Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW z4 Test Sürüşü / White wolf RR Body Kit

asit
09-07-2016, 11:50
https://www.youtube.com/watch?v=o8Kdh3UO8d4

Merhaba Arkadaşlar , Arkadaşım Ersin ile Bayram Tatilin tatilden ziyade çekim yapmak için değerlendirdik , bunun için Çeşmeyi seçtik hem sıradan şehir içi konseptinden çıkmış olduk.

Umarım hoşunuza gider, giriş kısımını zamanımız olduğu için birazçık sınema tarzı yapmaya çalıştım sizce nasıl olmuş ?

Hoşunuza gitmiş ise video beğeni ve yorum bırakmayı unutmayın :)

Teşekkürler :)

Er34
09-07-2016, 14:22
Giriş bölümü çok başarılı. Çekimleri zaten çözdüğünü düşünüyorum.
Arabada bir şeyi beğenmedim ama neyi beğenmediğimi bulamadım.

Mehmetmert
09-07-2016, 15:48
Cekim kalitesi efsane otesi resmen harika :)

BARR
09-07-2016, 18:08
Çekim çok iyi eline sağlık. Arabayıda katliam konusuna koyabiliriz bence.

fthdrn
09-07-2016, 18:27
Giriş bölümü çok başarılı. Çekimleri zaten çözdüğünü düşünüyorum.
Arabada bir şeyi beğenmedim ama neyi beğenmediğimi bulamadım.

Lipteki dolap stoperlerini olabilir mi ?

RafetAraç
09-07-2016, 19:10
video kalitesi ve anlatım tarzınız gerçekten çok iyi. bu şekilde videolar çekip yayınlayan diğer arkadaşlar gibi itici bi konuşma tarzınız yok. başarılarınızın devamını diliyorum.

Ome_RS
09-07-2016, 19:18
her şey iyi güzelde bence arabaya yapılanlar artık bu zamanın modifiyesi değil.

kıvancr
09-07-2016, 20:07
Araca yapılanlar, z4 un cızgısının dışına cıkmıs gıbı dusunuyorum. Genellıkle orjınalden yana oldugum ıcınde bu sekılde dusunmus olabılırım.
Z4 test surusu dendıgı zaman aklıma performans , yol tutuş,donanım,hissiyat gıbı konuların degerlendırıldıgı bır vıdeo gelıyor. Vıdeoda bu tarz konulara hemen hemen hıc yer verılmemıs.
Onun dısında dusunce cekım kalıtesı ve sızın samımıyetınız cok guzel. Lutfen elestırı gıbı algılamayın. Sadece öneride bulunmak ıstedım. Başarılarının devamını dılerım.

dragstar
09-07-2016, 20:08
aracın sahibi resmen yatarak kullanıyor, ekstradan sosyal mesaj vermeyi sevmem ama kemer yok,

Bide araba cabrio degil, roadstar

Emre İlbi
09-07-2016, 22:19
Araç bayağı eleştirilmiş, hatta gömülmüş resmen,

ancak bu iş, zevk işidir, insanlarla zevklerimiz ortak olmak zorunda değil,

yada bizim zevklerimize insanlar ayak uydurmak zorunda değil,

eğer herkesin zevki aynı olsaydı, bin bir çeşit tişörtler, gömlekler, pantolonlar vs.. olmazdı,

arkadaş, kendi zevkine göre aracını modifiye etmiş, emek, zaman ve para harcamış,

bana hitap etmiyor, ama bu acımasızca eleştirebileceğim anlamına gelmiyor,

ağız tadıyla, kazasız, belasız binsin.

Cevat; videolarını takip ediyorum, söyleyeceğimi eleştiri olarak algılamazsan sevinirim,

bazı kısımlarda, güneşten kaynaklı ışık patlıyor, onun dışında oldukça keyifliydi, emeğine sağlık

cabrioleter
10-07-2016, 12:48
https://www.bmw.de/de/neufahrzeuge/z4/roadster/2012/technische-daten.html
3.000 motorluk versiyon üretimden kalkmadı, muhtemelen ötv dolayısıyla bize getirililmiyor..

cuneytturkoglu
10-07-2016, 13:46
Çok güzel olmuş başarılar.

2013 den sonra neler makyajlandı?

AliGizda
12-07-2016, 08:28
Çekim çok başarılı olmuş, araç sahibi arkadaşında muhabbeti hiç baymadı ve sonuna kadar izlettirdi.

Arabanın şerit ve kaplama olayı benimde hoşuma gitmedi ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Emeğine sağlık.

asit
12-07-2016, 10:20
Çekim çok başarılı olmuş, araç sahibi arkadaşında muhabbeti hiç baymadı ve sonuna kadar izlettirdi.

Arabanın şerit ve kaplama olayı benimde hoşuma gitmedi ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Emeğine sağlık.

Çok Teşekkür ederim

imprezaWRC
12-07-2016, 10:31
Giriş şahane olmuş, nacizane tavsiyem hiç böyle muhabbetli çekimler yapma, reklam veya film tadında kısa kısa videolar hazırla derim. Keşke İstanbul'da olsan, şahane videolar çıkar.

P.S: Araç sahibi niye emniyet kemerini takmamış :(

Erk@n
12-07-2016, 14:13
Çekimler gayet iyi. Yalnız şu ses olayının çözülmesini 4 gözle bekliyorum. Bu videoda yol sesi çok fazla gibi geldi. Konuşmalar bazen boğuluyor. Mikrofon biraz daha sohbete yakın olsa daha iyi olacak. Belki bunun için başka bir kamerada kullanılabilir. Tabi prof sensin ben sadece yorumluyorum.

asit
15-07-2016, 13:04
Giriş şahane olmuş, nacizane tavsiyem hiç böyle muhabbetli çekimler yapma, reklam veya film tadında kısa kısa videolar hazırla derim. Keşke İstanbul'da olsan, şahane videolar çıkar.

P.S: Araç sahibi niye emniyet kemerini takmamış :(

Tesekkür ederim , daha iyi videolar yakinda gelecektir 😎

HaKo
15-07-2016, 13:35
çekimler başarılı olmuş baya tebrik ederim. Ama araç için eski bir z4 sahibi olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tabi yine herkesin söylediği gibi zevkler ve renkler..

BerkayKurt
17-07-2016, 12:13
Abicim çok başarılı olmuş her zamanki gibi. Beğendim giriş kısmını bayağı. Devamını bekliyorum.

8.000rpm
17-07-2016, 12:24
Elinize sağlık video çok kaliteli
Ama emniyet kemeri detayı bütün emeklerinizi silebilir , işin toplam kalitesi için olmazsa olmaz detayları atlamamak lazım.

Dragger
17-07-2016, 21:38
Video iyi de z4 bugune kadar gördüğüm en kötüsü sanırım.

-aykt-
17-07-2016, 21:49
8.5 9.5 offset demek istedi arkadaş sanırım.

alicancalis
17-07-2016, 21:58
Herkesin emeğine sağlık ancak bencede araç çok zevksiz olmuş. Geneli bir yana o şeritler nedir?? Aracın çizgisine hiç uymuyor.

asit
21-07-2016, 11:21
Ama emniyet kemeri detayı bütün emeklerinizi silebilir , işin toplam kalitesi için olmazsa olmaz detayları atlamamak lazım.

Tesekkür ederim Evet o konuda kesinlikle haklisinz

asit
29-07-2016, 13:55

Tesekkür ederim :) evet haklisiniz

Furkan_z3
29-07-2016, 14:21
Video olarak giriş aynen güzel sadece çok uzun bir süre sonra sıkılmaya başlıyorsun çünkü araç hakkında önemli bir detay akışı gerçekleşmemiş.Son olarak bir z4 kullanıcısı olarak zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bildiğin aracı hiç etmişler kötü bir değişim olmuş..Videolar olarak başarının devamını dilerim.

*AddO*
29-07-2016, 15:56
Video başarılı, izlerken biraz sıktı sanki kurgu biraz daha ilgi çekici olsa değişik bişeyler çıkabilir ortaya. Girişin etkileyiciliği devam etmeli diye düşünüyorum.

Arabaya güzel paralar harcanmış, kaliteli parçalar kullanılmış ama nedense çok basitleşmiş. Görüntüsü bu kadar iddalı bir arabanın çamurluk aralarına parmak girmemesi lazım. Basıklığı yeterli değil bence.
Öndeki dikey ledler, üzerinde 10newton yazan dolap amortisörleri ve siyah çizgiyi yakıştıramadım.

Bu kadar :D

asit
31-07-2016, 19:59
Video başarılı, izlerken biraz sıktı sanki kurgu biraz daha ilgi çekici olsa değişik bişeyler çıkabilir ortaya. Girişin etkileyiciliği devam etmeli diye düşünüyorum.

Arabaya güzel paralar harcanmış, kaliteli parçalar kullanılmış ama nedense çok basitleşmiş. Görüntüsü bu kadar iddalı bir arabanın çamurluk aralarına parmak girmemesi lazım. Basıklığı yeterli değil bence.
Öndeki dikey ledler, üzerinde 10newton yazan dolap amortisörleri ve siyah çizgiyi yakıştıramadım.

Bu kadar :D

Teşekkür ederim :) herşey ama araç sahiplerin ayırdı vakit ile alakalı :) genelde her çekim 1 günde çekildiği icin çok uğraşlı şeylere kalkışamıyorum henüz inş ilerleyen zamanda daha kaliteli videolar ile karşınıza olucam

Ahmet.S
31-07-2016, 21:03
Bence araç sahibi birkaç araç sonra kaplama şerit olaylarını denediği için birdaha denemiycek direk coilover ve güzel bir jant olsa genel olarak daha çok beyenilirdi.
Ellerinize sağlık videolarınızı severek izliyorum.

asit
09-09-2016, 17:59
Bence araç sahibi birkaç araç sonra kaplama şerit olaylarını denediği için birdaha denemiycek direk coilover ve güzel bir jant olsa genel olarak daha çok beyenilirdi.
Ellerinize sağlık videolarınızı severek izliyorum.

teşekkür ederim :))