Orijinalini görmek için tıklayınız : Marmara Bölg.-Trakya Bölg. Tatil yeri önerisi
MertSerhanÖ.
26-06-2016, 22:49
Merhabalar,bayramda kız arkadaşımla gidebileceğim,küçük kasaba havasında,apaçisi vs olmayan tatil yeri arıyorum.Tavsiye edebileceğiniz yerler varmıdır?
prodorian
26-06-2016, 22:57
Gökçe ada tam senlik
dasemert
26-06-2016, 23:21
Kıyıköy/Kırklareli
Gökçeada ya da Kilitbahir tarafları
Thracian
27-06-2016, 01:26
Silivri - Gümüşyakada, Denize sıfır Sayeban Resort isimli bir tesisin müdürlüğünü yapıyorum. Tesisi bu hafta açıyoruz. PM den mesaj atarsan telefon numaranı. Tesisin güncel fotoğraflarını ve fiyatlarını atarım. Şuan onlne sitelerde eski fotoğrafları var. Fiyatta yardımcı olurum.
okanackgz
27-06-2016, 01:35
kesinlikle gökçe ada sessiz sakin ,adanın kendine has mis kokusu tavsiye ederim
Bence Kumburgaz, akşamları gece pazarına gidersiniz, oradan lunaparka. Akşamları saat 7 gibi siteler arası kumda maçlara katılırsın, sabahları erken denize inersin ki tertemiz suyun tadını çıkarasın. Akşam üzeride atari salonuna gider Tekken oynarsın. Sanırım çocukluğumu çok özledim :(
Bayramda bozcada yı önermeyin bırak kalıcak yeri ekmek bulamazsınız. Tüm istanbul oraya kacıyor ha keza gökçeada büyük olduğundan daha sessiz olur ama yinede bayramda gidilmez ikisine de yaşadığım ilçe lapsekiyi tavsiye ederim otel fiyatları uygundur şehir ucuzdur denizi plajı güzel istanbuldan basarsan 3 saat feribot yolculuğu dahil ama küçük yer bar club beklemeyin tam kafa dinleme yeri kimse karışmaz gelicek arkadaşlara elimden geldiğince yardım da ederim
Emre Akçay
27-06-2016, 08:29
Çok çok sakin dersen Keşan/Yayla, biraz hareketli dersen Enez, daha hareketli dersen Erikli.
emresener
27-06-2016, 08:36
Kıyıköy - Çilingoz
Yolları gaet güzel olmuş. Kalacak yer kıyıkö yapıp deniz için Çilingoz abiat parkı yapabilirsiniz. yanınızda nevale bulundurmanız gerekir. keza market biraz pahalı.
AliGizda
27-06-2016, 08:41
Bu konu iyi olmuş, bayramda bende günübirlik gidip geleceğim, ya da 1 gece konaklayacağım yer arıyordum ilaç gibi oldu. Takip.
Çok çok sakin dersen Keşan/Yayla, biraz hareketli dersen Enez, daha hareketli dersen Erikli.
Bence de bu bölgeye giderseniz memnun kalırsınız denizi havası çok güzeldir..
Bayramda bozcada yı önermeyin bırak kalıcak yeri ekmek bulamazsınız. Tüm istanbul oraya kacıyor ha keza gökçeada büyük olduğundan daha sessiz olur ama yinede bayramda gidilmez ikisine de yaşadığım ilçe lapsekiyi tavsiye ederim otel fiyatları uygundur şehir ucuzdur denizi plajı güzel istanbuldan basarsan 3 saat feribot yolculuğu dahil ama küçük yer bar club beklemeyin tam kafa dinleme yeri kimse karışmaz gelicek arkadaşlara elimden geldiğince yardım da ederim
bende cardaklıyım :)
kelalper
28-06-2016, 08:43
Su marmarada denize girme yeri olarak kumburgaz falan diolar ya guluorum. Birak istanbulu marmaranin genelinde denize girmek bence tehlikeli hele acik yara vs varsa aman. Istanbulda adalara gidiolar teknelerle. Denize atlmamla cikmamin arasi 1 dakika. Oyle bi koku yok arkadar. 2 sene oncede cok yakin arkadasim marmara ereglisine cagirdi yazliga. Cok temiz valla diye. Orasida ayni sekilde kokuyor. Erdek deniz anasi kayniyor. Gidin saroz a bence. Marmara bolgesinde ama denizi ege en azindan
AliGizda
28-06-2016, 09:04
Su marmarada denize girme yeri olarak kumburgaz falan diolar ya guluorum. Birak istanbulu marmaranin genelinde denize girmek bence tehlikeli hele acik yara vs varsa aman. Istanbulda adalara gidiolar teknelerle. Denize atlmamla cikmamin arasi 1 dakika. Oyle bi koku yok arkadar. 2 sene oncede cok yakin arkadasim marmara ereglisine cagirdi yazliga. Cok temiz valla diye. Orasida ayni sekilde kokuyor. Erdek deniz anasi kayniyor. Gidin saroz a bence. Marmara bolgesinde ama denizi ege en azindan
Abi iyi güzelde bayramda Saroz kalabalık olmazmı?
Marmarada denize girmelik yer arıyorsan saros derim kesinlikle kanka. Gökçeada bozcada'yı bayramda bütün istanbul dolduracak. Adım atmaya yer bulamazsın bence.
resmen aynı konuyu açacaktım, sadece marmarada , (bayramda birdaa asla feribotla çanakkaladen geçmem ) , bungalow tarzı konaklaması olan ağaçlık,ormalık arazi gören deniz olmasada ufak havuzlu mekanlar arıyorum, ağva inanılmaz yoğun o dönemlerde, gizli saklı bilinmemiş bir önei çıkarmı diye bekliyorum,
bu arada geçen ay yalıköye gittim tek bir hotel var küçük bir yer podmas diye, ortam çok samimi idi 2-3 günlük kafa dinlemelik bir yer, denize bakan odalar çok güzeldi, içerisi ahşap falan, dinlendiriyor. salaş küçük bir işletme.
kelalper
28-06-2016, 14:05
Abi iyi güzelde bayramda Saroz kalabalık olmazmı?
bayram vs önemli değil ki istanbula yakın bütün yerler bayramda kalabalık olacak. Ben bayramda trafik rezilliğini çekmemek için Assos a yazlığa gitmiyorum. Haa şu da var yaz sezonu ile Cuma akşamından itibaren trafik bütün iki yöne doğruda kilit oluyor. Eskihisar topçularda izmir körfez geçişi de gelibolu lapseki motor ve feribotta eceabat çanakkale vapuru da kilitbahir motorda full çekiyor. Tayakadın yolundan kuzeyden kaçıyodum trafiğe girmeden 1 saatte kınalıdan çıkıyodum o yoluda kapadılar. Bu cuma bildiğin katliam olur. Kazadan dolayı değil kavgalar yüzünden insanlar ölecek büyük ihtimalle.
driver_can
01-07-2016, 14:28
Bende yeni konu açmak yerine burdan sormak istedim.Bayramın 2.günü kız arkadaşımla gezip keyif alabileceğimiz İstanbul'a yakın bir yer bakıyorum.Günübirlik gidilip dönülecek.Sapanca maşukiye ye gittik ilgimizi çeken çok bişey olmadı açıkcası.İstanbulda ne kadar saray müze varsa gezmişizdir.Şile ağva saklıgöl vs.gidilip görüldü:)Aslında bizim evlilik zamanı geleli bayağ olmuş gidilecek yer kalmadı:)Bursa nasıldır orayı düşünüyoruz bikaç senedir ama fırsat olmadı.Hazır bu osmangazi köprüsüde açılmışken süreyi kısaltmada işimize yarar sanırım.Gezilip görülecek yerleri vardır mutlaka.İlk aklıma gelen tofaş müzesi vs.?
Bende yeni konu açmak yerine burdan sormak istedim.Bayramın 2.günü kız arkadaşımla gezip keyif alabileceğimiz İstanbul'a yakın bir yer bakıyorum.Günübirlik gidilip dönülecek.Sapanca maşukiye ye gittik ilgimizi çeken çok bişey olmadı açıkcası.İstanbulda ne kadar saray müze varsa gezmişizdir.Şile ağva saklıgöl vs.gidilip görüldü:)Aslında bizim evlilik zamanı geleli bayağ olmuş gidilecek yer kalmadı:)Bursa nasıldır orayı düşünüyoruz bikaç senedir ama fırsat olmadı.Hazır bu osmangazi köprüsüde açılmışken süreyi kısaltmada işimize yarar sanırım.Gezilip görülecek yerleri vardır mutlaka.İlk aklıma gelen tofaş müzesi vs.?
Siz İst çevresinde gezip görülecek yer bırakmamışsınız :)
driver_can
01-07-2016, 16:15
Siz İst çevresinde gezip görülecek yer bırakmamışsınız :)
biraz öle oldu evet:)