Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw E60 M5 için balata önerisi
oguzhansari
28-06-2016, 10:04
Merhabalar,
Bmw E60 M5 aracım için balatalarımı değiştirmek istiyorum. Şuan üzerlerinde Textar ve hiç memnun değilim kendilerinden.
Ferodo ds serisini çok istiyordum fakat firma yetkilileri ile yaptığım görüşmelerde sadece E60 m5 için üretmediklerini öğrenince biraz yıkıldım açıkcası.
Bu sebepten dolayı Ebc yellow stuff a yönelmiş durumdayım. Daha önce kullanmadım, iyi olduğu yorumları okudum.
Nedir ne değildir ? Doğru bir seçim mi olur ? Başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ebc yellow stuff ı 4 farklı aracımda kullandım. Balatadan aşırı memnunum, tek sıkıntısı balata tozu biraz fazla :)
Sadık Özyer
28-06-2016, 12:01
Benim yaptığımı yapabilirsin aslında.
Sadık çok detaylı yazmışsın bu kadar açık olma yahu..
Sadıkcım Hangi arabanda yaptın 206'nın jantları kadar oğuzun diskleri var zaten..
Kanka kesinlikle sadığın yaptığını yap zımba olursun. Açıklamasını yapmış zaten
oguzhansari
28-06-2016, 12:46
Sadık diskler 16"
Sadık Özyer
28-06-2016, 12:47
Sadıkcım Hangi arabanda yaptın 206'nın jantları kadar oğuzun diskleri var zaten..
Fren muskasi var gulum.
oguzhansari
28-06-2016, 12:47
Ebc yellow stuff ı 4 farklı aracımda kullandım. Balatadan aşırı memnunum, tek sıkıntısı balata tozu biraz fazla :)
Toz sıkıntı değil, temizleriz işimiz nedir . Hangi araçlarda kullandınız ?
Konuyu dağıtmak ıstemem ama benımde bır sorum olacak araç sahıbıne. Textar aracınız cok guclu oldugu ıcın mı yetersız kaldı acaba ? bana herkes textar onermıstı. f30 benzinli araç için yeterlimidir sizce ?
oguzhansari
28-06-2016, 13:44
Konuyu dağıtmak ıstemem ama benımde bır sorum olacak araç sahıbıne. Textar aracınız cok guclu oldugu ıcın mı yetersız kaldı acaba ? bana herkes textar onermıstı. f30 benzinli araç için yeterlimidir sizce ?
Fren tepkisi başlıca olmak üzere yüksek hızlarda 3. frenlemede tahtaya basıyormuş hissiyatı yaratıyor. Ferodoya bakın eğer aracınıza uygun varsa 3'e 5'e bakmadan alın takın. Dua edersiniz
Sakin yellow stuff alma!
Senin arabanin altinda dogranir. Brembo olabilir.
oguzhansari
28-06-2016, 20:14
Sakin yellow stuff alma!
Senin arabanin altinda dogranir. Brembo olabilir.
Neden böyle söylediniz ?
Toz sıkıntı değil, temizleriz işimiz nedir . Hangi araçlarda kullandınız ?
subaru gc8, audi a4 1.8T, audi s4 vs. hepsi orta halli performanslı araçlar frenlerden yana hiç üzülmedim bugüne kadar.
Ana merkezin pistonunun altına 1 tl koy :D
Günayla irtibata geç HAWK bak ;)