Orijinalini görmek için tıklayınız : cadde
http://www.forumformal.com/cadde-dizisi-fragmani-izle-yeni-dizi-atv-t5685.html
konusu vardı ama bulamadım.yeni sezonda gösterimdeymiş.modlu arac sahiplerine allah simdidn kolaylık versin.
orhan_guney
22-11-2008, 23:40
Atv düşündü ama yasaklandı bu dızı bır gunde 8000 bındne fazla kısı atv şikayet etdı vede ıstemedıı o yuzden yalan oldu
her hlükarda polis kitliyo zaten.
DogukanB
22-11-2008, 23:47
Doldudizgin yıllar vardı birde. Konusu yavaş yavaş değişsede motor ve hız tutkusu olan bir genci anlatıyordu ve güzeldi. Oda kaldırıldı sanırım.
Ahmetfikri
22-11-2008, 23:50
doludizgin yıllar trtde sanırım reklamını görmüştüm
i
Doldudizgin yıllar vardı birde. Konusu yavaş yavaş değişsede motor ve hız tutkusu olan bir genci anlatıyordu ve güzeldi. Oda kaldırıldı sanırım.
kaldırılmadı trt1de yayınlanıyor ama konu artık araba motor değil at yarışıları oldu :)
Low-Rider
23-11-2008, 00:25
linki verilen sitede fragman 19haziran da koyulmuş
bende dizi yayınlanmıycak diye biliyorum
fasterhan
23-11-2008, 20:04
atv gelen yogun baskıya dayanamadı heralde yoksa cokdan yayına girmesi lazımdı...
connectfun
23-11-2008, 20:17
bizde dilek ve istekte bulunsak dilekce tarzı bir girişimle nasıl bir karsılık alırız ???
veya bir dosya hazırlasak ve yollasak cadde dizisinin niye yayınlanmadığını veya yayınlanacağı zmanı bize herhalde mantıklı bir sekilde acıklarlar
sizin fikriniz nedir bu konuda ??
ıstedıklerı kadar dızı ruhunu degıstırselerdee bızde bır sey degısmıyorr o yuzden devammm:)
herşeyi geçtim, fragmanda arada bir egzosda garip birşey beliriyor, sanırım alev efekti vermeye çalışmışlar..
yayına girmiyor bu dizi ...