PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Obd 2 ile hız sabitmele

UberJager
21-06-2016, 09:33
Merhaba
Aracıma bluethoot obd 2 chazı ile Hız sabitleme yapmak mümkünmü. Aracımın avrupa donanımlarında hız sabitleme sistemi var. Bunun için avrupa model dreksiyonda düğmeleri var. Ben obd 2 cihazı ve çep telefonu ile bu modları aktif edip kullanabilirmiyim.. ?

onur_si
21-06-2016, 09:35
Merhaba
Aracıma bluethoot obd 2 chazı ile Hız sabitleme yapmak mümkünmü. Aracımın avrupa donanımlarında hız sabitleme sistemi var. Bunun için avrupa model dreksiyonda düğmeleri var. Ben obd 2 cihazı ve çep telefonu ile bu modları aktif edip kullanabilirmiyim.. ?

çok emin değilim ama hız sabitleme donanımı olmadan bunu elektronik olarak yapamazsınız. aracınıza uygun hız sabitleyici aparat(düğmeler, kablo bağlantıları, vs.) bağlatmanız lazım.

Ome_RS
21-06-2016, 10:52
Benim aracımda (Punto Emotion) cc altyapısı herşeyi hazır. Sadece kol takarak yada küçük bir tuşlu modul takarak bunu yazılımdan aktif hale getirebiliyorsunuz. yani 100 tl ye CC aktif hale geliyor. Sizin aracın tesisat yapısını bilmediğim için birşey diyemiyorum. Ama tesisatı varsa yazılımla neden çözülemesin. Sadece yazılımlık birşeyse ama firma onu aktif hale getirir öyle satardı. Büyük bir özellik çünkü.
Fiat neden yapmamış bir mantığa sığdıramadım.

basgan
21-06-2016, 16:43
aracınız resimdeki ise yani hyundai i10 ise alt yapı var mı bakmak lazım. varsa direksiyon değişimi yeterli olur..