Orijinalini görmek için tıklayınız : Evet arkadaşlar yardım lazım face ile ilgili
aphelion
02-07-2016, 15:17
Nişanlımın eski face te şifresini ve mail şifresini unuttuğu bir hesabı var bunu kapatmamız lazım mail felen attım ama ilgilenen yok şikayet etsek kapanırmı acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim eski erkek arkadaşıyla resmi kalmış ayarlarım kaçıyor hatırladıkça
şikayet işe yararsa hesap : https://www.facebook.com/vildan.alan.92?fref=ts
Abi şikayet işe yaramaz bi nedeni olmalı terör desekli, dini hakaretli vb. vb.
aphelion
02-07-2016, 15:58
Biz şikayet edelim kardeşim belki işe yarar bi bahane bulup şikayet etsin herkez
Şikayet ettim. inşAllah kısa zamanda kapanır. Zor durum, geçmiş olsun.
Biz şikayet edelim kardeşim belki işe yarar bi bahane bulup şikayet etsin herkez
Profili engelleyin kendi profilinizden boylelikle karşınıza çıkıp rahatsız olmazsınız. Buda bi çözüm olabilir
aphelion
02-07-2016, 16:12
Profili engelleyin kendi profilinizden boylelikle karşınıza çıkıp rahatsız olmazsınız. Buda bi çözüm olabilir
Kullanmadım bu zamana kadar hiç kendiside kullanmıyor şuan ama geçmişte kalan can sıkıcı bir durum yardım edenlere teşekkür ediyorum
abi bari herkes aynı sebepten şikayet etsinde gerçek sansın şikayetleri inceleyen kişi yada sistem
aphelion
02-07-2016, 16:32
abi bari herkes aynı sebepten şikayet etsinde gerçek sansın şikayetleri inceleyen kişi yada sistem
Evet bilgili bir arkadaşımız öncülük edebilir bu konuda
Evet bilgili bir arkadaşımız öncülük edebilir bu konuda
E ben dedim boşu boşuna şikayet etmeyin dedim horrraaa şikayet edelim laylaylalay tribine girdiniz. Şöyle yapabilirsin abicim eski profil fotosunu şimdi kullanılan hesapta profil fotografı yapıp 'fake account' diye şikayet edersek 20-30 kişi o zaman kapatırlar. Öyle her 5-10 kişi sebepsiz şikayet edip profil kapatılsa idi ohooo herkesin kapatılırdı :)
aphelion
02-07-2016, 18:03
Şuan kullanılan yok işte kardeşim yukarıdada belirttim
Şuan kullanılan yok işte kardeşim yukarıdada belirttim
Unutmuşum abi, başka yolu yok bu işin ya kayıtlı tele şifre gelecek ya da kayıtlı e-mail adresine, belki mail atarsan kapanır ama sanmam.
aphelion
02-07-2016, 18:14
Neler çözüldü halledildi burda dur bakalım çıkar bir sonuç inşallah
bı arkadas vardı unuttum zamanında yardımcı olmustu maıl adresı ıle face e ulasmıstı gorur ınsallah
mesaj kutun dolu ufuk kardeşim cevao veremiyorum
aphelion
03-07-2016, 22:22
Yardım edebileceksen burdan yaz kardeş