17:26
Ellerinize,emeklerinize sağlık gayet güzel olmuş.

Berkay selamını aldım kardeşim :) adamsın.

Videosu çekilen giu ile model yıllarımız farklı sadece , motor vs aynı :) 2011 modellere nazaran diğer modeller de bahsedilen kronik sorunlar biraz daha az , yani yıllar geçtikce üstüne koyarak geliyor Alfa :) Berkayın bahsettiği ve kendi arabasında yaşadığı sorunlara mesela ben tanık olmadım , 2013 model aracım. Kronik ses sorunu olsun , vites topuzu , ön saklama kabı vs. Yeni Model giu larda yalıtım olarakta baya bir iyileştirme yapıldığını duydum.

Motor bildiğimiz multijet kendi aracımda gtb2256 turbo , bmc cda hava kit , apexi 8 lt cooler , 70" downpipe ve 70 lik düz boru ile geliyor , aem v2 water-meth kit ve racewerks yazılım mevcut. Aracın bütün işlemleri Race Werks te yapıldı , gayet sorunsuz keyifli bir jülidemiz var.

Berkay'ın tavsiyesine uyup son a bir tane free flow susturucu ile son noktayı koymayı planlıyorum. Bilgi almak isteyen arkadaş olursa bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olurum.

tunerviper
20-06-2016, 17:35
Ellerinize,emeklerinize sağlık gayet güzel olmuş.

Berkay selamını aldım kardeşim :) adamsın.

Videosu çekilen giu ile model yıllarımız farklı sadece , motor vs aynı :) 2011 modellere nazaran diğer modeller de bahsedilen kronik sorunlar biraz daha az , yani yıllar geçtikce üstüne koyarak geliyor Alfa :) Berkayın bahsettiği ve kendi arabasında yaşadığı sorunlara mesela ben tanık olmadım , 2013 model aracım. Kronik ses sorunu olsun , vites topuzu , ön saklama kabı vs. Yeni Model giu larda yalıtım olarakta baya bir iyileştirme yapıldığını duydum.

Motor bildiğimiz multijet kendi aracımda gtb2256 turbo , bmc cda hava kit , apexi 8 lt cooler , 70" downpipe ve 70 lik düz boru ile geliyor , aem v2 water-meth kit ve racewerks yazılım mevcut. Aracın bütün işlemleri Race Werks te yapıldı , gayet sorunsuz keyifli bir jülidemiz var.

Berkay'ın tavsiyesine uyup son a bir tane free flow susturucu ile son noktayı koymayı planlıyorum. Bilgi almak isteyen arkadaş olursa bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olurum.

Susturucuya gerek yok kardeşim. Düz boru devam :)

RSX
20-06-2016, 17:53
Elinize sağlık. Güzel olmuş.

Fakat ben yine aynı eleştiriyi yapacağım izninizle. 15 dakikalık videoda bırakın arabanın detaylarını, arabanın arkasını göremedik. Araçların çekimlerini biraz daha arttırmalısınız. Siz yine konuşun, konuşmalar gayet akıcı onda problem yok ama sizi görmeden de dinleyebiliriz. :)

Umarım yanlış anlaşılmamıştır, her geçen video bir öncekine göre daha iyi oluyor. Başarılar.

+1 Arabanın hiç detayı yoktu

Maşallah berkay arabayı tasarlayan mühendis gibi akıcı seri konuştu sıkıcı değildi elinize sağlık :)

ozoozo
20-06-2016, 17:57
Susturucuya gerek yok kardeşim. Düz boru devam :)

Altlar biraz can sıkıyor abi ;) , geçen muayene girdim haliyle kat ve 1 tane susturucu taktık toparladı gibi hissettim ondan boş bir tüp koysam mı diyorum.

rain man
20-06-2016, 18:16
Kronik alfa romeo antipatisini bir kenara atabilecek bir araba hem giu hem mito. Gerçekten çok daha sorunsuz daha kullanışlı ve daha keyifliler. Özdemirin aek'sına diyecek söz yok zaten, canlı kanlı görmüş şahit olmuş birisi olarak diyebilirim ki şu setup ve yazılımla benzerinin bırakın klasik tr'de tek söylemini dünyada sayılı olduğunu idda edebilirim.

Kısmet olursa modelin qv seçeneği görülmeye ve yaşamaya değer.

Mehmetmert
20-06-2016, 19:56
Test guzel olmus :)
Ayagi gazdan cekince arabanin cutoff yapmamasi ilginc geldi bana

burakgunay
20-06-2016, 21:04
japoncu adama alfa ilanı baktırdı arabaya maşallah...

MK8800
20-06-2016, 21:09
Viral gözlük reklamını görenler fav

Erdem K.
21-06-2016, 11:59
Şoför başkası olsaymış muhabbet daha çekilebilir olabilirdi :p

Şaka bir yana, bu videodu da beğendim :)

asit
03-07-2016, 01:29
Şoför başkası olsaymış muhabbet daha çekilebilir olabilirdi :p

Şaka bir yana, bu videodu da beğendim :)

Teşekkür ederim :))

Sırada ne var diye soranlar için 307 Cc ve z4 2.8 2013 model

Mr.Bilal
03-07-2016, 01:34
Teşekkür ederim :))

Sırada ne var diye soranlar için 307 Cc ve z4 2.8 2013 model

Z4 bol yanlamalı olsa gerek ��

asit
04-07-2016, 22:35
Z4 bol yanlamalı olsa gerek ��

Yanlama koymadım fakat bol gazlama ve çeşmede çekimi gerçekleştirdik çekimsel olarak da epey kaliteli oldu