Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : knn54 4??km/h

mikelazi
28-06-2016, 17:25
https://vimeo.com/172565966

wolrath
28-06-2016, 17:44
rüzgardan dolayı 4xx olmadı dıyorlar ama var mıdır aslı astarı?

tremx
28-06-2016, 17:47
açılış gününe kadar köprüdeymiş uygun rüzgarı yakaladıkça deneyecekmiş bildiğim kadarıyla.

NakkaSss
28-06-2016, 17:50
Köprüde yanal rüzgarlar şiddetli ve dengesizdir kazasız belasız kırar umarım rekoru.

mikelazi
28-06-2016, 17:57
uygun rüzgar sabah 5 te yakalanmış :)

Kahn23
28-06-2016, 18:37
Köprüde rekor denemesi yapmak şeytana meydan okumaktan başka bişey değil. İnş alnının akıyla rekoru kırar ve bi daha rekor denemesi yapmaz.

https://vimeo.com/172565966?ref=fb-share

Raindrops
28-06-2016, 19:38
videoları açamadım ben

jeffy
28-06-2016, 20:17
Video lar açılmıyor..

turbo&quattro
28-06-2016, 20:20
Geregi yok koprude, ruzgarda fln rekor denemesi yapmanin.

mikelazi
29-06-2016, 10:09
video özel istek üzerine belli bir süreligine yayından kaldırılmıştır.

bu arada rüzgar müzgar hak getire :)

onurc
29-06-2016, 10:10
Bence bu iş çığırından çıktı,son derece gereksiz buluyorum.Allah korusun,milli gururumuz ama gerek var mı ? Özellikle köprü üstünde..Normal süratla geçerken korkuyoruz biz.Şahsi fikrim tamamen gösterişe döndü bu olay.

majesty
29-06-2016, 12:53
bırakın adam ne yapıyosa yapsın

Trance-R
29-06-2016, 13:10
Ailesi, motor sebebiyle eksiildi. Milli Gururumuzu da bu şekilde kaybetmek istemiyoruz... Korkuyorum artık. 4xx yapma arkadaş, 39x neyine yetmiyor.

B.Koçer
29-06-2016, 13:18
Videolar nerde ?

AliGizda
29-06-2016, 13:20
Ailesi, motor sebebiyle eksiildi. Milli Gururumuzu da bu şekilde kaybetmek istemiyoruz... Korkuyorum artık. 4xx yapma arkadaş, 39x neyine yetmiyor.

Bende aynı fikirdeyim, videoları izleyemedim bende ama çok gereksiz buluyorum bende. Umarım sağ salim kırar artık rekoru.

KingoAtmo
29-06-2016, 14:16

390 la ölmez mi diyorsunuz

Burak Mehmet
29-06-2016, 14:25
yok Nazmi Abi o süratı yaptı zaten ölmedi.. yeter diyor...

Trance-R
29-06-2016, 14:26

ölür. olmayan şeye illa direterek şeytanla oynamaya başladı. Olmuyorsa olmuyor arkadaş. bitti gitti. 39x yetmiyor mu ? yetsin olsun bitsin.

johnie
29-06-2016, 14:48
bir çoğumuz köprüden, 80 - 100 - 120 km/h ile geçerken sallanıyoruz araba içinde, savruluyoruz vs vs..
4?? ile giderken, en ufak bir rüzgarın ki , çarpma ihtimali çok yüksek.. Motor' un en önemli özelliği, rüzgarı absorve edip dağıtması..
sağ ve sol' dan dengesiz bir rüzgar çarpar ise büyük bir sorun olabilir, çok büyük bir risk, umarım sonu üzücü bitmez..

Sezgin
29-06-2016, 14:52
Ne zaman deneme

johnie
29-06-2016, 14:57
her gün deniyor, en uygun bulduğu gün yapıcak..
Cuma günü ( köprünün ilk açılış ) gününe kadar devam edicek..

Kahn23
29-06-2016, 15:03
Köprü boyunca rüzgar panelleri koyulabilir. Ansızın gelen ters bi rüzgar hayatına malolur.

BARR
29-06-2016, 15:06
Ya hepiniz düşünüyorsunuz bu adam ve ekibi düşünmüyor bunları :D

johnie
29-06-2016, 15:13

eyv, düşünmüyor demiyoruz da ne gerek var ?
pistlerde daha etkili bence =) devlet ve bir kaç kişi desteklese de şu adamı motogp de görsek hız rekorları deneyeceğine...

mikelazi
29-06-2016, 15:23
her gün deniyor, en uygun bulduğu gün yapıcak..
Cuma günü ( köprünün ilk açılış ) gününe kadar devam edicek..

uygun rüzgar dün sabah 5 te yakalandı

4 deneme yapıldı

yani iş bitti.sadece paylaşımını cuma günü kendisi yapıcak.

o yüzden ekstradan video paylaşılmasını istemiyor :)

wolrath
29-06-2016, 15:34

istedikleri kadar hesaplama yapsınlar; 2 tarafınız açıksa, herhangi bir yanal rüzgarda büyük tehlike atlatırsınız. Bunun herkes farkında ama yinede deneyecekler. olay rakam 400 olunca ben baska sebepler dahı arıyorum.

eyv, düşünmüyor demiyoruz da ne gerek var ?
pistlerde daha etkili bence =) devlet ve bir kaç kişi desteklese de şu adamı motogp de görsek hız rekorları deneyeceğine...

kenan'ın basarısı ortada lakin abartmayalım. daha önce denedi ve olamayacağını gördük. superbıke ve moto2 de basarısız olup ss a donmedı mı zaten?

poseidon
29-06-2016, 16:00
Supersport dünya şampiyonundan bahsediyoruz.
Bırakın da işin teknik kısmını kendisi ve ekibi daha iyi bilsin.
Hayatını tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağını zannetmiyorum.
İlla ki meteoroloji ile iletişimdedirler.

johnie
29-06-2016, 16:29
istedikleri kadar hesaplama yapsınlar; 2 tarafınız açıksa, herhangi bir yanal rüzgarda büyük tehlike atlatırsınız. Bunun herkes farkında ama yinede deneyecekler. olay rakam 400 olunca ben baska sebepler dahı arıyorum.

kenan'ın basarısı ortada lakin abartmayalım. daha önce denedi ve olamayacağını gördük. superbıke ve moto2 de basarısız olup ss a donmedı mı zaten?

aynen öyle oldu, sonucuna varmış .. Sevindirici, kazasız belasız bittiği için güzel olmuş.

B.Koçer
29-06-2016, 16:31
wolrath
abi ne gibi sebepler sadece meraktan soruyorum

johnie
29-06-2016, 16:37
wolrath

bu iş biraz sponsor ile ilgili..
mesela, motogp de yarışması için 3-4 katı bütçe gerekiyor. SS' i sunan Yiğit TOP her defasında söylüyor, bu çocuğa sponsor olun vs vs diye ama olan yok malesef ülkemizde.
Olsa da gerçekten büyük işler yapabilir o azim istek var.
ss de kimse iddaa edemez zaten, çok çok iyi..
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kenan_Sofuo%C4%9Flu << buradan da bakabilirsin

wolrath
29-06-2016, 16:42
wolrath

400 rakamından daha da nefret edelim diye açılışta güzel bir kompozisyon hazırlanabilir. 400 vekil olmadı ama biz 400 yaptık, yaşasın başkanlık za zu gibi...

initial-D
29-06-2016, 17:14
herkes o hızda yandan rüzgar yese falan demiş ama

rüzgar köprü boyunca çok düzensiz değilse direk karşıdan ve karşı çaprazdan almadığı sürece 400ü engelleyecek bişey yok

motoru otomobille karıştırmayın,hızlandıkça dik durma ve düz gitme eğilimi artan bir araçtan sözediyoruz.heleki h2 gibi bir motosiklet.

+300 giderken yandan sabit rüzgar yemekle hiçbirşey olmuyor,yandan rüzgar alırken araç sollandığında bile sizi düşürecek birşey olmuyor.tek şerit yolda biz motoru tutabiliyorsak bu gibi bir durumda kenan h2r gibi bir motoru o genişlikte yolda çok çok daha iyi tutar.

dediğim gibi rüzgarla ilgili tek sıkıntı yandan sürekli değişen hızda vuran rüzgar olur ki o şekilde de denemeye çıkmaz zaten.onun rüzgarla ilgili düşüncesi karşıdan alıp hızını engellemesi.

o hızlarda benim korkum rüzgardan çok çok daha ön sırada, zincirin kopması,motorda yaşanan bir sıkıntı ile arka tekerleğin kilitlenmesi,lastik patlaması olurdu

cabrioleter
29-06-2016, 17:57
bu iş biraz sponsor ile ilgili..
mesela, motogp de yarışması için 3-4 katı bütçe gerekiyor. SS' i sunan Yiğit TOP her defasında söylüyor, bu çocuğa sponsor olun vs vs diye ama olan yok malesef ülkemizde.
Olsa da gerçekten büyük işler yapabilir o azim istek var.
ss de kimse iddaa edemez zaten, çok çok iyi..
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kenan_Sofuo%C4%9Flu << buradan da bakabilirsin

https://eksisozluk.com/kenan-sofuoglu-abartilmis-balon-bir-sporcudur--5008281

seviyoruz, pistte bayrağımızı dalgalandırınca gurur duyuyoruz, alçakgönüllüğünü görünce alkışlıyoruz. ancak şurda yazanlar ne yazıkki acayip doğru geliyor bana..

KingoAtmo
29-06-2016, 18:03
lütfen abiye gerek yok ;)

Yigit-Y
29-06-2016, 18:21
Ölürse şehit olurmu peki beyler

jRMix
29-06-2016, 20:55
Klasman olarak tamam bir motogp değil ama Kenan Sofuoğlu'da güzel bir sürücü. Yeteneği yok değil. Özellikle ülkemizde futbol'dan başka spora bitçe ayırılmadığı için kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya çalışan,yapmış bir sporcumuz.

Hangi cemaat hangi taraf olduğu aslında beni pek ilgilendirmiyor. Ülkemizi temsilen ve başarılı bir sporcumuz olarak saygı duyduğum bir insan.

kelalper
29-06-2016, 21:21
şunun mantığını çözemiyorum. Yandaş olduğu zaman izin var köprü üstünde 4** denemeye ama yandaş olmayınca izin yok. Ali İsmet abi 30 ağustosta gösteri yapalım herşeyi ben karşıliim Boğaziçi köprüsünün altından geçip loop atiim dedi kabul etmediler ki şundan çok daha güvenli bi olay yapacağı olay.

5500
29-06-2016, 22:04
şunun mantığını çözemiyorum. Yandaş olduğu zaman izin var köprü üstünde 4** denemeye ama yandaş olmayınca izin yok. Ali İsmet abi 30 ağustosta gösteri yapalım herşeyi ben karşıliim Boğaziçi köprüsünün altından geçip loop atiim dedi kabul etmediler ki şundan çok daha güvenli bi olay yapacağı olay.

bu istek SoloTürkte de vardı. bir röportajda ilk İstanbul gösterisinde köprü altından geçsek güzel olur falan diyordu Yusuf Kurt. Bildiğim onlara da yaptırmadılar. Yapılsa güzel olurmuş.

KingoAtmo
29-06-2016, 23:33

Mantığı çözmüşsün yandaş değilsen izin yok

onurc
30-06-2016, 07:54
ekşiciler,oturtmuşlar bir yazı stili ağzı olan konuşuyor.abartılmış ne demek yahu.başka ne gururun varda sen bu adamı yerden yere vuruyosun.abartılacak yeri geldiğinde tabi ki.ama kenanda pohunu çıkardı vallahi.bir aksilik çıkmadan kırar umarız rekorunu.

Sezgin
30-06-2016, 09:06
ekşiciler,oturtmuşlar bir yazı stili ağzı olan konuşuyor.abartılmış ne demek yahu.başka ne gururun varda sen bu adamı yerden yere vuruyosun.abartılacak yeri geldiğinde tabi ki.ama kenanda pohunu çıkardı vallahi.bir aksilik çıkmadan kırar umarız rekorunu.

Motosiklet spor dallarından anlamıyorum. Eğer olay cidden ekşi yazarının anlattığı gibiyse sözlükteki konu başlığı çok doğru.

volume81
30-06-2016, 09:25
doğru felan değil bence

supersport'da 4 kez dünya şampiyonu olup 5'si için iyi puanlar topladı şuan

bazı pistlerde hala daha kırılamayan rekorları var

aşırı azimli ve çalışkan 4xxkm/h'yi kimse için istemiyorsa bile kendisi için istiyordur emin olun.

gelip yerden yere vurduğunuz sporcuya kimse sponsor olmadı sonra red-bull sponsor oldu yerine bir dünya çocuk yetiştiriyor
hangi sporcuda bu başarıyı gördünüz kaç tanesi sporu daha ileriye taşımak için elinden geleni yaptı ?

Toprak razgatlıoğlu için onuda almazsanız ben çıkıp yarışmam dedi mecbur aldılar kaldı ki toprak gibi birçok çocuğu avrupaya yarışlara gönderiyor kendi sponsorlarını onlarada sponsor olması şartını koşuyor

tayyip'i günahım kadar sevmem ama böyle olması gerekiyorsa bırakın olsun en azından diğer yalakalar gibi her olayda çıkıp bi taraflarını yalamıyor kimsenin

motogp için toprağı düşünüyor zaten 3-5 yıl içinde emekliye ayrılır.

bu ülkede kim ne yaparsa yapsın yaranamaz zaten

NakkaSss
30-06-2016, 09:35
Ekşi' de bilen bilmeyen herkes yazdığı için pek dikkate almıyorum orayı fakat katıldığım bazı durumlarda var tabiki. Öncelikle Kenan' ı sadece pistlerde takip ediyorum onun harici hiç bir şeyini takip etmiyorum. Yani benim için sam lowes, cluzel vs ne ise Kenan da odur sadece tek artısı Türk olması.. Pist dışında ki hayatı ne kadar mütevazi de olsa yalakalıktan öteye geçemiyor maalesef bu tarz sporcuların her zaman belirli bir çizgisi olması gerektiğini düşünüyorum ki sponsor konusu da aynı şekilde.. Kenan' ın gereksiz siyaset yalakalığından dolayı sıkıntılı geçiyor. Yoksa bu gün barça'ya, euro 2016'ya, nadal' a sponsor olan çoğu firma Kenan' a da olurdu..

Ekşi'deki yorumlara gelecek olursak bu işler öle google'dan klasman aramayla olmuyor maalesef bu gün motogp olsun, f1 olsun, wrc olsun bu klasmanlarda yarışmak, yarışçının yeteneğinden çok yarışçıya sponsor olan markaya, takıma bakıyor. Bu gün motogp' de yarışmak için direk lisans bedeli yaklaşık 5 milyon € + teknik ekip, + yedek motor, ekipmanlar + organizasyonlar vs.. öyle tv' de gördüğünüz kadar kolay olmuyor bu işler maalesef. Şimdi diyeceksiniz ki madem o kadar iyi o zaman neden büyük markalar vs sponsor olmuyor. Bir sporcunun sadece iyi olması yetmiyor günümüzde maalesef bu sporcunun yaşadığı ülke, din'i, dil'i, ırkı, siyasi görüşü vs tüm detaylar giriyor işin içine, Toprak Rozgatlıoğlu Italyan takımı Pucetti Racing' de yarışırken Italya federasyonu takıma baskı kuruyordu neden Türk yarıştırıyoruz neden Italya vatandaşı değil, bir Türk sporcu için bu kadar bütçe ayıramayız vs gibi. Uzun lafın kısası her takım önce kendi vatandaşı yada ırkından, dininden olan kişilerin üzerine düşer ama adam yeteneklidir ama değildir yetenekli ise başarısından, değil ise isminden reklamından kazanmaya çalışır.. Ülkemizde de maalesef motor sporları bilinci olmadığı için Türkiye'den adam akıllı sponsor çıkmıyor buna birde Kenan'ın gereksiz siyasi yalakalıkları eklenince.. Zamanında Colin Mcrae gibi bir efsane ismin bile wrc' de takım bulamaması onun başarısız, kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor..

mikelazi
30-06-2016, 09:49
adam direk reisi arayıp izin alıyor :)

sponsor olarak sadece redbull düşünülmesin.birde integral menkul değerler de var.

neyin ne oldugununda farkında yanında yürüyen araç bile istemiyor.tek hatasıyla sonunun ölüm oldugununda biliyor.

Yigit-Y
30-06-2016, 10:02
Ölürse tabut yeşil mi kırmızı mı beyler

Merak ediyorum şehit mi trafik kazası mı olucak vefat ederse bu denemede

mikelazi
30-06-2016, 10:06

dirisinden faydalanan.ölümünden neler çıkarır sence ;)

Ome_RS
30-06-2016, 10:08

Asıl soru ölürse intihar mı ecel mi?

initial-D
30-06-2016, 10:10
ekşideki yazıyı super sport sınıfı için 650-750cc den sonrasını okumadım

kenan kendisi anlattı zaten moto gp hikayesini.hata yaptım çok kötü bir motorla bir an önce giriş yaptım diye.bekleyip daha iyi bir motorla girseydim tutunacak rekabete ve sponsora sahip olurdum dedi.aynı hatayı toprağın yapmaması için uğraşıyorum diyor.zaten emeklide olacak artık

sporculuğu,siyasi görüşü,başarıları vs hepsini bir kenara koyalım.türkiyede şuan motorsporlarında yarışçı yetiştiren tek adam

Yigit-Y
dirisinden faydalanan.ölümünden neler çıkarır sence ;)

Reisin adamıdır sonuçda herşeyi yapar

Bence kırmızı sarar adına şehit derler

Çünkü bunlar oç

Şehitlik mertebesinin bile içine ettiler

Onun başarılı olması doğru adamlar takıldığı anlamına gelmez

Mustafa ceceli orhan gencebay ver bir çok daha sakici sayılabilir

Kadyr
200 den sonra intihar sayiliyor:)

K.Kaan
30-06-2016, 10:23
Reisin adamıdır sonuçda herşeyi yapar

Bence kırmızı sarar adına şehit derler

Çünkü bunlar oç

Şehitlik mertebesinin bile içine ettiler

Onun başarılı olması doğru adamlar takıldığı anlamına gelmez

Mustafa ceceli orhan gencebay ver bir çok daha sakici sayılabilir

Şehiti bilmem de kahraman ilan etmeye çalışırlar. 400 uğruna can verdi gibi.

Yigit-Y
30-06-2016, 10:30
Şehiti bilmem de kahraman ilan etmeye çalışırlar. 400 uğruna can verdi gibi.

Helal işte benim beklediğim mesajı buldun dostum

400 neden 400

Herşey başkanlık için

Konu kilit dağılalım cenaze olursa yeni konu açarız

johnie
30-06-2016, 10:34
hayır, işin enteresanı araçlar hızlı gidince maganda, motorlar 299 yapınca maganda izinle 4?? km/h yapınca kahraman ilan ediliyorsun. Sessiz sedasız yap, sonra paylaş.. Bu kadar dillendirilmesi pek hoş olmadı.

johnie
30-06-2016, 10:35
Helal işte benim beklediğim mesajı buldun dostum

400 neden 400

Herşey başkanlık için

Konu kilit dağılalım cenaze olursa yeni konu açarız

400 sanırım seçmen sayısından dolayı :) :D

Yigit-Y
30-06-2016, 10:36
400 le giderken asfalta yapışırsa canlı yayında rte bu işin fıtratında var der mi peki

mikelazi
30-06-2016, 10:41
adam 400ü gördü.

bence bir daha denemez bile.sırtında çok yük var.

SULTANOGLU
30-06-2016, 10:43
400 degilde actılar mı kopruyu ? Bayramda 120km hızla geçmeyi dulunuyorumfa

johnie
30-06-2016, 10:48

yarın resmi açılışı var

Ome_RS
30-06-2016, 10:50
Resmi açılış bugün değilmiydi?

Yigit-Y
30-06-2016, 11:00
Bayramda bedava mı acaba

Didimde tatildeyim dönüşte bedava ise alırım bir dal

Yoksa ido aş ye kar rakamlarını arttırıcam ***** orda büyük kalın bir fuhuş var :)

Kadyr
30-06-2016, 11:07
Bayramda bedava degil. Alt yazida sey yaziyor ozel yollar haric karayollarinda bayramda bedava diye:)

Yigit-Y
30-06-2016, 11:10
Bayramda bedava degil. Alt yazida sey yaziyor ozel yollar haric karayollarinda bayramda bedava diye:)

90 lira verecek olanlara köprü hayırlı olsun o zaman :)

johnie
30-06-2016, 11:12
Resmi açılış bugün değilmiydi?

doğru bugünmüş.. evet, 90 TL Yiğit =)

Yigit-Y
30-06-2016, 11:13
Bandırma Yenikapı ya devam :)

Mikilcek değsin bariiii

Schumi
30-06-2016, 12:06

Zengin detected. :D

Ome_RS
30-06-2016, 12:08
Narsist açılışta hayırlı haber verebilirmiş. Açılış için bayram tatilinde ücretsiz yaparlarsa Bursa gidiş dönüşünde kullanırım. Yoksa İstanbulines mis. gidiş dönüş 90tl.

Kadyr
30-06-2016, 12:23
90 lira verecek olanlara köprü hayırlı olsun o zaman :)

Herturlu kullanan olur diye dusunuyorum zengin kesim ozellikle yada surekli feribot kullananlar olarak dusunursek 60 tl 1 saat 90 tl 4 dk. Bu sekilde dusununce mantikli gorunuyor ama yinede pahali otoyol olarak dusununce bana cok koyar o paraya gecmek. 50 tl falan olsa bu seferde ido isyan eder. Zaten bedava yemek dagitacakmislar

ahmet3425
30-06-2016, 12:39
Hava yagisli ve kopru cok ruzgarliymis kenanin denemeyi yapip yapamayacagi henuz net degil. Bu arada 400 km hiz denemesinin yapilacagi en son mekan acik alanda deniz uzeri bi koprudur heralde resmen manyaklik...

Yigit-Y
30-06-2016, 13:00
Herturlu kullanan olur diye dusunuyorum zengin kesim ozellikle yada surekli feribot kullananlar olarak dusunursek 60 tl 1 saat 90 tl 4 dk. Bu sekilde dusununce mantikli gorunuyor ama yinede pahali otoyol olarak dusununce bana cok koyar o paraya gecmek. 50 tl falan olsa bu seferde ido isyan eder. Zaten bedava yemek dagitacakmislar

125 tl ye bulunabiliyor bandırma yenikapı

Halkalıda oturduğum için bana daha mantıklı geliyor dk olarak değil arabayı az kullanarak çok yol gitmek anlamında

Kadyr
30-06-2016, 13:17
Ozellikle cok yakan araclarin isine gelicek.

Kadyr
30-06-2016, 13:18
bu arada haberde 400 kmh yapmis yaziyor sabah 5 te

fore
30-06-2016, 13:27
Niye kastılar ki bu kadar, ne de olsa GPS ölçümü yayınlamazlar yapamasa da(bkz.diploma), az bi oynarsın göstergeyle, 350'de olsa 400 gösterir orda:)

Türkiye'de tarz bu:)

Bu arada Kenan Sofuoğlu'nu hem beğenirim hem takip ederim. İlle 400'ü görmek isteyen büyüklerimiz onun bi yolunu bulurlar yazdığım gibi.

Ome_RS
30-06-2016, 13:28

herkes Pendik Gebze civarında oturmuyor. o yüzden mantıklı değil. Bu arada ido değil hemen yanındaki İstanbulines gidiş dönüş alırsan bileti tek geçiş 45Tl ye geliyor. Ben gidip döndüğüm yola neden 90Tl vereyim? Ayrıca bu 90 tl sadece köprü parası. Yalova gemlik arası suan 8.5tl 16Tl de oradan ekle geldi yol sana 105 liraya.
Feribotla geçerim hem benzin yakmam hemde oturur dinlenirim birazcık. İşim acil olduğunda zor durumlarda kullanırım.
Ya kimin umrunda gerçi adam 400.000 günlük geçiş garantisi almış. Kimse geçmezse devlet baba öder.

volume81
30-06-2016, 13:50
https://www.youtube.com/watch?v=lC85I1HbwPA

400 rekoru gelmiş sabah 5 sularında :)

hayırlı olsun kazasız belasız sonuçlandı :)

Sezgin
30-06-2016, 13:52
Narsist açılışta hayırlı haber verebilirmiş. Açılış için bayram tatilinde ücretsiz yaparlarsa Bursa gidiş dönüşünde kullanırım. Yoksa İstanbulines mis. gidiş dönüş 90tl.

şu istanbullines için çok geniş bir bilgi rica ediyorum senden kardeşim. Ben bi ara çok bakmıştım ama binek araç almıyorlar yazıyordu. Fakat aradan kaçak göçek alınıyor diyende var. Nedir bu iş tam olarak ? İstanbul'dan yalovaya veya bursaya gitmek için ne derece kullanılabilir ? Nasıl kullanılır ? Fiyatları nasıldır ?

B.Koçer
30-06-2016, 13:53
Kenan Sofuo (http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/nevidyo/video-izle/Kenan-Sofuoglu--Osmangazi-Koprusu-nden--ruzgar--gibi-gecti-GgQwU6OGvZix.html)

SULTANOGLU
30-06-2016, 14:00
Zengin detected. :D
Hemde Camaro ile geçicem vurucam kırbacı :D köprü benim olacak.

Day Walker
30-06-2016, 14:02
Hemde Camaro ile geçicem vurucam kırbacı :D köprü benim olacak.

Beraber geçelim olm :D

fore
30-06-2016, 14:02
Edit lazım.

Yazmayı unutmuşum, istediğine yakın olsun, sporcu ve yetenekli bir adam, herhangi bir yarışı kazanıp elinde Türk Bayrağı ile tur atınca ben kendi adıma gururlanıyorum. Gerçekten de kendi hayatında mütevazi bir insan olduğunu düşünüyorum. Toprak Razgatlıoğlu'nu yetiştiriyor en başta, bir sürü ufak minik çocuklar peşinde, vakit ayırıyor öğretiyor. Hani hep futbolda neden altyapı yok diyoruz ya, işte bu motor sporları için altyapı. Pist yaptırmaya çalışıyor, mesai harcıyor. İnşallah girdiği tüm yarışlarda da başarılı olur..

[RaCeR]
30-06-2016, 14:17
https://www.youtube.com/watch?v=xFnGLJTWzjY&sns=fb

https://www.youtube.com/watch?v=xFnGLJTWzjY&sns=fb

kadranda 400 gps de kaç acaba

johnie
30-06-2016, 14:22
h2r' ın da çok güzel reklamını yaptı :)
tebrikler etmek kalıyor bizlere de..

Kahn23
30-06-2016, 14:35
Helal olsun valla diyecek başka söz yok.

Motorsporları tarihine ismi altın harflerle yazılacak adam.

Ome_RS
30-06-2016, 14:42
Kime yandaş olursa olsun memleketin çok güzel reklamını yapıyor o bile yeter.
Kadrana Türk bayrağı yapıştırmış yine helal olsun.

arabasızadam
30-06-2016, 14:53
Bu 400 km rekoru tam olarak nedir bilmediğimden soruyorum,stok cadde makinesi rekorunu oluyor, kenana tebrikler.

Ssamet
30-06-2016, 14:54
Helal olsun