Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomobil nasıl yıkanmaz ve kurulanmaz
imprezaWRC
01-07-2016, 22:19
Otopark.com bizler için nasıl otomobil yıkanmaz ve kurulanmaz konulu video hazırlamış, ellerine sağlık.
Burada onca bilen adam varken karcher ne diye gidip... neyse neyse iyi olmuş.
Karcher'a bile devir kesici efekti yaptı ya off off . Bu devir kesici taklidinden ne zaman vazgeçecek merak ediyorum.
Bir dahakine bir de mikrofiber bez sponsoru bulsunlarda bari atlet ile kurulamaktan kurtulurlar.
P.S: Çift kova taktiği, prewash...vs bunlara hiç girmiyorum bile.
https://www.youtube.com/watch?v=MguZQMGNqEA
https://www.youtube.com/watch?v=MguZQMGNqEA
Fırçala atletle sil ve çık....Valla içim gitti....
Absinthe.
02-07-2016, 02:13
Konu başlığını görür görmez, içeriğini tahmin ettim. :D İzlerken bir boya nasıl çizilir, nasıl kılcallar bırakılır detaylıca gösterdiler. :D
M5'e gözlerimizle bile temkinli yaklaşırken süngerle girişmek, kovadaki kirli ve taşlı suyu arabaya tokat atarcasına çarpmak nedir, yüreğimiz dayanmıyor.
İbretlik video olmuş..
Detay konusunda hastalık derecesinde ihtisas sahibi adamlara yapılabilecek en kötü şey sanırım bu tanıtım videosu..
Dedem bile atletle kurulamıyo artık arabasını :)
yilmazcatalbas
02-07-2016, 07:30
Amatörlük paçalardan akıyor. Petrolde arabasını yıkatıp içeriden promosyon bez isteyen dayıdan beterler.
Otomobil nasıl yıkanmaz.. güneş gözlüğü ile yıkanmaz
onursumer
02-07-2016, 08:25
çok bilgim yok bu tarz cihazlar hakkında , içindeki kopuk dışında başka firmaların uyumlu daha iyi ürünleri piyasada bulunuyormudur ? veya içindeki nasıldır ?
initial-D
02-07-2016, 09:26
hadi otomobili gene yıkarsın bir şekilde,en fazla çizilir,boyaya zarar verirsin.
ama motosiklet bikere basınçlı suyla hakikaten yıkanmaz.gresli,yağlı parçaları hem o köpük kurutur hemde basınçlı su köpüğün girmediği yerleri kurutmaya sebep olur
nasıl araba yıkanır yerine "yeni oto yıkama dostunuz" vs deselerdi ve araba şöyle böyle yıkanır yerine sadece makineyi tanıtsalardı daha iyi olurdu
Yumuşak dediği fırça da videoda hiç yumuşak gibi gelmedi bana.
Alelacele araba yıkasam yine de bundan daha iyi yıkarım.
baya kişiselleştirmişsiniz konuyu.
doğru yıkar yıkamaz bilemem ama böyle bir oluşumun reklam/sponsor alması devamlılığı açısından oldukca önemli.
köstek olmamak lazım.
dragstar
02-07-2016, 10:57
nasılarabayıkanmaz
imprezaWRC
02-07-2016, 11:19
baya kişiselleştirmişsiniz konuyu.
doğru yıkar yıkamaz bilemem ama böyle bir oluşumun reklam/sponsor alması devamlılığı açısından oldukca önemli.
köstek olmamak lazım.
Adamlar şirket kurmuş hemde A.Ş. Oluşmuşlar oluşacakları kadar ve bu kadar iddiali bir başlık açıp video yayınlıyorlarsa da eleştirilere katlanacaklar veya hiç bilmedikleri yıkama/detailing işlerine bir zahmet bulaşmayacaklar.
Karcher'ın gidip buradan bu hizmeti veren birine bu cihazı vermesi gerekiyordu.
Kişiselleştirdiğim tek şey sen bir şirket kurduysan biraz daha işi ciddiyete dökmen olacaktır. Bilmiyorsan en azından otur başka videolara bak. O kesici sesi de kurumsallaşmış bir firmaya yakışmıyor. Yapma o sesi çok mu elzem.
imprezaWRC
02-07-2016, 14:47
And ile uzun süredir görüşmesemde eski toprak oto-park.com üyesiyim. Şimdi, bana adam otopark.com'a haset ediyor falan diye giydirmeye kalkışmayın niyetim adamlara hakaret etmek değil.
Aksine, özellikle Doğan Kabak'ın olduğu videoları çok beğenerek ve keyif alarak izliyorum ve beğenimi de yapıyorum. Hatta Bahadır'ı tanıdığımdan ona ayrıca güzel eleştirilerimi de ilettim.
Ancak, belliki hiç bilmedikleri bir konuda iddialı bir başlık açıp yayınlıyorlar ise videonun altına beğenmeyi unutmayın diye de yazmasınlar. Bizlerden birisi yorum olarak atlet ile kurulamışsınız olmamış demiş, cevap olarak tshirt o demişler. Yok, evet haklısınız o olmadı demek te yok. O kadar işi biliyorlar ki mutlaka herkes beğenecek o kadar da eminler. Youtube'da envayi çeşit yıkama videosu var bari o videolardan feyz alsaydılar.
Karcher'a da hakikaten çok sitem ettim; burada ve diğer forumda işi bilen ve ticaretini yapan değerli arkadaşlar var iken sen git yıkamadan anlamayı geçtim, kurulama bezi bile edinmemiş ama kurumsallaşmış bir firmaya sponsor ol tanıtım yaptırt.
mertk'da bellki otopark.com'un koyu bir takipçisi, daha ilk mesajıma eksiyi basmış. Neyi yanlış gördün de eksiyi bastın. Otomobil böyle mi yıkanıyor? Doğru mu yapmışlar? Ekipman tam mı? Yıkama aşamaları doğru mu? Adam yer fırçasını kaputa sürüp bu fırça çizmez demiş. Yahu herşeyi geçtim, Alfa'da ve M5'te gram cila yok.
Mehmetmert
02-07-2016, 16:09
Simdi karcher mantikli bir karar vermis,icimizden birine verse bu sponsorlugi kac kisi izleyecek?Yada Youtubede kac takipcimiz var?Benim 240 falan takipcim var anca :) Sonuc olarak karcher reklamini bir guzel yapti bana gore,basincli makine on numara isini yapti videodada...
Videonun basligi evet yanlis,yapilan yikama teknikleri yanlis.Zaten m5inde alfaninda boya durumu icler acisi bir halde.Benimde arabamin durumu oyle olsaydi ben degil onun fircasiyla normal fircayla yikasam bile cizswde anlamazdim herhalde :D Atletle kurulamakta olmamis cidden...Cift kova taktigi,mikrofiber yikama eldiveni,mikrofiber kurulama bezleri,guzel bir lstik parlatici,jant temizleyici...vs kullanip yikama nasil olmalidir deseler eyv. Diyecegim.Birazda aceleye gelmis sanirim video;lan sponsorluk aldik hadi su arabalari yikayalimda videoyu bir an once atalim tarzinda...Ben videoyu begenmesemde begen butonuna bastim,seviyorum kendilerini samimi geliyorlar bana yorumlarada yeterince dikkat ederek duzeltirler bence :)
İzzet Göçmen
02-07-2016, 16:14
Simdi karcher mantikli bir karar vermis,icimizden birine verse bu sponsorlugi kac kisi izleyecek?Yada Youtubede kac takipcimiz var?Benim 240 falan takipcim var anca :) Sonuc olarak karcher reklamini bir guzel yapti bana gore,basincli makine on numara isini yapti videodada...
Videonun basligi evet yanlis,yapilan yikama teknikleri yanlis.Zaten m5inde alfaninda boya durumu icler acisi bir halde.Benimde arabamin durumu oyle olsaydi ben degil onun fircasiyla normal fircayla yikasam bile cizswde anlamazdim herhalde :D Atletle kurulamakta olmamis cidden...Cift kova taktigi,mikrofiber yikama eldiveni,mikrofiber kurulama bezleri,guzel bir lstik parlatici,jant temizleyici...vs kullanip yikama nasil olmalidir deseler eyv. Diyecegim.Birazda aceleye gelmis sanirim video;lan sponsorluk aldik hadi su arabalari yikayalimda videoyu bir an once atalim tarzinda...Ben videoyu begenmesemde begen butonuna bastim,seviyorum kendilerini samimi geliyorlar bana yorumlarada yeterince dikkat ederek duzeltirler bence :)
Katılıyorum Bende takip ediyorum sürekli saat olmadan izledim ve makineyi cidden iyi anlattı böyle bi makine alcak olsam hafızamda yer eden makineyi alırdım heralde
Makine güzel orası tartışılmazda işçilik yeni bir gürcü işe alsak daha iyi yıkar bu makineyle :)
takıpcılerı degılım hoslanmamda itici geliyorlar bana hatta vıdeoyu begenmedıgım anlamında sizinle bı alakası yok kısacası bu yanlıs anlasıldık sanırsam iyigunler...
immortalboss
02-07-2016, 17:41
Güzel videolar çekiyorlar zaman zaman.Ayrıntılı anlatımlar oluyor.Ama işin içine marka,sponsor ve hırs girdiğinde iş değişiyor.
Bir sürü koldan hizmet etmeye çalışmak kalitenin düşmesine sebep oluyor.Araç testi.En iyi yaptıkları iş bu bence.Kaliteli çekimler de var.Ancak siz detailing işi ile uğraşmıyorsunuz neden böyle bir şey yaptınız.:D Siz neden bize beyle yaptınız.
Adresini vermeyeyim ancak ülkemizde de çok güzel bir detay forumu var.En azından ordaki sabit başlıkları okusalar çok çok iyi olurdu.
rebeloghy
02-07-2016, 17:47
Aslında bu video için detailing işini profesyonel olarak yapan bir konuk eşliğinde çekseler hoş olabilirmiş, amatörlere tatmin edici bir video olmuştur elbet ancak işin detaylarına hakim kişileri de bir o kadar rahatsız etti..
imprezaWRC
02-07-2016, 18:40
takıpcılerı degılım hoslanmamda itici geliyorlar bana hatta vıdeoyu begenmedıgım anlamında sizinle bı alakası yok kısacası bu yanlıs anlasıldık sanırsam iyigunler...
Mert, faturayı bana kesmişsin :D :D Youtube'dan beğenmedim diye tıklayacaktın :D
Neyse, canın sağolsun :)
imprezaWRC
02-07-2016, 18:44
Karcher alacak olsanız otopark.com veya aynı işi yapan diğer kanalların Karcher tanıtımını yapmasını mı beklersiniz ya da gider youtube'a Karcher K5 mi yazarsınız. Ben şahsen 2.seçeneği tercih ederdim.
Grimlord
02-07-2016, 19:11
Isin icine sponsorluk girince kanalin pek samimiyeti kalmadi bence.Eskisinde oldugu gibi arabalari rahat rahat elestiremiyorlar veya gereksiz ovuyorlar.
Ayrica su devir kesici taklidinden bayginlik geldi :hehe:
Mehmetmert
02-07-2016, 19:15
-Abi makineyi guzel anlatmislarmi?Anlatmislar...
-Adamlarin potansiyel izlenme oranlari hepimizden yukseklermi?Evet yuksekler...
-Benim karcher k5 falan modeli oldugundan bile haberim yoktu,izledikten sonra bu ne kadarmis?Baska hangi modeleri varmis?Farklari ne falan dolastim.Sonuc olarak bu video karsima cikmasa bakmayacaktim,takipcisi az olan biri paylasincada karsima cikmayacakti
-Simdi karsher alicaklar,bunlar videoda arabayi atletle siliyorlar,Cift kova taktigi yapmamislar aman o zaman ben karsher almayim diyecek halleri yok.
-Ayrica youtubeye karcher k5 yazdigimizdada muhtemelen otopark en basta cikicak,abone sayisi az olan bir kanal yuklerse kim bilir nerde cikicak.Zaten makineyi duzgun anlattiklarina gore karcher icin en mantiklisi olmus.
-Otoparka sitem,videonun basligina sitem bunlara okeyim ama karcherin ticari hamlesi bence mantikli...
Mesela sen,detailing islerin muazzam.Bir youtube kanalim varmi?Varsa benim bile haberim yok mesela.Max. Yukledigin video ne kadar izlendi?Karcher k5i mukemmel yapsan ne kadar izlenicelti...Ya bugun arabanin A sindan anlamayan direksiyonu catir cutur kiran Eren tekinin bile binlerce abonesi var.
Sen bu makineyi eminim otoparkttan bin kat daha iyi anlatirsin,zaten bir araba nasil yikanmali videosunu ceksen hicbirimizin giki cikmaz bu konuda,fakat sosyal ortam cok farkli...Isini mukemmel yapanlar her zaman malesef istedigi degeri goremiyor....vs uzar gider
Sitemine katiliyorum,mantikli dusununce karcherin yaptigi hamle dogru.Otopark.com mesela seni konuk olarak agirlasa,arabalari lambur lumbur otoparktta video cekmek icin yikmasa on numara olcakmis.Fakat kac insan bizim gibi araba yikiyor,gazete kagidiyla cam silen.Fircayla arabayi bir guzel kopukleyen,atletle durulayannbir milletiz
imprezaWRC
02-07-2016, 19:20
-Abi makineyi guzel anlatmislarmi?Anlatmislar...
-Adamlarin potansiyel izlenme oranlari hepimizden yukseklermi?Evet yuksekler...
-Benim karcher k5 falan modeli oldugundan bile haberim yoktu,izledikten sonra bu ne kadarmis?Baska hangi modeleri varmis?Farklari ne falan dolastim.Sonuc olarak bu video karsima cikmasa bakmayacaktim,takipcisi az olan biri paylasincada karsima cikmayacakti
-Simdi karsher alicaklar,bunlar videoda arabayi atletle siliyorlar,Cift kova taktigi yapmamislar aman o zaman ben karsher almayim diyecek halleri yok.
-Ayrica youtubeye karcher k5 yazdigimizdada muhtemelen otopark en basta cikicak,abone sayisi az olan bir kanal yuklerse kim bilir nerde cikicak.Zaten makineyi duzgun anlattiklarina gore karcher icin en mantiklisi olmus.
-Otoparka sitem,videonun basligina sitem bunlara okeyim ama karcherin ticari hamlesi bence mantikli...
Mesela sen,detailing islerin muazzam.Bir youtube kanalim varmi?Varsa benim bile haberim yok mesela.Max. Yukledigin video ne kadar izlendi?Karcher k5i mukemmel yapsan ne kadar izlenicelti...Ya bugun arabanin A sindan anlamayan direksiyonu catir cutur kiran Eren tekinin bile binlerce abonesi var.
Sen bu makineyi eminim otoparkttan bin kat daha iyi anlatirsin,zaten bir araba nasil yikanmali videosunu ceksen hicbirimizin giki cikmaz bu konuda,fakat sosyal ortam cok farkli...Isini mukemmel yapanlar her zaman malesef istedigi degeri goremiyor....vs uzar gider
Sitemine katiliyorum,mantikli dusununce karcherin yaptigi hamle dogru.Otopark.com mesela seni konuk olarak agirlasa,arabalari lambur lumbur otoparktta video cekmek icin yikmasa on numara olcakmis.Fakat kac insan bizim gibi araba yikiyor,gazete kagidiyla cam silen.Fircayla arabayi bir guzel kopukleyen,atletle durulayannbir milletiz
Sağolasın ama mesele ben değilim çünkü benimki tamamen hobi :) Burada izlediğin videolar benim kanalımda olan videolar (en azından benim açtığım inceleme konularına ait videolar bana ait ve kanalımda duruyor.)
Abone olmak istersen benim kanalım:https://www.youtube.com/user/SubaruOutbackBoxer
Başlık çok iddialı olmuş. Sadece karcher k5 incelemesi olsa çok daha iyi olurdu. Neşeli, güzel bilgili video olmuş. Çokta takılmadım ama arabayı nasıl yıkasam diye araştırdığımda bu videoya bakmam tabi. Bence karcheride güzel tanıttılar almak istedim yani. Zaten amaçta bu. Müşteriye ürünü satmak. Bana sattılar açıkcası. Ama başta dediğim gibi video başlığı olmamış.
116d testine döner bu video :)
Detaycılar ki ben bile detaycının sadece 'd' siyim bu tarz olaylara kızıyorlar. Asıl sebep m5 e böyle bir muamele ikincisi başlık. Yoksa reklama vs kim ne diyecek.
Hiçbir şey bilemedin Meguairs,Sonax yetkili bayilerinden birisini konuk et. Onların ağzından insanlara net bilgiler ver. Daha kurumsal bir çalışma olsun
Herkes ısını yapsın biz test videosu cekiyor muyuz :)
And ile uzun süredir görüşmesemde eski toprak oto-park.com üyesiyim. Şimdi, bana adam otopark.com'a haset ediyor falan diye giydirmeye kalkışmayın niyetim adamlara hakaret etmek değil.
Aksine, özellikle Doğan Kabak'ın olduğu videoları çok beğenerek ve keyif alarak izliyorum ve beğenimi de yapıyorum. Hatta Bahadır'ı tanıdığımdan ona ayrıca güzel eleştirilerimi de ilettim.
Ancak, belliki hiç bilmedikleri bir konuda iddialı bir başlık açıp yayınlıyorlar ise videonun altına beğenmeyi unutmayın diye de yazmasınlar. Bizlerden birisi yorum olarak atlet ile kurulamışsınız olmamış demiş, cevap olarak tshirt o demişler. Yok, evet haklısınız o olmadı demek te yok. O kadar işi biliyorlar ki mutlaka herkes beğenecek o kadar da eminler. Youtube'da envayi çeşit yıkama videosu var bari o videolardan feyz alsaydılar.
Karcher'a da hakikaten çok sitem ettim; burada ve diğer forumda işi bilen ve ticaretini yapan değerli arkadaşlar var iken sen git yıkamadan anlamayı geçtim, kurulama bezi bile edinmemiş ama kurumsallaşmış bir firmaya sponsor ol tanıtım yaptırt.
mertk'da bellki otopark.com'un koyu bir takipçisi, daha ilk mesajıma eksiyi basmış. Neyi yanlış gördün de eksiyi bastın. Otomobil böyle mi yıkanıyor? Doğru mu yapmışlar? Ekipman tam mı? Yıkama aşamaları doğru mu? Adam yer fırçasını kaputa sürüp bu fırça çizmez demiş. Yahu herşeyi geçtim, Alfa'da ve M5'te gram cila yok.
Bence olayın çok derinine inmeye gerek yok. Herkes bu işin kompedanı olacak diye birşey yok, ortalama bir kullanıcıya yeterli gelebilecek kadar durumu açıklamış eleman. Bunu şöyle düşünebiliriz... Rodaj nasıl yapılır? forumu biraz karıştırın 1000 km de yağ değişimi vırt zırt bir sürü b*k püsür var. Ama otomobil üreticileri ne yapıyor kardeşim ilk 1000-2000 km şu hızı geçme, devirli kullanma, ani frenden kaçın gel 15.000 de yağını değiştir. İşin prof. olan kısmı elbette motorumuz için iyidir ancak bu adımları tek tek kim nasıl uygulayabilir ? 60 yaşında amca ne anlar motor açmaktan?
Dolayısı ile üretici bir gerizekalının bile anlayabileceği şekilde rodaj yönergeleri vermiş ki motorun sıhati optimum standartlarda olsun.. Bu tanıtımda ona benzer birşey.. Otomobil nasıl yıkanır kısmı biraz iddalı evet. Ama 100.000 takipçileri varsa bunların en fazla 100 bilemedin 200 wolly mammoth la uberle araç kuruluyordur. Sonuç olarak normal araç yıkayanlara yeterli bir tanıtım. Doğrumu tabiki değil.. :)
imprezaWRC
03-07-2016, 11:05
Bence olayın çok derinine inmeye gerek yok. Herkes bu işin kompedanı olacak diye birşey yok, ortalama bir kullanıcıya yeterli gelebilecek kadar durumu açıklamış eleman. Bunu şöyle düşünebiliriz... Rodaj nasıl yapılır? forumu biraz karıştırın 1000 km de yağ değişimi vırt zırt bir sürü b*k püsür var. Ama otomobil üreticileri ne yapıyor kardeşim ilk 1000-2000 km şu hızı geçme, devirli kullanma, ani frenden kaçın gel 15.000 de yağını değiştir. İşin prof. olan kısmı elbette motorumuz için iyidir ancak bu adımları tek tek kim nasıl uygulayabilir ? 60 yaşında amca ne anlar motor açmaktan?
Dolayısı ile üretici bir gerizekalının bile anlayabileceği şekilde rodaj yönergeleri vermiş ki motorun sıhati optimum standartlarda olsun.. Bu tanıtımda ona benzer birşey.. Otomobil nasıl yıkanır kısmı biraz iddalı evet. Ama 100.000 takipçileri varsa bunların en fazla 100 bilemedin 200 wolly mammoth la uberle araç kuruluyordur. Sonuç olarak normal araç yıkayanlara yeterli bir tanıtım. Doğrumu tabiki değil.. :)
Doğru, herkes işin kompedanı olmayabilir ama madem şirket kurdun oluştun bari dalga geçer gibi video çekme. Mikrofiber bez artık heryerde satılıyor. Videoları bilmem kaç tane gopro ile çekmeyi biliyorsun ver 6-7TL git en azından bim'den mikrofiber bez al, kurularken öyle kurula. Dalga geçer gibi atlet değil tshirt diye de cevap vermişler.
İrdelemedim, görüneni söyledim.
Ayrıca, yıkama için youtube'da milyon tane video var, böyle iddialı başlıklı bir video yayınlamadan önce aç bir kaç tanesine bak. Yayınladıkları video tamamen Karcher reklamı ve tanıtımı olmuş. Ki o bile yarım yamalak olmuş.
Karcher'ın kendi kanalındaki full control videosu. Valla ben videoyu hem sessiz hemde altyazılarına bakmadan izledim gayet güzel anlaşılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=I9fwP6Qd8vc
veya
https://www.youtube.com/watch?v=9dYDpqT3EdY
veya
https://www.youtube.com/watch?v=4eqgJEX3BCk
hakan sen 5 sn sessiz video cekersen kimse izlemez tabi.
Araba nasil yikanir diye video cekelim gel. basrolde ben:)
Başlığı sadece aramalarda da çıkmak için o şekilde yazdıklarını düşünüyorum.
Doğru, herkes işin kompedanı olmayabilir ama madem şirket kurdun oluştun bari dalga geçer gibi video çekme. Mikrofiber bez artık heryerde satılıyor. Videoları bilmem kaç tane gopro ile çekmeyi biliyorsun ver 6-7TL git en azından bim'den mikrofiber bez al, kurularken öyle kurula. Dalga geçer gibi atlet değil tshirt diye de cevap vermişler.
İrdelemedim, görüneni söyledim.
Ayrıca, yıkama için youtube'da milyon tane video var, böyle iddialı başlıklı bir video yayınlamadan önce aç bir kaç tanesine bak. Yayınladıkları video tamamen Karcher reklamı ve tanıtımı olmuş. Ki o bile yarım yamalak olmuş.
Karcher'ın kendi kanalındaki full control videosu. Valla ben videoyu hem sessiz hemde altyazılarına bakmadan izledim gayet güzel anlaşılıyor.
veya
veya
Söylediklerinize aynen katılıyorum. Şirket biraz baştan savma iş yapmış, elimize bu geldi hadi yapalım madem mantığı ile.. Kurumsallaşmaktan ötürü diye tahmin ediyorum. Zira And anladığım kadarıyla entel dantel bir adam eskiden olsaydı inciğine boncuğuna kadar araştırır öğrenirdi diye tahmin ediyorum..
'' Üstün körü iş yapmak '' testlere bile yansıyor fark etmiyor musunuz? Testler artık normal, sıradan, düz kullanıcıların anlayabileceği şekilde. Örnek veriyorum bu arabanın kilosu 1400 civarında olması lazım değil de bu x araba 14xx,x kg şeklindeydi.
Arkadaşlar bu konunun altında bir şeyi yarım yamalak yapmanın, yapmamaktan iyi olduğu minvalinde düşünceler görüyorum...
Akıl sahibi, düşünme yetisine sahip kimselersiniz. Yapmayın lütfen.
cok ciddiye almayin yahu, fırça ile yikasan ne olur, çift kova ile yıkasan ne olur.
Çizilse ne olur çizilmese ne olur
imprezaWRC
03-07-2016, 22:04
hakan sen 5 sn sessiz video cekersen kimse izlemez tabi.
Araba nasil yikanir diye video cekelim gel. basrolde ben:)
Hahaha sen sesli çekip çok derdini anlattın da sanki bana laf ediyorsun. :D :D
Soft99 Spoomo videosu adeta bir efsane, kendini çekmekten ürünü çekmemiştin :D :D (ortamda full karanlık, nereye ne sürdün belli değil :D :D )
Ben şirket değilim, adsense hesabım yok, tamamen hobi amaçlı inceleme yapıyorum. Ayrıca, gerekli açıklamayı konu içinde yapıyorum.
imprezaWRC
03-07-2016, 22:10
cok ciddiye almayin yahu, fırça ile yikasan ne olur, çift kova ile yıkasan ne olur.
Çizilse ne olur çizilmese ne olur
Şu oluyor, çizik gidermek için pasta kullanıp fabrikasyon yapıya el değmiyorsun. Koruma süresine bağlı olarak cila uyguluyorsun, parlaklık devam ediyor. Fırça ile yıkarsan çizilir. Çamurlu yüzeye sünger sürersen de çizilir. Koyun tüyü eldiven ve çift kova veya her panelde eldiveni durulama ile yüzey uzun süre çizilmiyor. Çizik oluşsa bile çok minimumda olacağı için yoğun ışık altında bile o çizikler çok zor fark edilebiliyor.
Konu ilgi alanım olunca bu kadar takıldım yoksa çok da tın.
Benim de adsense hesabım yok,
ben diyorum ki araç sahiplerinin 99% u için vernik çizilmiş, kılcalmış önemsiz.
Türkiye de bir kısım senede 1 araba değiştiriyor. Boyasının çok parlak olması gereksiz bir ayrıntı. Zaten araba genç ve hemen satılıyor
UberJager
04-07-2016, 07:48
Adamlar ne güzel yıkamış işte, daha nasıl yıkanıyor ki araba.
Boşwer be Hakan. Dileyen arabasını istediği şekilde yıkasın. Araç onların, para onların, yıkama sitili tercihi yine onların. Adamlar Karcher reklamı için filmi çekmişler temelde.
Ben de karcher k5 arac kiti var. Makinadan fazla bir sey beklemeyin tazyiki zaman zaman yetersiz kaliyor. Kopuk mekanizmadısını da çok beğenmedim açıkcası. Ama eger evde bir yıkama aleti istiyorsanız kaliteli bir makina ama muhtesem degil.
By_Carizma
27-07-2016, 19:05
videonun başında sizlere cevap vermişler :D :D
TEST | Seat Ibiza Cupra 1.8 TSI - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EumGuusYBa8)
Mehmetmert
27-07-2016, 19:21
Zuahhahahahq yanliz harbi cuprayi neyle yikamislar ya ,dogus fircayi basmis sanirim :D
Yapılan yorumlarla dalga geçmek yerine, yaptıkları yanlışı kabul etseler olmazdı zaten.
BuğraTuna34
28-07-2016, 00:56
KA-FA 1500 adamlarda.
imprezaWRC
28-07-2016, 10:00
videonun başında sizlere cevap vermişler :D :D
TEST | Seat Ibiza Cupra 1.8 TSI - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EumGuusYBa8)
İzlemedim. İzlemeye de niyetim yok.
hahah küstü:)
Hakan seninle ne zaman video cekicez onu soyle
imprezaWRC
28-07-2016, 11:01
hahah küstü:)
Hakan seninle ne zaman video cekicez onu soyle
İzlemedim, muhtemelen taşak geçmişlerdir, hatta biride ağzı ile kesici taklidi yapmıştır, adamın bir tane normal videosu yok. Benim bugüne kadar bu hobi uğruna yaptığım harcamaları yaptılarsa, bugüne kadar aldığım ürünlerden aldılarsa, benim gibi boş zamanlarını yeni ne çıktı diye araştırarak geçirdilerse, ucuz-pahallı aşağı yukarı her üründen alıp kullandıysa buyursunlar istedikleri kadar taşak geçsinler ha ama 100'de 1'ini bile yapmadılarsa da anca işte taşak geçmek için youtube'a video upload ederler.
Öyle video çekip upload edip taşak geçmeye çalışarak da cevap verilmez, ne yaptılar bilmiyorum, umrumda da değil.
Küsmüş olsam koca evrende kimsenin sikinde olmaz.
Soruna el-cevap, sana kapı her zaman açık, ama sağım-solum ve herşeyden önce modum çok belirsiz, söz veremiyorum.
adamlar dalga geçmiyorlar seninle,
atletle yıkamışlar bu arabayı çizilmiş diyorlar sadece. ae86 ya cvp esasında
neyse çekelim video, nano teknoloci de son nokta diye
imprezaWRC
28-07-2016, 11:19
atletle yıkamışlar bu arabayı çizilmiş diyorlar sadece.
Ya neyse ne işte beni yaptıkları ilgilendirmiyor. Ama, niyetleri özellikle benimle taşak geçmek ise önce benim kullandığım kadar ürün kullansınlar, satın alsınlar, denesinler, uygulasınlar sonra bakarız taşakları karşılaştırırız. Bu konuda ekmek almaları gereken fırınları bilmiyorlar ise tek tek adreste veririm.
Onlar yapabildikleri ne ise kurumsal kimlikleri çerçevesinde onu yapmaya devam etsinler, bilmedikleri veya bildiklerini sandıkları konuya da daha da fazla musallat olmasınlar. Test mi işte neyse onu yapsınlar. Doğan Kabak ve Bahadır Bektaş'a bu işi bırakabilirler hiç değilse onların olduğu videolar daha keyifli, samimi ve bilgilendirici oluyor.
Nanoda kullanmam gereken bir kamyon ürün var. Ömrüm yettiğince sıra ile uygularım.
Hakan abiye hep destek tam destek arkadandayım koca hafriyat kamyonu yürekli adam.
Şahsen ben de aynı düşünceleri paylaşıyorum.
imprezaWRC
28-07-2016, 11:30
Firma kurup yani kurumsal kimliğe bürünüp; kendilerini düzgün dille eleştirenlere de güç bende kafası ile üşenmeyip youtube'a video upload ederek cevap verdiklerini düşünerekde ne kadar halen büyümediklerini gösteriyor. Pardon, haklısınız demek out, taşak geçmeye çalışmak in. İyi böyle devam, nasılsa şakşaklayanları da var. Off olm adamlar bu cila manyağı ile çok pis taşak geçti, bravo alkış kıyamet...
Yukarıda dediğim halen geçerli, taşaklar ile rolling yapacak isek ben avans vereyim.
imprezaWRC
28-07-2016, 13:47
Yazdıklarımı beğenmeyenlerde otomobilinin boyasının başına bir iş geldiğinde soluğu burada mı alacaklar yoksa taşak geçtikleri için savundukları otopark.com'a mı soracaklar. ?
imprezaWRC
28-07-2016, 14:21
Eksik okumuşum, çok mükemmel yıkama yaptılarda birde Ae86 Cem'e cevap mı vermişler. :D :D :D
http://i753.photobucket.com/albums/xx173/tamayo85/giveup.gif
Abi ciddi test yapıyorlar. Fifth gear izlenmiş, kurgu çakılmış itina ile. Önden çeker araba ile drift ciddi bir testtir.
imprezaWRC
28-07-2016, 14:31
Abi ciddi test yapıyorlar. Fifth gear izlenmiş, kurgu çakılmış itina ile. Önden çeker araba ile drift ciddi bir testtir.
Test tanımı da yanlış, test edebilmen için seninde bir çeşitli ölçüm aletleri ile bir takım değerler ortaya çıkarıp fabrika verileri ile mukayese edebilmen gerekir. Onların yaptığının tam adı sürüş izlenimidir.
Demek ki hala öğrenmeye niyetleri yok kurumsallıktan bahsediyorlar birde. :) Bu arada yönetim için uygunsa benim konuyu sabitleyelim.
firmadan gelen talep doğrultusunda kurgulanmış video çok açık ve net, bence büyütmemek lazım makineyi tanıtmışlar zaten sadece başlık yanlış atılmış ama çarpıcı olmuş sonuçta amaç da bu değil mi :)
20 sn video izlicen, 35 dk yazi yazdin:)
imprezaWRC
29-07-2016, 11:29
20 sn video izlicen, 35 dk yazi yazdin:)
Sen niye bu kadar ısrar ediyorsun ki ?
sana bulaşasım var o yüzden:)
Day Walker
29-07-2016, 13:22
Ya bende arabayı atletle siliyorum.
Hemde etiketinde %100 cotton yazıyo :D eski atletlerinizi değerinde alınır :hehe:
Eksik okumuşum, çok mükemmel yıkama yaptılarda birde Ae86 Cem'e cevap mı vermişler. :D :D :D
http://i753.photobucket.com/albums/xx173/tamayo85/giveup.gif
Mantaliteleri; en iyisini biz biliriz, sizden öğrenecek değiliz biraz.
He he diyip geçmek lazım abi, çok kurumsallaştılar zaten :D Ae86
imprezaWRC
29-07-2016, 16:03
Diren Hakan baba!
Olm birileri ukalalık yaptı diye hobimden vazgeçecek değilim. Ben hobimden para kazanmıyorum, para harcıyorum. Paylaşımlarımı da yaparım buraya koyarım, canı isteyen bakar istemeyen bakmaz. Ama şu da şöyle biline, bundan sonra detailing ile alakalı hiçbir özel mesajı cevaplamayacağım.
Arzu eden burada ilgili konuların içine sorusunu sorar, cevap bulamazlarsa (bilgili arkadaşları küstürdükleri için ben dahil o bilgili arkadaşlarda cevaplamazlar) nasılsa bu çok bilgili arkadaşlar da kesin deneyip sonuç aldıkları bir ürünü tavsiye edeceklerdir.
Ben cepten darlarsam dayanamazsın bence :(
Olm birileri ukalalık yaptı diye hobimden vazgeçecek değilim. Ben hobimden para kazanmıyorum, para harcıyorum. Paylaşımlarımı da yaparım buraya koyarım, canı isteyen bakar istemeyen bakmaz. Ama şu da şöyle biline, bundan sonra detailing ile alakalı hiçbir özel mesajı cevaplamayacağım.
Arzu eden burada ilgili konuların içine sorusunu sorar, cevap bulamazlarsa (bilgili arkadaşları küstürdükleri için ben dahil o bilgili arkadaşlarda cevaplamazlar) nasılsa bu çok bilgili arkadaşlar da kesin deneyip sonuç aldıkları bir ürünü tavsiye edeceklerdir.
abi bence sen olduğun gibi devam et , genel olarak zaten birşey sorulduğu zamn bile fazlasıyla yardımcı oluyosun ama bence videoyu ceken otopark ekibi bence seninle değil kendileriyle taşak geciyor gibi geldi :) kendi kendilerini makaraya almışlar
Arka sis lambasını yakanla aynı kafa bu kafa işte. Adama bak işin doğrusu bu yapma böyle diyorsun, üstüne bir de gelip başak geçmeye çalışmalar falan boş boş. Arka sisi yakana anlatınca derdini "eeeee ne var işte daha iyi gör !" der, bu ikisinin farkı da biri yurdum düz insanı diğeri bu işten para kazanmaya çalışan profesyonel olmaya çalışan bir oluşum. Zaten içlerindeki problemler, sürekli birileriyle bozuşup ekipten birilerini göndermeleri insanı kasıyor darlıyor. Böyle boş boş işi bilen adama iş öğretmeye çalışmalar felam da komik olmamış aksine itici olmuş.
Turkiye gerçecegi
kendilerini fenomen sanıyorlar
espırıler 2005 yılından kalma
ezık yenı araba surmeyı ogrenen adam tıplemesı
cupra oldugu ıcın ızledım vıdeoyu
By_Carizma
07-08-2016, 18:45
http://i.hizliresim.com/0yjjpR.jpg
:) :)
Bunlardaki beyni kuşa tak uçamaz..
imprezaWRC
07-08-2016, 18:55
Takip etmemek kadar huzur verici birşey yok. Sen paylaşana kadar haberim bile yoktu, gerçi merak edip bakmayacağım için de yine sıkıntı yok.
Fotoda bile kostik var direk yahu :D
atlet candır gerisi heyacandır
fazla takılmayın
:hahaha:
Fotoda bile kostik var direk yahu :D
Ya iste nasil hit aliriz diye dusunmusler yeni trend "detailing" salla gitsin birseyler diye video yapmislar :hahaha: dun de turkiyenin en buyuk youtube kanali ilan etmisler kendilerini :hahaha: