Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göz Tedavisi

Mpower
08-07-2016, 10:26
Yıllardır gözlük takmaktan aşırı derecede bunaldım lenslerde gözümde batma yapıyor yazları hiç rahat edemiyorum ameliyat olmak istiyorum
Bursa da bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı ?

Ve daha önce olmuş kişilerden tavsiye istiyorum

Evrenoz
08-07-2016, 10:32
Hanım İstanbul'da oldu
Hayatımda yaptığım en iyi hareketlerden biri diyor
Lensler yüzünden devamlı yanar, kaşınır, kızarırdı gözleri..
Lens yokken göremezdi hiçbir şey
hepsinden kurtuldu kısacık bir ameliyatla

XoR
08-07-2016, 10:35
3500 Lira karşılığında Dünya Göz hastanesinde oldu 2 iş arkadaşım. İkisi de halinden son derece memnun 1 seneyi geçti hiç sorunla karşılaşmadılar.

VETTE
08-07-2016, 10:37
Hangi hastanede oldu acaba?
Ben de düşünüyorum

XoR
08-07-2016, 10:38
Hangi hastanede oldu acaba?
Ben de düşünüyorum

Birisi Etiler diğeri Altunizade şubesinde

Orhan
08-07-2016, 10:45
bende 2009'da Kudret gözde ameliyat oldum çok memnunum yaşam standartlarım değişti.
Kesinlikle öneririm

Akizilkaya
08-07-2016, 10:53
bursa da şubesi varmıdır biilmiyorum @sekolive serkan abi dünya göz hastanesinde çalışıyor. Bilgi alabilrsiniz.

Mpower
08-07-2016, 10:54
Hanım İstanbul'da oldu
Hayatımda yaptığım en iyi hareketlerden biri diyor
Lensler yüzünden devamlı yanar, kaşınır, kızarırdı gözleri..
Lens yokken göremezdi hiçbir şey
hepsinden kurtuldu kısacık bir ameliyatla

Evren abi hangi hastanede ameliyat oldu eşiniz ve maliyeti ne kadar tuttu ben belirtmeyi unutmuşum sol gözümde astigmat var benim

Evrenoz
08-07-2016, 10:59
Evren abi hangi hastanede ameliyat oldu eşiniz ve maliyeti ne kadar tuttu ben belirtmeyi unutmuşum sol gözümde astigmat var benim

Fulya'da, İstanbul Cerrahi Hastanesinde oldu operasyonu kardeşim
Lazerle çizdirdi gözleri. Miyop ve astigmat vardı
700 euroydu fiyat, 2 sene kadar önceydi

Mpower
08-07-2016, 11:03
Fulya'da, İstanbul Cerrahi Hastanesinde oldu operasyonu kardeşim
Lazerle çizdirdi gözleri. Miyop ve astigmat vardı
700 euroydu fiyat, 2 sene kadar önceydi

Teşekkür ederim abi

Berkan
08-07-2016, 12:09
ben beylikdüzünde birinci göz hastenesinde oldum 4000 civarına falan geldi ama içinde benim bir gözümde olan aşırı astimattan dolayı arttı lazerle cizerken sol göze başka bir şey daha uygulandığı için, onuda cıkarsak 2500-3000 lere falan geliyordu.
Yapanda Doç. Dr. Faik Oruçoğlu gayet işinde bilgili cana yakında bir doktor kendileri baya ilgilendi benle ameliyat öncesi ve sonrasındada.
Olduktan sonraki gece biraz sıkıcı geçiyor sadece onun dısında uyuyup uyandınmı sabahına cicek gibisin 2-3 ay bol bol damlatman gereken 2-3 göz damlan oluyor birde okadar.

1,5 sene falan oldu fena rahatım, hiç lensde kullanmadım bu yüzden 3d/imax sinemalarında gözlük üstüne gözlük takma gibi abuk subuk dertlerinde bitiyor :)

Er34
08-07-2016, 12:57
Şöyle bir anım var. İki kuzenim kıbrıstan lazer ameliyatına geldiler. İkisi de kız ve yaş farkları az. Sırayla aynı doktora yaptırdılar. Biri çok memnun kaldı , diğerinin şikayetleri daha uzun sürdü.
Ben kendim gözlük kullanıyorum. Babam doktor ve izin vermiyor. Lense de alışamadım. 7 yaşından beri 4 gözüm :) Riske gerek yok.

sword
08-07-2016, 13:24
gözlüklü göz doktorlarının sayısı azımsanmayacak kadar nedense :)

alper_pug
08-07-2016, 13:28
24 Nisan 2015 tarihinde oldum lazer ameliyatı. 2.25 derece miyop ve astigmat vardı. 25 yaşımda hayata yeniden doğmuş gibi hissettim. Kesinlikle bu zamana kadar verdiğim en iyi karardı. Pendik dünya gözde olmuştum ameliyatı ve yanılmıyorsam 1700-1800 gibi bir rakam ödemiştik. Pazarlık baya yapılıyor onu söyleyeyim :)

bordeaux
08-07-2016, 15:32
lazer ameliyatları kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım. lazer ameliyatı sonrası 1-2 yıl içinde tekrar gözlük kullanmaya başlayanlar olduğu gibi uzun yıllar sıkıntısız yaşayan insanlarda var. bu hem sizin rahatsızlığınızın boyutuna, göz yapınıza hem de operasyonu gerçekleştiren hekime bağlı. ameliyat geçiren insanların %90 memnun. ve kalıcı rahatsızlık oranı çok düşük. gözlüklü göz doktoru olayıysa şöyle; her göze lazer yapılamıyor bildiğim kadarıyla. biraz rahatsızlığınıza bağlı bir olay. şimdiden geçmiş olsun operasyonun başarılı geçmesi dileğiyle.

MK8800
08-07-2016, 15:37
Babamın şeker hastalığından göze vurmuştu . Etiler Dünya Göz'e gitti 7-8 ay falan boyunca sürekli tedavi lazer vs bir ton bişeyler yaptılar iyiye gitmeyi bırak olağan durumu bile koruyamadılar ben tavsiye etmiyorum bu tecrübeden dolayı . Tekirdağ'da İrmet hastanesi var çerkezköy'de tedavinin devamını orada oldu Allah'a şükür hem düzelme var hemde gerçekten alakalılar göz özel alanları değil sanırım ama tavsiye ediyorum

salih_560
08-07-2016, 17:04
Kardeşim geçmiş olsun 2 sene önce ağır bir göz ameliyatı geçirdim ankarada sana tavsiyem gözlük kullan lens bile kullanma zamanla gözünde damarlaşmalar olacak dünya göz için ise bana göre tamamen soyguncu 3 sene gittim ve 3 sene gittiğime bin pişman oldum bursa göz vakıfı var orası göz konusunda bayağı uzman benim doktorum birtan öztürk tavsiye ederim gerçekten çok çok iyiler bendeki rahatsızlık keratakonus kornea rahatsızlığı bunun için ankarada ameliyat oldum arkasından bursada devam ettim bilseydim bursada bu hastalığın uzmanı var kesinlikle ankara falan gitmezdim geçmiş olsun tekrardann....

livaneli
08-07-2016, 17:10
6 yıl kadar önce Konyagöz Hastanesinde excimer laser yöntemiyle ameliyat oldum ; gözlerim -4/-4,5 miyoptu.1000-1200 civarı bir para verdim , bugüne kadar sıkıntı yaşamadım.Sadece 5-6 ay boyunca damla kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

AdemAr
08-07-2016, 17:12
İyi veya kötü derken hangi sebepten lazer yaptırıldı onuda yazarsanız sevinirim arkadaslar. Bende düsünüyorum miyop var 2,5 olumlu yorumda çok olumsuz yorumda

twin
08-07-2016, 17:22
bende takipteyim ama biraz korkuyorum açıkçası

FT106
08-07-2016, 18:06
bendede kornea incelmesi varmış doğuştan. o yüzden laser tedavi mümkün değilmiş sanırım :( keşke bende kurutlabilsem

Berkan
08-07-2016, 18:21
bende takipteyim ama biraz korkuyorum açıkçası

Korkcak hic bisey yok sakinlestirici verip lazerin altina yatmanla bitmesi 5 10dk bisey. Hiç bir his duymuyorsun gozunun onune lazer geliyor sonra lazerib islem yaptigi goz simsiyah perde iniyor ve geri kendine geliyor ve o gece dinleniyorsun sabaha miss gibi uyaniyorsun :)

PiscocuK
08-07-2016, 19:35
Konu ile alakasiz ama bugun hastaneye gidicektim bayram sonrasi kalsin dedim

Gozlerimde biranda lekeler belirdi. Gozumun icinde degil onunde yani perde iner ya goze o sekilde bisey. Surekli gozumun onunde ucusan biseyler var ciddi can sikiyor. Nette arastirdim ameliyat deniyor ama kesin cozumu yazmamislar ameliyatida tehlikeliymis. Gunes gozlugu takinca yada karanlikta sorun yok ama gun isiginda beliriyorlar

Lekelere bakiyorum mesela takip etmeye calisiyorum minik sinekler gibi kacisiyorlar saga sola. Onerebileceginiz bir goz doktoru varmi yoksa pzt gunu rastgele biryere gidicem

Mpower
08-07-2016, 23:29
16 Temmuz için randevu aldım bakalım detayları yazarım

NakkaSss
09-07-2016, 00:43

Gozlerimde biranda lekeler belirdi. Gozumun icinde degil onunde yani perde iner ya goze o sekilde bisey. Surekli gozumun onunde ucusan biseyler var ciddi can sikiyor. Nette arastirdim ameliyat deniyor ama kesin cozumu yazmamislar ameliyatida tehlikeliymis. Gunes gozlugu takinca yada karanlikta sorun yok ama gun isiginda beliriyorlar

Lekelere bakiyorum mesela takip etmeye calisiyorum minik sinekler gibi kacisiyorlar saga sola. Onerebileceginiz bir goz doktoru varmi yoksa pzt gunu rastgele biryere gidicem

Aynı şikayet bende de var umarım önemsiz birşeydir

Grimlord
09-07-2016, 00:52
Ben de gozluk takmaktan biktim, lens hic takamam zaten. Lazerden de korkuyorum acikcasi. Ama bi yandan da gozluk silmekten, her aldigim gunes gozlugune ozel cam yaptirmaktan yoruldum acikcasi. Iyice arastirmak gerek, is doktorda bitiyor galiba.

PiscocuK
09-07-2016, 00:58

Ben yarin doktora gidiyorum. Sonucu yazarim

Mehmetmert
09-07-2016, 01:24

Abi goz sivisindan kaynaklaniyor o dogustan,sorun yok.Olur oyle :)

Benim gozlerim 1.0-1.25 ama su ana kadar gittiklerimin beni ikna etmesini birakin 4 professorum sadece 1 tanesi yapilmasi iyi dedi.Gozlerimin uugun olmamasindan falanda degil,cogu hala saglikli bulmadigini soyledi,onermiyorum falan...vS

Mutu
09-07-2016, 01:45
İyi veya kötü derken hangi sebepten lazer yaptırıldı onuda yazarsanız sevinirim arkadaslar. Bende düsünüyorum miyop var 2,5 olumlu yorumda çok olumsuz yorumda

Ablam altunizadede yaptırdı bro. 2.5 seneden fazla oldu hiçbir sıkıntı yaşamadı. =)

dgoo
09-07-2016, 10:01
Sene 2000 annem Dünya Göz Etiler Şubesi'nde ameliyat oldu. Astikmat ve miyopu vardı.
Her ikiside 4 küsürdü. 16 Yıl geçti hala sorun yok memnun.
2013 Ben ameliyat oldum. 3,50 Miyop 1,5 astigmat vardır. Geç bile kalmışım iyi ki olmuşum dedim.
2013 te 2100 TL civarı bir param gitti. Tek dezavantajı 2 yıla yakın bir süreçte güneşe gözlüksüz çıkamadım.
Gözler epey hassaslaşıyor. Kuruluk yapıyor. Hastane reklamını yapmış gibi olmayayım ama Etiler şubesi doktorları eskiden beri iyi.

USTAaa
09-07-2016, 12:08

ailede şeker hastası olan var mı ?

USTAaa
09-07-2016, 12:09
dünya göz hastanelerinden uzak durun

darkmoon
09-07-2016, 14:42
Ablam istanbul cerrahide oldu kuzenim etiler dünya göz de ikiside memnun ablamın zaten 10 yılı geçdi lazer olalı..

gabxer
09-07-2016, 14:44
13-14 yaşlarındayken 3 sene kadar lens kullandım en sonunda gözlerim mikrop kapması sebebiyle kuruluk yapmasından dolayı bırakmak zorunda kaldım. Lazer yaptırmak için gittiğimde göz kuruluğuna da bir bakalım dedim aşırı derecede düşük çıktı gün içinde devamlı bilgisayar başında çalıştığım için vazgeçmek zorunda kaldım işin gerçeği.

FaBeRgE
09-07-2016, 16:06
Etilerdeki dünya gözü bende tavsiye ederim, tanıdığım çizdirmek için muayene oldu ama retinası ince olduğu için ameliyat etmediler. Ameliyat yerine gömülü mercek yaptılar, şimdi gözler bizenon gibi maşallah :)

canatakann
09-07-2016, 16:46
Eskişehir'de Eskişehir Göz Merkezinde 1 sene önce bende lazerle, görme bozukluğu işlemi için operasyon geçirdim benden sonra iki arkadaşım daha oldular bi şikayet yaşamadım onlardan da duymadım. Hayatımdaki mantıklı kararlardan biri olduğunu düşünüyorum ilk iki üç gün biraz yorucu sonrasında bir şikayetim olmadı yorucu dediğim kısım ise dikkat etme konusundaydı sadece. 15 dk toplam sürdü yada sürmedi. Tavsiye ederim eğer göz sağlığınız müsaitse. Geçmiş olsun.

PiscocuK
09-07-2016, 16:58

neyseki gözlerde sorun çıkmadı.güzelce kontroller de yapıldı çok önemli birşey olmadığı söylendi bazı dönemler olabiliyormuş.Geçmez ise tekrar gidicem düne göre bir tık daha iyi bugün bakalım 1 haftaya belli olur yada göz alışır artık

soneR
09-07-2016, 17:27
2014 Haziranda askerden geldikten sonra uzun süre araştırıp lenslerden kurtulmak istemiştim.
Ve birçok olumlu referansında yönlendirmesiyle Altunizade / Dünyagöz Hastanesinde ameliyat olmaya karar verdim.
Toplamda 15dk lık bir operasyonla allaha bin şükür kurtuldum bu göz derdinden.
2 yıl oldu ve çok memlunumum çok şükür.

Bir çok tetkik yapıyorlar ve ameliyata uygun ise ona göre gereken yöntem ile yapılıyor.
Ameliyattan sonraki bir bir süre çok dikkatli hassas olunması gereken bir dönem var o dönem ilaçları düzenli aksatmadan kullandım ve problem bitti çok şükür.

Öneririm.

barakuda26
09-07-2016, 21:19
Göz bozukluğu doğuştan geliyosa tedavisi yok diye biliyorum. 7 yaşından 17 yaşına kadar gözlük kullandım ne bir azalma ne bir iyileşme olmadı gözlerde sonradan öğrendikki doğuştan gelen bozukluklarda gerileme iyileşme olmuyomuş gözlük takmakla sadece ilerlemesini bi nebze önlüyomuş. Başkada tedavisi yok demişlerdi 2 sene öncesine kadar kontrole gittiğimde. Varsa doğuştan göz bozukluğunun tedavisi bilen eden paylaşırsa sevinirim :)

2 3 yaşlarına kadar mutlaka çocukların gözleri kontrol ettirilmeli o yaşlarda farkına varılırsa müdahele erken olduğu için iyileşme oluyomuş.

WooX
09-07-2016, 22:42
6 yıl lens kullandım 3.00 miyoptum. Lazer oldum 5 yıl oldu herhangi bir sorun yok.

AdemAr
10-07-2016, 00:00
Peki lazerden sonra tekrar göz bozulursa ? Sonucta sürekli bilgisayar başında çoğumuz

ertantamer
10-07-2016, 01:06
Ablam çizdirdi dünya gözde bundan 3-4 sene once ki ozamanlar yeni yeni duyulan bir tedaviydi hic sıkıntı cekmedi. Ben lensten memnunum bir sıkıntı yasamadim ama göz numaram büyümesi durdugunda bende yaptirmayi dusunuyorum takip konuyu

McKrop
10-07-2016, 01:28
Ananem 6 ay once lazer ile gozunu cizdirdi. Baya bi numaraliydi gozleri. Fakat soylemeyi unuttugumuz ya da onemsemedigimiz bir konu vardi o da su; ananem 70 yilinda felc gecirdi, sol tarafi komple felcliydi. İlaclar tedaviler falan derken cok kisa surede toparladi (toparlamis) :) bir daha felclik bir durum olmadi cok sukur. Ama goz ameliyatinda durumdan bahsetmedigimiz icin sol gozu duzelmedi lazerle. Baya yaniyor, aciyor suan sol gozu. Bitkisel ilaclar tedaviler derken. Suan toparladi. Hic bir sey gormuyordu neredeyse sol gozu. Tekrar lazer yapildi biseyler biseyler derken suan eski haline geri geldi gozu. Sol gozu numarali kaldi oyle. Kuruluk oldugunu soyluyor damlalara devam ediyoruz. Numarali gozlugude gunese cikinca kararan zimbirtidan var rahat oluyormus. Falan filan iste operasyonda sikinti yoktu ama bizim onemsemedigimiz belkide hatirlamadigimiz bir konu basimiza buyuk dert aciyordu az daha

orhansah
10-07-2016, 01:52
Ben 2000 yılında yaptırdım operasyonu. 5,75 / 5,25 numara miyoptum. 9 yaşında gözlük takmaya, 18 yaşında lens kullanmaya başladım. Ve 24 yaşımda Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde bir profesöre yaptırdım operasyonu. Tam 16 yol oldu şükürler olsun hiç sıkıntı yaşamadım halen. Tavsiyem özel yerlerin yanısıra Üniversite hastanelerine de görünmeniz olur.

onurgoyunc
10-07-2016, 08:30
Bursa göz de aralık 2010 da 5 ve 4,75 miyop olan gözlerimden operasyon geçirdim. Doktorum Adnan hoca, tavsiye ederim. Yaklaşık 15 dk kadar sürdü.

Bursa Göz Merkezi (http://www.bursagoz.com/doctorlar.html)

Her sabah dünyayı görerek uyanmak kadar güzel şey yok, iyi yaptırmışım :)

TarikS
11-07-2016, 05:43
Gidip bir hastanede test yaptırıp bu kararı vermelisin, herkese uygun yöntem olmayabiliyor, bunlardan biri de benim. :) 10 tane belki fazla lazer tipi var ama benim yaptırdığım testler sonucunda gözüme uygun teknoloji yoktu, yaptıramadım. :)

Pendik dünya göz'e gitmiştim sanırım ben

enes_srb
11-07-2016, 07:45
Peki ne kadar sure damla kullaniyoruz batma vs ne kadar suruyor

soneR
11-07-2016, 12:11

Batma diye birşey yok varsada belki ilk gün..

ilaçlar 10 gün saati saatine kullanılıyor. Ve sonra atış serbest :D 3 ay sonra denizade yüzerken gözümü falanda açmaya başladım :)

enes_srb
11-07-2016, 12:17
Batma diye birşey yok varsada belki ilk gün..

ilaçlar 10 gün saati saatine kullanılıyor. Ve sonra atış serbest :D 3 ay sonra denizade yüzerken gözümü falanda açmaya başladım :)

3-4 ay damla kullanma olayi var mi peki yurt disinda olucam onumuzdeki sene buyuk bi ihtimal simdi kendim pek duzenli degilim onun icin bi sene daha mi beklesem diyorum

Berkan
11-07-2016, 12:27

valla bende ilaç yoktu 3tane damlam vardı. ilk hafta 2 saat arayla 3 ayrı damla damlatıyordum sonra aralıklar arttı damlalar azaldı ve, son kurulugu engellemek için son ay sadece 5-6 saatte bir suni göz yaşı damlası olanı damlattırdı doktor okadar.batma etme zerre olmadı hiç bir zaman sadece bitane namussuz damla fena yakıyordu :D ama yine belirtiyim normal laser operasyunun dısında bir işlem daha uygulandı bana esktradan astigmat fazlalıgından

koluman
11-07-2016, 12:32
valla bende ilaç yoktu 3tane damlam vardı. ilk hafta 2 saat arayla 3 ayrı damla damlatıyordum sonra aralıklar arttı damlalar azaldı ve, son kurulugu engellemek için son ay sadece 5-6 saatte bir suni göz yaşı damlası olanı damlattırdı doktor okadar.batma etme zerre olmadı hiç bir zaman sadece bitane namussuz damla fena yakıyordu :D ama yine belirtiyim normal laser operasyunun dısında bir işlem daha uygulandı bana esktradan astigmat fazlalıgından

bendede 2.75 sağ 2.25 mix astigmat var. senin astigmat yüksekmiydi hocam? ayrıca astigmatlı yaptıran bir müşterim sakın bulaşma diyor :) burdada bir çok olumlu yorum var kararsız kaldım.

Berkan
11-07-2016, 12:33
3-4 ay damla kullanma olayi var mi peki yurt disinda olucam onumuzdeki sene buyuk bi ihtimal simdi kendim pek duzenli degilim onun icin bi sene daha mi beklesem diyorum

zamanı yazmamısım :D 3 ay damlattım ben yani doktor öyle söyledi. ameliyat sonraki günü kontrol 1.ayda kontrol ve 3.aydada kontrolüm vardı buarada. damlalar zaten ufacık sise serce parmak kadarlar zaten ben cebimde veya arabaya koyuyordum unuturum diye ki buna ragmen bir iki kere gittim eczaneden aldım :D ilk 1-2ayda(tek suni göz yası damlası kalana dek) damlaların zamanını kaçırmaman ve atlamaman lazım ondan sonra zaten aralıklarda arttıgı için rutine dönüyor gözde alışıyor

Berkan
11-07-2016, 12:38
bendede 2.75 sağ 2.25 mix astigmat var. senin astigmat yüksekmiydi hocam? ayrıca astigmatlı yaptıran bir müşterim sakın bulaşma diyor :) burdada bir çok olumlu yorum var kararsız kaldım.

onun iki katı falandı benimki tam hatırlamamakla birlikte ölüsü 4,5 lu bişeydi :D

ki başta yapacak doktor uyardı hatta, göz doktoru olmayan başka doktor arkadasımda uyardı tamamen sıfırlanmayabilir diye, yüksek astigmattan dedi (laserin bir üst noktası var cünkü) keza öyle oldu sol gozümde tamamen sıfırlanmasada 0,5 civarında bişey kaldı( onunda kontrolüne cagırdı düzelebilir bir bakalım tekrar diyede ona gidemedim hala) kalmasına ragmen görüntü Uhd ye geçti vga'dan.

enes_srb
11-07-2016, 12:39
zamanı yazmamısım :D 3 ay damlattım ben yani doktor öyle söyledi. ameliyat sonraki günü kontrol 1.ayda kontrol ve 3.aydada kontrolüm vardı buarada. damlalar zaten ufacık sise serce parmak kadarlar zaten ben cebimde veya arabaya koyuyordum unuturum diye ki buna ragmen bir iki kere gittim eczaneden aldım :D ilk 1-2ayda(tek suni göz yası damlası kalana dek) damlaların zamanını kaçırmaman ve atlamaman lazım ondan sonra zaten aralıklarda arttıgı için rutine dönüyor gözde alışıyor

Kontroller biraz sorun cikarabilir tatilden dondugumde bi gorusucem yinede ama cesaret edebilirsem ve basarili gecerse cidden cok iyi olur siz Istanbul dami yaptirdiniz yeri ogrenebilir miyim eger Istanbuldaysa

Berkan
11-07-2016, 12:47
Kontroller biraz sorun cikarabilir tatilden dondugumde bi gorusucem yinede ama cesaret edebilirsem ve basarili gecerse cidden cok iyi olur siz Istanbul dami yaptirdiniz yeri ogrenebilir miyim eger Istanbuldaysa

istanbulda beylikdüzünde yaptırdım gayette memnun kaldım.

Cesaretlik hiç bişey yok Prozac'ı bir veriyorlar 20-25 dk bekliyosun dinlenme salonunda tv sohbet vs. sırasında kuş gibi oluyosun leyla spec :hehe: ondan sonrası 5-10 dakikalık sol gözünü ac lazeri ye aynısı diger tarafa receteni al yallah evine dön

Birinci G (http://www.birincigozhastanesi.com/)

yapanda Doç. Dr. Faik Oruçoğlu

NakkaSss
11-07-2016, 12:48
neyseki gözlerde sorun çıkmadı.güzelce kontroller de yapıldı çok önemli birşey olmadığı söylendi bazı dönemler olabiliyormuş.Geçmez ise tekrar gidicem düne göre bir tık daha iyi bugün bakalım 1 haftaya belli olur yada göz alışır artık

İyi bari sevindim. Benimde farkettiğim durum işimden dolayı sürekli pc başındayım. Ne zaman ekrana çok baksam bu tarz problem yaşıyorum ama tatilde olduğum zamanlar hiç sıkıntı olmuyor göz yorgunluğu herhalde diyordum kendi kendime. :) Geçmiş olsun göz önemli vallahi. :)

imprezaWRC
11-07-2016, 12:58
Gidip bir hastanede test yaptırıp bu kararı vermelisin, herkese uygun yöntem olmayabiliyor, bunlardan biri de benim. :) 10 tane belki fazla lazer tipi var ama benim yaptırdığım testler sonucunda gözüme uygun teknoloji yoktu, yaptıramadım. :)

Pendik dünya göz'e gitmiştim sanırım ben

+1 kornea kalınlığı çok önemli bir faktör, kornea o işlem için ince ise geçmiş olsun çizdiremiyorsun.

Aktaş61
13-07-2016, 21:45
9 sene gözlük kullanıp üzerine 11 sene de lens kullanıp 1.5 ay önce fulya cerrahi hastanesinde operasyon geçirdim şuan hayat gayet güzel etrafı net görebilmek farklı birşeymiş.

bende çok araştırdım zamanında. öncelikle şuna dikkat edin, gözlerin ilerlemesi durmuş olmalı yoksa ameliyattan sonra ilerlemeye devam etme ihtimali var. en az 1 senedir göz numarası değişmemiş olmalıymış.

operasyonumu yapan da sinan göker di. Türkiye'de lazer ameliyatını ilk yapan doktor ve bu konuda bayaa bi uzmanlığı olan kişiymiş, araştırmalarıma göre. Bi araştırın derim ben. Fiyat olarak diğer hastanelere nazaran biraz tuzlu, hatta kendi hastanesinde bulunan diğer doktorlara göre de fiyatı farklı.
aynı hastanede başka doktorun muayene ücreti 230 lira iken sinan beyin 400 liraydi. ameliyat ücreti ise 1600 euro (diğer doktorların ameliyat ücretini sormadım).Yurt dışından vs gelen çok hasta vardı benim orda bulunduğum sıralarda. Bende göz bu şakaya gelmez diyerek üçe beşe bakmayarak en tecrübeli doktora yaptırmanın doğru karar olacağını düşündüm.

sizede çok geçmiş olsun şimdiden. çok iyi araştırın sadece korkulacak herhangi bi durum zaten yok