Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yan sanayi stop farları.....

bomonti
27-06-2016, 02:55
Arkadaşlar geçenlerde sağ dış stop farım kırıldı oem 0 biraz pahalı, ilginçtir çıkma 0 dan pahalı :) :) Yan sanayi (Tayvan) üretimi ürünü alsam en kötü ihtimalle ne zaman sararma solma yapar veya yapar mı ? Satıcı sararma solma gibi bir şikayet almadığını idda etsede oem den bir farkı olucak illaki..

Bir de zamanla ledler sönerse ampul değişimiyle problemi çözebilir miyim sizce?

Volkswagen Passat B7 Ledli Di (http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/volkswagen-passat-b7-ledli-dis-stop-sag-228410735)

Oem fiyatı da 440 TL.

bomonti
27-06-2016, 14:44
Arkadaşlar en acilinden cvp alabilir miyim? Şuanda alacağım çünkü

turkerrr
27-06-2016, 15:16
ben oem alırdım kesinlikle

Diyadin
27-06-2016, 15:17
Hepsi yan sanayi olsa al derdim ama tek parça değişecek diğerleri ile renk ve ışık farkı olabilir.

melihyilmaz
27-06-2016, 16:15
gitti gidiyorda iade hakkın var.

Ürünü sipariş et geldiği günü tak hem ışıkta hemde gece kontrol et eğer fark yoksa tak gitsin.
Fark varsa iade et paranı geri al. Hem aklında sorularda kalkmıs olur.
Sonuçta kullanılmıs araba sıfır alacagın stoplada fark olacak unutma.

onurc
27-06-2016, 16:17
Sakın sakın yan sanayi ürün alma.Far stop sinyal vs.Geçenlerde küçük çamurluk sinyali sadece yan sanayi stokta olduğu için mecbur almak zorunda kaldım.Tiksiniyorum şu an resmen.20 lira verdim ama 1 lira bile etmez.

altugkocer
27-06-2016, 16:18
Satıcıya dikkat, daha hiç ürün satmamış gibi geldi bana

fthdrn
27-06-2016, 16:20
Aracın fiyatı ile stop lambasının fiyatını orantıladığımda oem ürünü almanız hem ileride aracı satarken içinize sine sine satarsınız hemde görünüş olarak daha memnun kalırsınız.

levent
27-06-2016, 16:25
Valla öyle biri 1000 TL diğeri 250 TL olsa derim yan sanayi al diye de, uçuk bir fiyat farkı yokken OEM almak daha mantıklı geliyor bana.

İzzet Göçmen
27-06-2016, 19:57
Oem kesinlikle Yan stop oturmama ufacık bi acıklık yapsa gözünüz oraya takılır acımayın

bomonti
28-06-2016, 01:25
Ürünü 200 liraya aldım. Dediğiniz gibi parça yerine cuk diye oturmadı biraz biçimsiz duruyor, hadi ona eyvallah.. Yan sanayi olanı sönük değil ama biraz flu yanıyor gibi.. Yani o flu ışığı sadece ben farkedebiliyorum :) Arkadaşlarım çok taktığım için bana öyle geldiğini söylese de bence bir terslik var.

Ürünü yarın iade edebilirim sorunsuz şekilde. Ancak Oem parça alırsam da karşı tarafın trafik sigortasından yaptırmak zorunda kalacağım ( doğuş otomotiv ) servis + işçilik fiyatları *****.. Durduk yere 600-700 lira hasar kaydı çıkacak.. Sizce değer mi arkadaşlar ? Bir fikir verin aklıma takıldı canım sıkılıyor.

Dragger
28-06-2016, 01:36
Bence direk iade et.

Stoptan ne olacak yahu, kayıt çıksa nolur çıkmasa nolur? Taktır gitsin orjinalini mis gibi.

fthdrn
28-06-2016, 01:42
Abi bizim milletimiz gercekten tuhaf. Trameri olmasın ama yan sanayi mal takılsın :) 80 bin liralik arabaya binim ama 500 lira verip stop takmiyim :) yanlis anlamayin bunu sizin sahsiniza yazmiyorum genel olarak bu kafa yapisi mevcut. Şahinim varken yan sanayi tampon mu slx tampon mu diye sormustu parcaci. Aralarinda neredeyse iki kati fiyat vardı. Olmusken iyisi olsun orjinal slx tamponu taktirdim. Ertesi aksami yanlarken yine kırdım :D sonra yan sanayi.

bomonti
28-06-2016, 02:33
Abi bizim milletimiz gercekten tuhaf. Trameri olmasın ama yan sanayi mal takılsın :) 80 bin liralik arabaya binim ama 500 lira verip stop takmiyim :) yanlis anlamayin bunu sizin sahsiniza yazmiyorum genel olarak bu kafa yapisi mevcut. Şahinim varken yan sanayi tampon mu slx tampon mu diye sormustu parcaci. Aralarinda neredeyse iki kati fiyat vardı. Olmusken iyisi olsun orjinal slx tamponu taktirdim. Ertesi aksami yanlarken yine kırdım :D sonra yan sanayi.

Yok, haklısın bana demiş olsanda haklısın. Ancak bana söz hakkı doğduğu için açıklama yapmakta isterim :) araç şahsıma ait olmadığı için ( ailemin arabası yani ) dolayısıyla 200 yerine 500 verip alacak durumum olmadığından ötürü olaylar böyle cereyan etti. Yoksa kötü mal alacak kadar zengin değilim felsefesinde olan bir insanım bende..

Ayrıca bana göre de aracın yetkili serviste kayıt altında onarılması doğru olanı.. Ancak kayıt kuyut bir şey olunca kıllanıyor insanlar, takla atmış muamelesi çekiyorlar..

Neyse arkadaşlar, herkes iade edip oem almamdan yana.. İkna oldum yarın işe koyuluyorum :)

Evrenoz
28-06-2016, 08:19
Yok, haklısın bana demiş olsanda haklısın. Ancak bana söz hakkı doğduğu için açıklama yapmakta isterim :) araç şahsıma ait olmadığı için ( ailemin arabası yani ) dolayısıyla 200 yerine 500 verip alacak durumum olmadığından ötürü olaylar böyle cereyan etti. Yoksa kötü mal alacak kadar zengin değilim felsefesinde olan bir insanım bende..

Ayrıca bana göre de aracın yetkili serviste kayıt altında onarılması doğru olanı.. Ancak kayıt kuyut bir şey olunca kıllanıyor insanlar, takla atmış muamelesi çekiyorlar..

Neyse arkadaşlar, herkes iade edip oem almamdan yana.. İkna oldum yarın işe koyuluyorum :)

Hasar kaydı dediğin gibi 600-700 TL çıkacak ise; kimse buna takla atmış muamelesi yapmaz / yapamaz.
Faturanı da saklarsın, satış esnasında açıklarsın 600 liranın sebebini. 3-5 de foto çekip çıktısını alıp faturaya iliştirirsin olur biter.

Orijinal alacak durumum yok diyorsun, çakmaya 200 lira veriyorsun. Madem durumun yok çakmaya da para verme sigortadan devam et temiz temiz..