Orijinalini görmek için tıklayınız : 20dk'da EVoXI FQ340 Yıkamak ve Parlatmak
Ingilizler seviyor böyle şeyleri :)
https://www.youtube.com/watch?v=Fhd6ETD5fM8
Adam arabayı yıkmadı resmen sevişti be :)
Ben akşam araba yıkamalıyım:)
PiscocuK
06-07-2016, 13:27
Bende istiyorum. Super yapmis be helal olsun. Şu uyusuklugu bi birakabilsem
valla benim de canım çekti.
yalnız 20 dk da bitmez bu yıkama :D
benim buna yakın bi uygulamam 2 saate yakın sürüyor.
Mehmetmert
06-07-2016, 13:55
Ben guneste iki saat tingir mingir arabayi cift kovayla yikayim herher kirec lekesi olur.Sulari kirecsiz sanirim :)
mehmet6r
06-07-2016, 14:36
Hayalimdeki araç, hayalimdeki kendime ait garaj-bahçe; video efkar yaptı bayram bayram... Videoyu arşive aldım. Nasib olurda evoya kavuşursam aynı uygulamaları yapıp kayıt alacağım. Güzel hikaye olur.
coolvtec
06-07-2016, 14:52
ağzımın suyu aktı :D
Masterpiece
07-07-2016, 09:18
Detailing için youtube da takip ettiğim kanallardan , yeni video yayınlasa diye bekliyorum valla sürekli :)
Diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim , şahsen ben boş vakitlerimde açıp uzun detailing videoları izliyorum :D
Detailing için youtube da takip ettiğim kanallardan , yeni video yayınlasa diye bekliyorum valla sürekli :)
Diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim , şahsen ben boş vakitlerimde açıp uzun detailing videoları izliyorum :D
Bende 3-4 tane izledim dükkanda arka arkaya. Deli misin sen dediler :D
Afedersiniz ama bu puştlarınki biraz ruhuna masturubasyon çekmek. Araba 2-3 ayda bir ancak kirleniyor, 2-3 ayda birde böyle şov yapmaları normal.. Arabayı yıkayıp ertesi gün üstünde inşaat tozu, kuş boku, refüj sulamasından kaynaklı eteklerin çamur olması gibi trajik meseleri yaşasınlar da yiyorsa her hafta bu şekilde araba yıkasınlar :)
Canselmo
07-07-2016, 22:12
Gece yatmadan once tabletten acip izliyorum bu kanali. Meditasyon gibi geliyor resmen yatip uyuyorum :D
Her zaman diyorum, en güzel terapidir bu detay işleri :)
Ingilizlerin araçları gerçekten kirlenmiyor, yağmur yağsa da kirlenmiyor ama onlarda sanayiciliğin bıraktığı bir takım demir tozları ve benzer uçuşan toz zerrecikleri araçlara yapışıyor. Adamlar bu sebepten ötürü pek çok kimyasalda dünyadan ileri seviyedeler :)
Bütün temizliği de güneş altında yaptı adam, şaşırdım valla.
arabayı boşver, kendine yazık valla :)
bende bu şekilde uygulama yaptığımda 3 saat çok rahat alıyor.
Mehmet Gazihan
08-07-2016, 14:09
Uygulama sonrası araba Evo9 oldu gözümde
o hızla o araba anca 1 küsür saatte yıkanmıştır 20 dk değilde. Ama güzel dakikalar yaşamış. Araba için konuşuyorum. Arabanın yerinde olmak isterdim. Yaklaşık 28 yıldır beni kimse böyle yıkamıyor. :):)
edit. Wax da atıyomuş. Süreyi 3,5 saate çıkardım. Ayrıca Lastikleri silişine uyuz oldum. Sanki deforme olacak amk lastikler. Bari onları hızlı sil de zamandan kazan. Kemal Sunal ın simit yeyişi gibi ağzımın suyu aktı sinirden :)
SinanAdalı
09-07-2016, 10:40
ekrana bez banacaktım nerdeyse... Ama tabi bu iş 20dk tamamen şehir efsanesi :D Birde güneş altında nası leke olmadı içme suyumu kullandı naptı.
araba 20 dkda yıkandı demiyor ki :) video 20 dk ile özetlenmiş ondan bahsediyor :)
auto finesse candır :)
Fatih06ank
22-07-2016, 16:49
köpüğün linki var mı? :D
Fatih06ank
22-07-2016, 16:52
veya bana köpük makinasında kullanılacak cilalı şampuan önermeniz mümkün mü? hem köpük olacak hem cilalı şampuan olacak hem de seramik korumaya zarar vermeyecek...
Gunes G.
22-07-2016, 16:55
Bu adamin boyu kac yahu? Evo yaninda 106 gibi kalmis.
ben bu aksam bı typer ı yıkayıp cıla yapayım :D
köpüğün linki var mı? :D
veya bana köpük makinasında kullanılacak cilalı şampuan önermeniz mümkün mü? hem köpük olacak hem cilalı şampuan olacak hem de seramik korumaya zarar vermeyecek...
Auto Finesse Avalanche ile yıkıyor. Bu köpük seramik korumayla uyumlu, cilasız ve ön trafik filmi ve çamuru indirme üzerine çalışır. Korumanız güçlü ve kaliteli ise zaten tek başına Avalanche bayağı bir iş yapacaktır :)
1 LT (http://www.detailbox.com.tr/1-lt-93)
[QUOTE=grkm;8156424]Auto Finesse Avalanche ile yıkıyor. Bu köpük seramik korumayla uyumlu, cilasız ve ön trafik filmi ve çamuru indirme üzerine çalışır. Korumanız güçlü ve kaliteli ise zaten tek başına Avalanche bayağı bir iş yapacaktır :)
Link gözden kaybolmasın diye ;
detailbox.com.tr/1-lt-93
"Gerek yok ya böyle abartmalara.... yıka geç işte kurula fanilayla" diyenler de vardı buradan :) Arabalarını "çok" seven haftada "3" kere yıkatan abilerin arabalarını görüyoruz, işi bilen adamın arabasının yanında sönük kalıyor. Sonra da "ya şu cilanın isimini söyle de bizde sürek" oluyor. Cilayla bitseydi o iş.. Yarım yamalak yapılacak bir şey değil detailing. Evonun sahibini tebrik ediyorum gerçekten. Araba çok güzel zevkli yapılmış cf'ler felam, bakımı çok güzel, e zaten gidiyor herkesin istediği gibi bir hobi arabasına sahip olmuş.