Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon mk3 1.6 tdi Vs leon mk2 1.4 tsi 125
Mk3 de yazilim +dp 3 kisi
Mk2 de yazilim +hybrid turbo + egzoz tek kisi basinc kaciyordu
Specleri yanlis bilebilirim duzeltme yaparim
2 vites 50 55 gibi hizlarda basilmistir.
https://youtu.be/gafIfWfR0HU
Mr.Bilal
20-06-2016, 23:10
mk3 fark iyice fark olsun diye 2-3 adam daha alsaymış :) sadece sürücüler ile deneme daha güzel olur gibi
Teke tekte çok şey değişir :)
i-vtec07
21-06-2016, 10:32
Teke tek olsa aynı giderdiniz muhtemelen :)
rol birden yolda akla gelmiş gibi denenmiş, neden ağırlık eşitlenmediyse :)
1.6TDI Golf 6 Ecufast Manuel - 1.4 122hp DSG Golf 6 Pschiptuning ile denemiştim ben kafa kafaya gidiyorduk.
Tam gidecegimiz zaman denedik ondan uc kisi denedim ve mk2 de hybrid turbo da var ayni speclerde daha guzel oluyor aracini yeni yaptirmistirmisti nasil gidebilir diye merak ediyorduk gayette guzel olmus bence
iki arabanında yürürü güzel maşallah, sinan beyin toyota kornasının maşallahı var :D
Turbo hybridleyince guzel olmus baya denedigimizde basinc kaciriyormus denedikten sonra farkedilmis.
Keşke 2-2 deneseydiniz diyeceğim ama bence yine mk2 önde olacaktır.
Keşke 2-2 deneseydiniz diyeceğim ama bence yine mk2 önde olacaktır.
Evet ama bu sefer belki ucuncu vitesjn basinda olmasada sonlarina dogru ayrilmaya basliyacakti :)
1.6TDI Golf 6 Ecufast Manuel - 1.4 122hp DSG Golf 6 Pschiptuning ile denemiştim ben kafa kafaya gidiyorduk.
Yazılımlı tsi ile yazılımlı tdi aynı mı yürüyor yanlış mı anladım ?
Zira yazılımsız tsi yazılımlı tdi ı geçiyor.. Çok iddalı oldu geçiyor demek ama ben bir kere deneyip geçmiştim.
:) Basinc basmiyodur da kacirdigini pek sanmiyorum
Yazılımlı tsi ile yazılımlı tdi aynı mı yürüyor yanlış mı anladım ?
Zira yazılımsız tsi yazılımlı tdi ı geçiyor.. Çok iddalı oldu geçiyor demek ama ben bir kere deneyip geçmiştim.
Valla benim denediklerimde dediğim gibi oluyordu :) Her yazılımın ayarı farklı olduğu için sizde de durum farklı olabilir normaldir yani :)
benim şuan ki speclerimle yazılımlı tsi ile denememizle net boy oluyordu kasa değişikliğinden biraz fark ediyor:)
Gunceli olsun diyelim 50 -200 hizlandim log almistim oglen sicagiyla 74 54 derece arasi gidiyor geliyor
https://youtu.be/a75_e5l71lM