Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç tavsiyesi
Öncelik ile herkese selamlar :heyoo: 50 bin Tl ye sorunsuz , yakışıklı , piyasası hızlı araba arıyorum. :) piyasasının hızlı olması çok önemli çünkü en fazla 6 ay kadar kullanılacak. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :)
cagalazade
25-06-2016, 11:18
piyasası hızlı denilince aklıma ilk gelen senelerden beri hep golf oluyor :)
Cupra 1.4 TSI, Polo GTI, Rocco
Pekte hızlı sayılmaz bu arabaların piyasası.Çoğu arkadaşım 2-3ayda anca sattı.
50 bin tl ye sorunsuz :D
Litre litre yağ yakan turbo sorunu olan dsg si patlayan arabaları sorunsuz diye önermek???
Golf ya da Leon olabilir tavsiyeler için teşekkürler :)
İkinci el önemli ise civicten başkası yalan
İkinci el önemli ise civicten başkası yalan
Çok haklısınız fd6 kafamı çok kurcalıyor temizi donanımlısı az km lisi mevcut.
Litre litre yağ yakan turbo sorunu olan dsg si patlayan arabaları sorunsuz diye önermek???
50 bin tl ye sorunsuz :D
Arkadaş 6 ay kullanacağım dediği için önerim o şekilde oldu. Uzun vadeli olsa ilk sıradan önermezdim. Epey eleştiri gelmiş;) Hızdan ziyade bakım masrafsızlığı ve hızlı satılabilirlik kriterlerine ağırlık vermişsiniz. Leon ve Golf'ler de sorunsuz araçlar sanırsam:beuj: Alacak arkadaşa ağız tadıyla gazlamalar...
ohoooo sen pimi çekmişsin burası karışır :D
irfanyalınay
26-06-2016, 17:34
Öncelik ile herkese selamlar :heyoo: 50 bin Tl ye sorunsuz , yakışıklı , piyasası hızlı araba arıyorum. :) piyasasının hızlı olması çok önemli çünkü en fazla 6 ay kadar kullanılacak. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :)
kardeşim tarif ettiğin araba fd6 civic ..
optimus_prime
26-06-2016, 17:41
polo tsi dsg ler mantıklı o fiyata
Tavsiyeler için herkese teşekkür ederim. Fd6 çok mantıklı geliyor.