Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Detailing işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

ozan gülle
23-06-2016, 12:44
Beyler bir arkadaşın tavsiyesiyle pasta cila seramik kaplama işleri yapan birisiyle tanıştım kendisinin yıkaması var tamda araca pasta boya koruma yaptıracaktim bana pasta cila seramik kaplamayı 400 tl gibi bi rakama yapabileceğini söyledi. Tabi fiyat cazip gelince düşünmeye başladım çünkü genelde duyuduğumuz rakamların yarısı bunu tanıdık olduğu için bu rakama yapacağını fiyat seni aldatmasın normalde 1000 lira gibi rakamlara yapıyoruz fakat daha öncede astra forumunda bi tanıdığı sayesinde böyle bi fiyat çıkartığın iyide müşteri topladığnı söyledi.Kullandığı seramik kaplamayı gösterdi markası Carwax C9 ceramic coating yazıyordu. Arabayı sabah bırakırsam ertesi gün sabah yada öğlene doğru alacağımı söyledi yapacağı işlemler ise cizikler için pasta sonrasında haer gidirici sonrasındada seramik kaplama sizce nasıl? Birde sonaxın nano hybrid boya koruması nasıldır bilgi verebilirmisiniz başka bi arkadaştanda sonax nano hybrıd boya temizleme- çizik giderme ve parlatma için aynı fiyatı almıştım aklım karıştı açıkcası

[RaCeR]
23-06-2016, 12:48
400tlye malzeme ve işçilik dahil seramik kaplamadan pek birşey beklememek lazım

ozan gülle
23-06-2016, 14:38
;8139645']400tlye malzeme ve işçilik dahil seramik kaplamadan pek birşey beklememek lazım

Banada öyle geldi malzemeler ne kadar tutuyor ki acaba?

[RaCeR]
23-06-2016, 15:13
kaliteli olsa malzemesi zaten o kadar tutar o yüzden bence çok güvenme

Ae86
23-06-2016, 15:31
İzmirdeysen yanıma uğra seramik uygulaması yaptıgım müşteri yada kendi araçlarıma bakarsın hemde ürünleri inceler ona göre karar verirsin.05309411787

douu
23-06-2016, 20:08
Carwax c9 tek başına o paralar:) düzgün bi işçilik beklememek lazım o paralara

ozan gülle
23-06-2016, 20:17
Carwax c9 tek başına o paralar:) düzgün bi işçilik beklememek lazım o paralara

İste bilmeyince sizin gibi bilen arkadaşlara danismak lazim cem abiylede konustum iyice anlatti sagolsun

ruudvan
24-06-2016, 00:57
abartmayın.
c9 250 lira.adam 1 şişe ile tek araba yapacakken 2 araba yapıyordur.
pastası zamazıngosuda min . kullansa 300 lira masrafı olur.100 lirada kazanayım diyodur ama tabiki çizik alma performansı nedir bilmem ama seramik kaplamanın vadedeceği ömürün yarısı olacagı kesın.
o paralara yapılır tercıh meselesidir.

SpeedOfSound
26-06-2016, 18:10
Normal bir pasta-cila uygulaması 150'den başlayıp müşteri talebine göre,kullandıkları malzemeye göre, uyguladıkları işçiliği göre fiyat değişkenlik gösterir. iyi işçilik + kaliteli malzeme meguiars, 3m vb. Güzel paralara yapılır. Seramik kaplama malzeme markasına göre fiyatı değişkenlik gösteriyor. Seramik kaplamayı uygulanacak yüzeyi hazır hale getirmek başlı başına bir gün sürüyor ortalama..Sonuçta çiziklerin olabildiğince giderilmesi gerekiyor,bunun.içinde kaç.kat pasta atılır siz hesaplayın.son olarak da seramik kaplama ürününü araca uygulamak 2-3 saat kadar vakit alıyor ortalama. Diyeceğim seramik i araca uygulamak değil, seramik uygulanacak yüzeyi oluşturmak önemli olan. .Benim tavsiyem bu işle profesyonel olarak uğraşan kişilere bu işlemi yaptırın.