PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 5000 TL Bulunamazsa Minik Hayrunisa Artık Göremeyecek

Sinan58
28-06-2016, 18:34
Merhaba arkadaşlar birkaç saat önce haberlerde gördüm ve çok üzüldüm.
Küçük masum bir kızın sadece 5 bin Tl için gözlerini kaybetmesi kabul edilebilecek bir durum değil.
Aramızda yardım etmek isteyen olursa minik kızımızın ailesine ulaşıp yardım edebilir diye bu konuyu açtım.

5 bin TL bulunamazsa minik Hayrunisa art (http://m.haberturk.com/saglik/haber/1259754-5-bin-tl-bulunamazsa-minik-hayrunisa-artik-goremeyecek)

Adres linkte arkadaşlar, küçük masum bir kız çocuğunun sadece 5 bin Tl için gözlerini kaybetmek üzere olduğu bir dünyada yaşıyoruz maalesef, "İNŞALLAH" minik kızımız gözlerini kaybetmez.

İstanbul
28-06-2016, 19:08
Bunlar nasıl haberci? İnsan bir iletişim bilgisi,hesap numarası verir.

AliDogukan
28-06-2016, 19:52
Ben Kadirliliyim gerekli olan miktarı bir vatandaşımız tek başına tamamını karşıladı.Çok yardım etmek isteyen olmuş ihtiyacından fazlasını aile geri çevirmiş.

enes_srb
28-06-2016, 20:09
Ben Kadirliliyim gerekli olan miktarı bir vatandaşımız tek başına tamamını karşıladı.Çok yardım etmek isteyen olmuş ihtiyacından fazlasını aile geri çevirmiş.

Ülke de iyi insanlarin oldugunu gormek insani mutlu ediyo . Allah acil şifa versin.

Emre-Dylan
28-06-2016, 21:03

Haberlerde gördüm burda konuyu görünce hesap numarası vardır bizde bir şeyler göndeririz diye o niyetle girdik ama halletmişler. İyi olmuş valla sevindim bu duruma

makif84
29-06-2016, 08:51
Rabbim kimseyi evladının derdi,sıkıntısı,sağlığıyla sınamaz inşallah.Yardımcı olan kişiden de Allah Razı Olsun