Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen C3 1.4 HDI hakkında bilgi. - Max 35 binlik araç tavsiye
Arkadaşlar merhaba eşime max. 35 binlik yüksek modelli,dizel sıkıntı yaratmayacak temiz düzgün bir araç arayışı içindeyim. 25 binden çıka çıka 35 binlik araçlara kadar geldim. 35.500 den 33 bine kadar pazarlık yaptığım 2011 model 140 binde kazasız boyasız 1.4 HDI citroen c3 buldum fakat citroen hakkında pek bir bilgim yok. Bu güne kadar hep sıfır araç aldığım için kaza, boya, hasar kaydı ve km takıntım var en ufak bir kusurunda uzaklaşıyorum arabadan. Minimum 2009 model düşük km ve hatasız araç veya bu kriterlerde model tavsiyesi olan varmıdır ? Eğer daha düzgün birşey çıkmazsa pazartesi günü bulduğum aracı Allah nasip ederse alıcam ve bu stresten de kurtulcam. Bu arada aldığım araca 2-3 sene binip satmayı eşimin direksiyonu daha da geliştiği zaman sıfır araç almayı planlıyorum. Tavsiyede bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim.
neden 1.3 dızel evo punto bakmıyorsunuz o fıyata 80*90 bınde bulursunuz
neden 1.3 dızel evo punto bakmıyorsunuz o fıyata 80*90 bınde bulursunuz
Antalya ve çevre illere bakıyorum fakat aradığım gibi hatasız,temizlere denk gelmedim malesef. Punto benimde aklımda ve araştırdığım bir araba. Teşekkürler
Antalya ve çevre illere bakıyorum fakat aradığım gibi hatasız,temizlere denk gelmedim malesef. Punto benimde aklımda ve araştırdığım bir araba. Teşekkürler
15*20 gun beklersenız ben satacagım hatasız evo punto 1.3
yınede ılanlara bakın derım veya o paralara 207 de bulabılırsınız
enes_srb
09-07-2016, 21:41
Bence Fiesta larda hacim,yakit, model bakiminda iyi bi secenek olabilir
Emre İlbi
09-07-2016, 21:45
C3 dizel hiç yakmıyor desem abartmış olmam sanırım,
lakin otomatik vitesi can sıkabilir, düz viteste yengeye sorun olabilir,
benzinli otomatik opel corsa falanda bakabilirsiniz, düşük km denk gelebilir
oznklckp
09-07-2016, 21:56
hocam 2012 1.4 tdci fiesta sahibiyim yakıtından memnun değilim. Uzun yol ağırlıklı karmada 5.5 litre görüyorum. Bu motor da citroendeki HDi motor aslında ama nedense verimi daha düşük. Temiz c3 bulursanız değerlendirin derim. Bunun dışında 1.5 dci clio 3 bakabilirsiniz. 2011 model ve üstü makyajlıdır, bulabilirseniz 85 hpnin daha iyi olacağını düşünüyorum.
15*20 gun beklersenız ben satacagım hatasız evo punto 1.3
yınede ılanlara bakın derım veya o paralara 207 de bulabılırsınız
Çok teşekkür ederim teklifiniz için fakat eşim işe başladı ve dolmuş otobüse binmesin diye bu hafta içinde araba işini halletmem lazım.
İlla otomatik olmasın derseniz
Clio 3 var 103 binde 2011 model PM den detayları konusabılırız 2 parça boya değiişeni yok
hocam 2012 1.4 tdci fiesta sahibiyim yakıtından memnun değilim. Uzun yol ağırlıklı karmada 5.5 litre görüyorum. Bu motor da citroendeki HDi motor aslında ama nedense verimi daha düşük. Temiz c3 bulursanız değerlendirin derim. Bunun dışında 1.5 dci clio 3 bakabilirsiniz. 2011 model ve üstü makyajlıdır, bulabilirseniz 85 hpnin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Çok yakıyormuş. Ben 1.6 110 luk otomatik c4 ile genellikle şehir içi kullanımda 5.8 yakıyorum. Fiesta abartmış.
Gerçi 1.6 powershift benzinli fiesta ile uzun yolda 7 nin altına inemedim :) İncir ağacı diker.
Bence Fiesta larda hacim,yakit, model bakiminda iyi bi secenek olabilir
Fiestaları da inceledim fakat aradığım temizliktekiler bütçemi aşıyor, teşekkürler
C3 dizel hiç yakmıyor desem abartmış olmam sanırım,
lakin otomatik vitesi can sıkabilir, düz viteste yengeye sorun olabilir,
benzinli otomatik opel corsa falanda bakabilirsiniz, düşük km denk gelebilir
Yakıt hakikaten öyleymiş bu arada bende manuel bakıyorum zaten eşim özellikle otomatik istemiyor. Yorumunuz için teşekkürler
Clio 3 benzinli denk geldi tam aradığım kritelerde fakat benzinli diye eledim yorumunuz için çok teşekkürler
İlla otomatik olmasın derseniz
Clio 3 var 103 binde 2011 model PM den detayları konusabılırız 2 parça boya değiişeni yok
İlginiz için çok teşekkür ederim Km ve modeli çok iyi fakat gerçekten saçma ama boya olayına çok takıntılıyım.
O rakamlara benzinli + cvt (lpg uyumlu dizelden az yakar) Mitsubishi space star bulunur. Uzun vadeli binilecek ise mitsubishi mekaniği tartışılmaz.
Son kasalarda invite sanırım dolu bir araç. Attrage test etmiştim o da düşünülebilir, çok düşük km de hatasız bulunabiliyor. 2. el zayıf kötü tarafı bu.
Bu arada bi tane 1.3 Punto evo buldum konuyu açtıktan 5 dk sonra :) Yarın arabaya bakmaya gidicem ilgilenen herkese çok teşekkürler. Eğer punto bahsettiği kadar temizse tercihim puntodan yana olacak gibi
O rakamlara benzinli + cvt (lpg uyumlu dizelden az yakar) Mitsubishi space star bulunur. Uzun vadeli binilecek ise mitsubishi mekaniği tartışılmaz.
Son kasalarda invite sanırım dolu bir araç. Attrage test etmiştim o da düşünülebilir, çok düşük km de hatasız bulunabiliyor. 2. el zayıf kötü tarafı bu.
İlk kez duydum bu modeli hemen araştırıyorum teşekkür ederim
Erdem K.
10-07-2016, 10:13
c3 dizeller gercekten coook az yakiyor.malzeme kalitesi pek iyi olmasa da yakit ve ufak boyutlariyla s.icinde mutluluk veriyor.
3.xx lt.lerde geziniyordum.mumkunse zenithcamlisi daha guzel olur...
otomatik vitesleri vites gecislerini biraz hissettiriyor sanki ama olsun :)
imkan varsa tercih edilir...
Öğlen sıcağında bulduğum puntoya bakmaya gittik yanımda hanım ve babamla. Peder bey sıcaktan bunalmış olacak ki daha arabayı görür görmez çıkardı 500 kapora verdi herife yapma dur diyemeden. Neyse dedim bi ekspere sokalim arabayı hemen o an hasar kaydı var 1.500 tl lik dedi ben abi ver geri parayı hasar kayıtlı araba almak istemiyorum dedim haniminda icine sinmemisti zaten araba ama babamin yoğun ısrarı neticisi gittik ekspere 2 parça değişen 3 parça boya 6 bin hasar kaydı çıktı. Günüm rezil oldu kafam fena atti. Lanet edip sifir alcam bu gidişte.
Öğlen sıcağında bulduğum puntoya bakmaya gittik yanımda hanım ve babamla. Peder bey sıcaktan bunalmış olacak ki daha arabayı görür görmez çıkardı 500 kapora verdi herife yapma dur diyemeden. Neyse dedim bi ekspere sokalim arabayı hemen o an hasar kaydı var 1.500 tl lik dedi ben abi ver geri parayı hasar kayıtlı araba almak istemiyorum dedim haniminda icine sinmemisti zaten araba ama babamin yoğun ısrarı neticisi gittik ekspere 2 parça değişen 3 parça boya 6 bin hasar kaydı çıktı. Günüm rezil oldu kafam fena atti. Lanet edip sifir alcam bu gidişte.
Valla boş moş demeyip 50 liralık sıfır Clio'lar ciddi ciddi aklımı çeliyor. 2-3 sene kafa rahat.
https://www.sahibinden.com/renault-clio-1.5-dci-joy?sorting=a4_asc
B segmentine o kadar para veripte hasar kayıtlı alınmaz bencede.
Sizin için hasarsız olması madem bu kadar önemli bence az daha çıkıp sıfır sandero alın.
sabredın bıraz derım elbet bulursunuz punto dızel alın vergı avantajı ıyı olur
dragstar
10-07-2016, 21:33
bende eski kasası vardı, şehiriçinde klima kapalı 4,6lt, açık 4,8 lt yakıyordu arabada 200.000 km de idi
Valla boş moş demeyip 50 liralık sıfır Clio'lar ciddi ciddi aklımı çeliyor. 2-3 sene kafa rahat.
https://www.sahibinden.com/renault-clio-1.5-dci-joy?sorting=a4_asc
B segmentine o kadar para veripte hasar kayıtlı alınmaz bencede.
Sizin için hasarsız olması madem bu kadar önemli bence az daha çıkıp sıfır sandero alın.
Eşim trafiğe biraz alışık olsa dk durmaz bugun gider sıfır araba alırdım zaten de bakalım biraz daha sabredicez galiba
sabredın bıraz derım elbet bulursunuz punto dızel alın vergı avantajı ıyı olur
Şuan puntolara yoğunlaştım inş. istediğim gibi bişey çıkar
bende eski kasası vardı, şehiriçinde klima kapalı 4,6lt, açık 4,8 lt yakıyordu arabada 200.000 km de idi
Yakıt tüketimi ciddi çok iyiymiş