Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Soft99 New Fabric Seat Cleaner 400 ( Koltuk/Döşeme Temizleyicisi) İncelemesi

imprezaWRC
20-06-2016, 13:26
http://www.spoliraj.si/483-tm_thickbox_default/soft99-new-fabric-seat-cleaner-400-ml.jpg

Japon ürünleri sevdiğimden Soft99 ürünlerine karşı ayrı bir sempatim var bu nedenle de imkan buldukça sıradan ürünleri alıp deniyorum. Sıra kumaş koltuk/döşeme temizleyicisine geldi, bu ürünü 13 yıldır koltukları sadece süpürülmüş olan otomobilde denedim. Lekeler su lekesimiydi bizim veledin dedesinin arabasına bıraktığı izlermiydi neydi bilmiyorum ama lekeleri uğraştırmadan çıkardı ve geriye de kusmadı ve iz bırakmadı. (bazı ürünlerde temizlik sonra temizlediğiniz alan ile temizlenmeyen alan arasında ince bir çizgi kalıyor, bu üründe onu gözlemlemedim.)

Ürünün yanında diş fırçasından biraz daha büyük ama yumuşak kıllı bir fırça geliyor ben o fırçayı çok ağır kirlerde denedim. (Duster ayak dayama yerinde denemiştim iş görmüştü.) Ancak kayınpederin otomobilinde o fırçayı kullanmadım bez ile giriştim ve sonuç beni mutlu etti. Kuruma imkanı olmadığı için şimdilik ufak bir alanda denedim sonrasında tüm koltuklarda deneyeceğim :)

P.S: Bunda da bir 400 ibaresi var halen o 400 neyi ifade ediyor öğrenemedim :(

Video
https://www.youtube.com/watch?v=KUlBLv5wiwc

https://www.youtube.com/watch?v=KUlBLv5wiwc

mmustu
20-06-2016, 13:35
Benim golfün koltuklar kahverengi ve geçen yazdan kalma çok leke vardı her yerinde. Bauhaustan Sonax ın yeşil teneke kutuda bir ürününü aldım aynı bu şekilde bezle silerek tertemiz yaptı. Bu da güzelmiş.

imprezaWRC
20-06-2016, 13:39
Benim golfün koltuklar kahverengi ve geçen yazdan kalma çok leke vardı her yerinde. Bauhaustan Sonax ın yeşil teneke kutuda bir ürününü aldım aynı bu şekilde bezle silerek tertemiz yaptı. Bu da güzelmiş.
O senin kullandığın ürünün köpük yapan modelinden bende aldım ama halen kullanmaya fırsatım olmadı. Kısmet bir ara kullanırım artık :)

kurtbil
20-06-2016, 14:02
O senin kullandığın ürünün köpük yapan modelinden bende aldım ama halen kullanmaya fırsatım olmadı. Kısmet bir ara kullanırım artık :)

Ben de aynı üründen aldım, henüz kullanmadım. O zaman onun testini de bekleyelim :D Bu ürünü nereden temin edebiliriz peki ?

FaBeRgE
20-06-2016, 14:04
Hakan bey :) Poliüretan köpüğü çıkarabilen bir ürün var mıdır acaba ?

imprezaWRC
20-06-2016, 14:15
Hakan bey :) Poliüretan köpüğü çıkarabilen bir ürün var mıdır acaba ?
İllaki vardır ama hangi ürün çıkarır bilemiyorum.

imprezaWRC
20-06-2016, 14:17
Ben de aynı üründen aldım, henüz kullanmadım. O zaman onun testini de bekleyelim :D Bu ürünü nereden temin edebiliriz peki ?

Soft99 New Fabric Seat & Mat Cleaner - Koltuk Temizleyici 400ml : Detaylı İç Temizlik Ürünleri : : www.boyassi.com (http://www.boyassi.com/urun/soft99-new-fabric-seat---mat-cleaner---koltuk-temizleyici-400ml_2127.aspx?CatId=247)

iztuzu
22-06-2016, 11:14
Soft99 çoğu ürününde yanında uygulama aparatı (sünger-fırça...) veriyor. Takdir etmemek elde değil.

BARR
22-06-2016, 11:18
Hakan baba Meg Quick Out gibi bir temizleyici ile farklı bir yerde karşılaştırma yapsan daha güzel olur bence.

iztuzu
23-06-2016, 20:14
Sizin yönlendirmenize güvenerek bir adet aldım. Hatta 2 tane alacaktım ama Boyassi sepete iki taneye izin vermedi. Hatta ben son ürünü mü aldım diye düşünürken (ürünümü kargolamışlar), az önce baktım Boyassi'de hala "sınırlı sayıda stok" gözüküyor ve birden fazla alıma izin vermiyor.

Benim koltuklar deniz suyundan ötürü yer yer tuz lekeleriyle kaplı ama benim asıl amacım arabanın tavanını nazikçe temizlemek. Bu ürün tavan için uygun mudur? Elimde Sonax'ın yeşil tüpü var, laciverdi daha etkiliymiş, onu da alabilirim. Kaynananın yanına köye gidince koltukları ve tavanı önce spot testle temizleyip sonuç olumlu çıkarsa önce temizle sonra saç kurutma makinesiyle kurut ki kusma yapmasın, planı ile detailing yapacağım bu alanlara.

Bir de hoca paspas altı halılar için 3D Orange ile girişeceğim, zaten çok kirli değil. Soft99'un fırçası bu iş için uygun olur mu, yoksa 3D'nin güzel bir halı fırçası var, onu almayı düşünüyorum.