Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç tavsiyesi???
Arkadaşlar yürürü biraz iyi olan bir araç arıyorum ama hala düzgün bir şey bulamadım. Daha doğrusu içime sinen bir araç olmadı hiç. Max bütçe 55.000 lira. Benzinli olarak tsi'lara bakıyorum ibiza cupra, rocco gibi ama yakıt tüketimleri çok fazla geliyor. Gezemem araç kapıda yatar korkusu oluşuyor bu seferde.
Dizel araç bakıyorum hepsi çok çirkin geliyor gözüme. Sizce mantıklı olarak yürürü de iyi olan bir araç var mıdır şekli güzel olan. Dizel'de olabilir.
Min 2011-2012 model bir araç arıyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Rocco ve ibiza cupra kullanıcısı arkadaşlar varsa sakin kullanım ile şehir içinde ne kadar tüketiyorsunuz? Uzun yolda ne kadar tüketiyorsunuz max 100-110 gibi hızlarda?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
rain man
11-07-2016, 16:02
Denk getirebilirseniz alfa romeo gt 1.9 jtdler ufak bir müdahale ile bayağı iyi yürüyor ve çok şıklar. Onun haricinde 40 bin altına da 147 1.9 q2'ler var kilitli diferansiyelli falan.. Hem az yaksın hem iyi gitsin hem de şık görünsün için o fiyat aralığına on numara.
alpancan
11-07-2016, 16:39
Focus 1.6 tdci 115 mk3 bence gayet tatminkar olur. İstediğin 55 liraya güzel bir araçta bulabilirsin. Yol tutuşu olarak sınıfında rakibi yok. Yakıt konusunda da gayet cimri. lowfamilia dan sinan yakın arkadaşımdır. O arabanın nasıl olduğunu sana dışardan bi bakışla anlatsın.
prodorian
11-07-2016, 16:55
astra gtc vereyin 1,4 turbo ben çanakkale de şehir içi 5,8 lerle geziyorum gösteriş on numara keyif ve konfor birde rocco gibi herkesin altında değil.
benim artık ev almam gerekli :(:(:(
_driver_
11-07-2016, 19:08
Kia ceed 3 kapı dizel gayet mantıklı bir seçenek bence
Alfa Romeo MiTo 155 hp lik veya QV.. Bahsettiğin hızlarda uzun yolda 5.2 litre yakıyo şehiriçi hergün köprü trafikli şekilde 7,5 litre. Hem tarz bir araban olur dikkat çekersin hemde bahsettiğin arabalardan kullanıcı profili çok daha yukarlarda.. Üstelik Dsg sıkıntısı ve yağ yakma problemi cabası, yol tutuş ve fren olarak ciddi başarılı özellikle cupraya göre bariz iyi zaten qv lerde brembo frenler standart 155 liklerde opsiyon hayırlısı olsun..
yaklaşık aynı bütçeyle bende araç bakıyorum.
2009 2011 arası a3 tfsi
R56 mini cooper s 2007 2010 model arası
Golf mk6 tsi 160 lık
bunlar mantıklı geldi bana.
55 liraya alacağın rocco km falan uçmuş 122 lik veya boş olur.
megane coupe gt line 1.6 dci 130 hp olabılır.
Mito qv
Polo gti
Polo 1.6 tdi alınıp yüklenebilir
Mini'nin 1.6 dizeli var. Ağırlık olarak çok hafif, stokken bile iş yapıyor. Az mıncıklansa iyi yürür.
Thp motorlu herhangi bir araç. Üstüne para kalır masraf yapılır.
Bir arkadaşım aklıma e46 kasa 3.28 ve 3.30 coupe modelini düşürdü. Aracı çokta beğendim. Vergisi düşük. Araç zaten full + full ne ararsanız var. Lpg takar şehir içinde uzun yolda keyfime bakarım, gazlıyacağım zaman benzine çeker keyfimi zevkimi yaparım diye düşündüm ama siz tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak isterim.
Aslında kafam o kadar çok karışık ki, bir yandan performansa yönelik bir araç alıyım (ibiza cupra - polo gti) gazlar eder zevk yaparım, keyif alırım hem ses hem görüntü hemde giderli bi araba olur diyorum. Bir yandan da dizel bir araba alıyım (Opel corsa 1.7 dti - Polo 1.6 TDİ) hem ekonomi yaparım, hemde gazlarım ama ne kadar keyif alırım bilemiyorum.
En son bmw demiştim ama yeni yenidir diyerek bmw düşüncesinden vaz geçtim.
her gun bıeneceksen dizel ama haftanın 3 gunu bınersen yada benzın sıkıntın yoksa hızlı bı araba alırsan pişman olmazsın ..
örnek açısından atıyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-model-72k-km-orjinal-317247533/detay
ahmetbaha-drs
14-07-2016, 22:17
Bence yeni model araclardan birine karar vermen daha hayırlı olur. C30-Astra GTC-Megane Coupe-DS3-A1-Cooper D v.b gibi.
örnek açısından atıyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-model-72k-km-orjinal-317247533/detay
Aslında Ds3'ler çok çok hoşuma gidiyor. Ama 2. El piyasası çok sıkıntılı olan bir araç. Araba aldın mı elinde kalıyor satılmıyor resmen. Orda gördüğüm çoğu ilan hep aynı. Eski araçlar. Geçen seneden beri ilanda olup satılmayan araçlar var. Bu biraz korkutucu açıkçası. Hani 40'a alıp 30'a vermekte mantıklı değil yani. Para kolay kazanılmıyor açıkçası. Bu yüzden tedirgin bakıyorum Ds3'lere.
Suleyman
15-07-2016, 09:58
Polo gti düşünürsen, aracım satılık. İlanı var zaten detaylı konuşuruz.